sizin düşünceniz nedir

Ah yazık aldırdıgınız bebek, sırf esiniz istemiyor diye mı aldırdınız onun yerine korunsanızda zırt pırt hamile kalıp kalıp cocuk aldırmak zorunda kalmasanız keske? İstemeyen adamda kadında korunur.allah işte isteyene vermez böyle taşkalasına hamile kalıp kalıp aldıranlara verir. Şimdi bu adama soyleseniz yine aldıracak diyorsunuz, söylemeseniz ilerde baskasyla rvlenirsem cocuklu kadın olarak gorunmeyim diyip tekrar aldırcaksınuz Allah ıslah etsin ne diyelim dogurup cope atma ihtimalin de var senin o yuzden keske hiç gebe kalmasan yazık gunah millet senelerce gözünde burnunda tütüyor bir bebek kokusu nasip olmuyorda , siz korunma yok bişey yok adama kötü diyorsunuz hamile kalıyorsunuz ne güzel iş. Ha o daha hücre bebek degl aldırabiir diyenler gelecek ama benim kızdığım o degıl, hem adama kotu diyor hem o adamdan hamile kalıp kalıp cocuk aldırıyor.korunsun hiç gebe kalmasın aldırmak zorunda olmasın diyorum.burada konu sahibide cok yanlıs.ben olsam bosanırım,2.evlilikte yapacak olsam beni bebegımle kabul eden eder etmeyen zaten olmaz.bebegmla kendime yeni bir hayat kurardım.cok cok esim gercekten pişman ve duzelecegine dair söz verir uygularsa evlilige sans verebilirim.belkide böyle ciddi vi bosanma kararı aldığınızı görse kendine gelir bir.cunku suan sizi elinin altında kıymetsiz görüyorki ne deseniz önemsemiyor ama iş bosanmaha gelse ciddiyetini gorse o zaman bir silkelenir die dusunyorum.
 
Ayrıca bebeği böyle bir ortamda dünyaya getirmek bencillik. Tabi ki insanlar bebek doğduktan sonra da ayrılabiliyor ama bile bile doğurmak hem bebeğe hem de kocaya haksızlık. Ben konu sahibinin bile isteye gizli hamile kaldığını düşünüyorum. Yani yasal olarak evlilik birliği içerisinde hamile kalayım da gerisi kolay diye düşünüyor. Ama bebek istemeyen düşünmeyen adamı da zorla baba yapmak hiç hak değil. İlk bebek aldırılmış bunu da istemeyecek adam.
Karısını devamlı azarlayıp bağırıp çağırıp başka kadınlarla da görüşüp konuşuyormuş yani bu adamın gidesi var belli, Abbas yolcu.

Sonra burada başka konular da açılacak, eski eşim hiç babalık yapmıyor, nafakayı bile icrayla ödüyor diye.
Adam düzelir diye isteyerek hamile kalıp kalıp bebek aldırıyor.madem kocanın bebegı aldıracagınu biliyorsun ne diye tekrar gebe kaldın? Yazık günah valla.umarım aldırmaz bu defa gercı aldırmazsa bakacak adam hala ilgilenmiyor, bebegı doguurp cope atma ihtimalide var. Keske gebe kalmasa .bir tıkac falan yomu taksınlar sunun rahmine bu kadın düzelmez.kocadan önce kendisi duzelsn.kdınlrla yazıstıgını gorup affedıp birde hamile kalmak istemesi adamdan daha kötü ve canice bence.önce kendine baksın
 
Ya nasıl bir insansınuz pes.içinizde bir bebek var gelmiş buraya aldırsammı bosansammı dogursammı diyorsunuz anne olacaksanız öncelikle içinzdekinş kabullenin birde gelip burda ikilemde kalmıs.ona bakacak olan sızsınız nasıl bu konuda fikir istiyorsunuz.bakabılcegınıze inanmıyorsanız ne diye hamle kalıp duruyosunz? Önce bi kendinize gelin ben anne olablcrkmiyim diye.sırf kocaya duzelsın diyie üstelik adam aldırmıs ,aldırcagınu bildigin adama neden gebe kalıyorsun? Sen de adamkadar hatalısın.yazık olan su karnındakilere oluyor .rabbim keske böylelerine vermek yerine hakkıyla isteyenlere bekleyenlere verse. Siz bu kafayla daha cok bu adamdan hamıle kalıp aldısınız.kondom,spiral,dogum kontrol ignesi dye secenekler var ama rahminizin bunlardan haberi yok heralde. Ben daha da bişey demiyorum valla Allah vicdan merhamet versin yüregine daha gelip burda bakabilir iyim kocasız yasayabilirmiyim aldırır mıyım dogurur muyum soruyorsunuz kendinizden bi emin olun.sanki eve robot supurge alacak milletin fikrini merak ediyor.
 
