Ah yazık aldırdıgınız bebek, sırf esiniz istemiyor diye mı aldırdınız onun yerine korunsanızda zırt pırt hamile kalıp kalıp cocuk aldırmak zorunda kalmasanız keske? İstemeyen adamda kadında korunur.allah işte isteyene vermez böyle taşkalasına hamile kalıp kalıp aldıranlara verir. Şimdi bu adama soyleseniz yine aldıracak diyorsunuz, söylemeseniz ilerde baskasyla rvlenirsem cocuklu kadın olarak gorunmeyim diyip tekrar aldırcaksınuz Allah ıslah etsin ne diyelim dogurup cope atma ihtimalin de var senin o yuzden keske hiç gebe kalmasan yazık gunah millet senelerce gözünde burnunda tütüyor bir bebek kokusu nasip olmuyorda , siz korunma yok bişey yok adama kötü diyorsunuz hamile kalıyorsunuz ne güzel iş. Ha o daha hücre bebek degl aldırabiir diyenler gelecek ama benim kızdığım o degıl, hem adama kotu diyor hem o adamdan hamile kalıp kalıp cocuk aldırıyor.korunsun hiç gebe kalmasın aldırmak zorunda olmasın diyorum.burada konu sahibide cok yanlıs.ben olsam bosanırım,2.evlilikte yapacak olsam beni bebegımle kabul eden eder etmeyen zaten olmaz.bebegmla kendime yeni bir hayat kurardım.cok cok esim gercekten pişman ve duzelecegine dair söz verir uygularsa evlilige sans verebilirim.belkide böyle ciddi vi bosanma kararı aldığınızı görse kendine gelir bir.cunku suan sizi elinin altında kıymetsiz görüyorki ne deseniz önemsemiyor ama iş bosanmaha gelse ciddiyetini gorse o zaman bir silkelenir die dusunyorum.