- 13 Şubat 2017
- 8
- 2
- 1
- 29
Merhabalar. Uzun suredir takip ediyordum kk yi fakat bugun uye olmak nasip oldu. Aslında benim oyle cok büyük bi derdim yok ama kafama cok taktigim icin icim icimi yiyor. 20 yaşındayım 5 senelik bir iliskim var çocukluk aşkıyız ikimizinde. Inisli cikisli ayrilmali barismali 5 sene gecirdik. Genelde ayrılma nedenimiz erkek arkadasimin herseyden bunalmasi bi sure bana soguk davranmasi ve benimde fevri davranip direk iliskiyi bitirmem. Ama sonra erkek arkadasim duzelip cok daha iyi bi sekilde geliyodu.ki son 1 senedirde hic bir sekilde ayrilmadik ve oyle buyuk kavga denilcek sekilde tartismadik hic. Ayni okuldayiz. Ayni sehirde yasiyoruz. Okullar tatile girdiginde erkek arkadadim babasiyla babasinin isi nedeniyla baska bi sehre 1 haftaligina gittiler. Gayet iyi samimiydik ozlemistik birbirmizi. Fakat gelmeden 2 gun once aniden bi sogukluk girdi aramiza. Ben mi bisey yaptim bilmiyorum soruyorum yok biseyim diyo. Genelde bana bozuldugunda hemen soylemez cunku. Bende cok ustunde durmadim alttan aldim guzel konustum surekli 2 gun boyunca. Neyse sevgilim geldi yasadigimiz şehre geldigi gun yorgunum dedi buluşmadık. Bende ozaman yarın mi buluşalım dedim araya baska bi konu girdi kapandı. Bugun oldu hala bi bulusalim vs yok. Isi yok bos biliyorum. Sizce bulusmak icin ben bidaha soruyum mu? Duzelene kadar alttan alip düzeldikten sonra mi bunun nedenini sorayim? Yoksa hic bisey yapmadan bekleyeyim mi? Ama ben de triplere girersem isler daha karmasik olucak gibi hissediyorum.