Kadın hamile bırakılmak için eşini zorlayamaz.. Erkek de bebeği aldırması için eşini.. Erkek baba olmak istemiyorsa baştan korunacak! Kadını hamile bıraktıktan sonra onu kürtaja zorlayamaz! Oyüzden hamilelik gerçekleştikten sonra son söz kadınındır bence! Ama karı koca, ayrılın veya beraber devam edin.., ikinizde de bir olgunluk aklı selimlik göremiyorum açıkçası..
Kadınlar da korunuyorum diye yalan söyleyebiliyor. Doğum kontrol hapını kullanıyormuş gibi yapıp kullanmayabiliyor. Bu durumda adamın da güveni kötüye kullanılabilir. Günübirlik değil evlilikteki ilişkiden bahsediyorum.

Yani ben korunuyorum sen rahat ol deyince adamların canına minnet. Kadının korunuyorum deyip yalan söyleyip hamile kalıması bence pekala eşi zorlamak sayılır.
 
Simdi duzelme imkani yoksa yani kabaca betimlemek gerekirse;ilişkiniz ölmüş ise buna yapacak bir sey yok.
Siz ölünün dirildigini gördünüz mü ? Ben dunya gozu ile gormedim.
Eger durum buysa vaziyet bundan daha kotu bir hal almadan su ve sabunla temiz bir bicimde bosanin derim ben.
Kendinize yetebilecekseniz,maddi ve manevi olgunluga sahipseniz dogacak cocuk icinde tahsis edeceginiz yasam simdikinden daha iyi olacaktir bence.Bunu yapin demiyorum,ben bu sekilde yapardim diyorum.
 
Merhaba kızlar sabah gitmem gereken bir iş var ama benim canım yanıyor ve artık düşünemez oldum 24 yaşındayım evliyim aylar önce bir bebek aldırdık eşimle sonrasında üzüldük tabi zamanıda geri saramadık haliyle eşimin işi sorunlu bir iş belkide ona göre olmayan bir iş artık sürekli öfkeli herşeye inançsız güvensiz bir kaç kez başka bayanlarla olan konuşmalarına şahit oldum ama yinede onu anlamak istedim şu an yeni bir hamileliğim var ama ona söyleyemedim bile çünkü hergün beni azarlayıp kızıyor ne yapsam yaranamıyorum ii yüzünden yapısı yüzüden diyorum ama sürekli hayatından kovuyor ben ona bebek gibi bakmak isterken sürekli aşağılama ve öfke çıkarma derdinde sanırım bebeği ondanuzaklaşarak dünyaya getirmek zorundayım böyle şeyler eski türk filimlerinde olur sanırdım ama gerçektede oluyormuş haberi olsa bile istemez yine aldırmak ister ama ben bu sefer bebeğimi kaybetmek istemiyorum belkide bebeğimle ikimizin olacağı bir hayat daha iyidir siz ne dersiniz
Başka kadınlarla konuşmasını nasıl anlamak istediniz? Bahane mi aradınız? Düpedüz aldatılmışsınız 🤷‍♀️
hiç bir bebek evliliği düzeltmez. Evliliğim düzelsin kocam düzelsin yapılan bebeklere üzülüyorum. Ya aile boşanıyor ya da çocuk huzursuz bir ortamda büyüyor. Bencillik bu ya başka bir şey değil
 
son zamanlarda haddinden fazla değişim gösterdi bu bebek ise ummadığım bir şeydi eşim yüzünden bebeğe kıyabilirmiyim bilmiyorum sadece bir baba olduğunu hiç bilmesin istiyorum

Adam (!) seni aldatmış, bebeğin olacakken istemiyorum diye bir cana kıymış/kıydırmış ve bebek istemeyen birisinden hamilesin, pardon da nasıl ummadığın bir hamilelik olabilir? Bebek istemeyen birisi korunmaz mı? Allah' ım aklıma sahip ol...
 
olan olmuş artık ama madem adam bu şekilde neden hamıle kalıyorsun ki ,

ömür boyu görüşmek zorunda kalacaksın
 
Büyük ihtimal türk filmi kıvamında çocuğu kullanarak adamı hayatınızda tutmaya çalışcaksınız. Ayrılık aşamasında ESKAZA adam çocuğu olduğunu öğrencek falan :)) Yoksa neden insan bukadar BED bi adamdan çocuk yapmak ister ki? Bekar annelik çok zor bi hayat bu ayrı(maddiyatınız el verse bile) ama babasız yada annesiz çocukların PSİKOLOJİsine hiç baktınız mı çevrenizde?? Hep EKSİK kalıyolar! İstediğiniz kadar sevgiye boğun. Bir dediğini 2 etmeyin; hep gözü başkalarının babasında, babasıyla olan ilişkisinde olcak. Hep YARALI kalacak. İçten içe hep üzülcek nerde bi baba görse çocuğuyla ilgilenen.. Neden kendinizi köşeye SIKIŞTIRMA çabası???? Neden bir çocuğun(insanın) hayatıyla oynama isteği? Sizde çocuğunuzu büyürtürken hep üzülceksiniz; başkalarının eşlerinin hanımlarına davranışları, çocuklarına olan ilgisini gördükçe.. hep geçmişiniz aklınıza gelecek. Anne- çocuk hep eksiklenceksiniz..YAPMANIZ GEREKENLER; hamileliği sonlandırın, adamı hayatınızdan çıkartın, psikolojik destek alın inzivaya çekilip, kendinizi hazır hissettiğinizde size değer veren biriyle birlikte olun ve ortak karar çocuk sahibi olun.. hepsi bukadar…niye yokuş yapıyorsunuz??
 
Son düzenleme:
Siz azarlayıp dursanız, başka erkeklerle konuşsanız kocanız ne yapardı? Anlayış mı gösterirdi? Yoksa dövüp kapının önüne koyup anında boşanır mıydı?
 
Büyük ihtimal türk filmi kıvamında çocuğu kullanarak adamı hayatınızda tutmaya çalışcaksınız. Ayrılık aşamasında ESKAZA adam çocuğu olduğunu öğrencek falan :)) Yoksa neden insan bukadar BED bi adamdan çocuk yapmak ister ki? Bekar annelik çok zor bi hayat bu ayrı(maddiyatınız el verse bile) ama babasız yada annesiz çocukların PSİKOLOJİsine hiç baktınız mı çevrenizde?? Hep EKSİK kalıyolar! İstediğiniz kadar sevgiye boğun. Bir dediğini 2 etmeyin; hep gözü başkalarının babasında, babasıyla olan ilişkisinde olcak. Hep YARALI kalacak. İçten içe hep üzülcek nerde bi baba görse çocuğuyla ilgilenen.. Neden kendinizi köşeye SIKIŞTIRMA çabası???? Neden bir çocuğun(insanın) hayatıyla oynama isteği? Sizde çocuğunuzu büyürtürken hep üzülceksiniz; başkalarının eşlerinin hanımlarına davranışları, çocuklarına olan ilgisini gördükçe.. hep geçmişiniz aklınıza gelecek. Anne- çocuk hep eksiklenceksiniz..YAPMANIZ GEREKENLER; hamileliği sonlandırın, adamı hayatınızdan çıkartın, psikolojik destek alın inzivaya çekilip, kendinizi hazır hissettiğinizde size değer veren biriyle birlikte olun ve ortak karar çocuk sahibi olun.. hepsi bukadar…niye yokuş yapıyorsunuz??
Ağzınıza sağlık.. adam zaten leş ama çocuğa bile bile bu hayatı yaşatmak kötülük olur. Neden eksik bir hayatı seçesiniz ki demi!
 
Back
X