sizin düşünceniz nedir

Eşinizin psikolojisi bozuk ama sizinki de normal değil...Aylar önce diyorsunuz; yakın geçmiş daha kendi kararınızla aldırıyorsunuz sonra pişman olduk hadi tekrar yapalım😳 Ne bilim valla şu yazdığınızdan çıkardığım en mantıklı cümle bebeğinizle yeni bir hayat düşünmeniz 🤷🏻‍♀️ Onun dışında bu adamdan kurtulun..
bu bebek konusunda ilk bende kendime kızdım sonra zaten hiç birşey iyi olmadı doğru olanda artık eminimki eşimden uzaklasmak

son zamanlarda haddinden fazla değişim gösterdi bu bebek ise ummadığım bir şeydi eşim yüzünden bebeğe kıyabilirmiyim bilmiyorum sadece bir baba olduğunu hiç bilmesin istiyorum
Anlamadigim hamilelik nasil ummadiginiz bir sekilde gerceklesti. Saglikli, dogurgan, aktif ciftler sevisnce korunmuyorsa ki bazen korunarak da olabiliyor hamilelik gerceklesiyor. Sanki kutsal bakiresiniz de bu cocuk da bir mucize gibi ilahi bir sey katiyorsunuz.

Ayrica bu cok havada bir ifade Turkiye' de yasadiginizi dusunerek yaziyorum, evlilik birliginde dogan cocugun kimlik bilgilerinde babanin adi yazacak, onun kutugune kayitli bir bebek yani saklanabilecek bi durum degil, bekarken cocuk sahibi olmakla arasinda daglar kadar fark var.

hayali dusuncelerinizin gercek olabilecegine inanciniz ve cocuk sevdaniz yuzunden bir cocugun gelecegine kiyiyorsunuz.

Bebeğinizle yeni bir hayat kurmak istiyorsanız ama kocanız bir gün sizin kocanız olmasa bile sonsuza kadar bebeğinizin babası olarak kalacak. Bir ömür yüz yüze bakacaksınız. Böyle ağır bir sorumluluk iki kişinin ortak kararı olmalıydı. Eşiniz olmadan maddi manevi tek başınıza bir çocuğa bakabilecek durumunda mısınız?
evet eşim olmadan ona her anlamda iyi bir hayat sağlayabilirim belkide eşim bizimle olursa bebeğim sadece yıpranıcak

aslında öyle ama iyi bir işim var ona ve kendime bakabileceğim bir erkeğe ihtiyaç duymadan ama eşim bilmesin istiyorum aramızda bebek gibi bir bağ olduğunu

Duygusal olarak böyle konuştuğunuzu tahmin ediyorum. Çünkü bu fiziksel olarak zor, yasal olarak imkansız bir durum.

Kadın hamile bırakılmak için eşini zorlayamaz.. Erkek de bebeği aldırması için eşini.. Erkek baba olmak istemiyorsa baştan korunacak! Kadını hamile bıraktıktan sonra onu kürtaja zorlayamaz! Oyüzden hamilelik gerçekleştikten sonra son söz kadınındır bence! Ama karı koca, ayrılın veya beraber devam edin.., ikinizde de bir olgunluk aklı selimlik göremiyorum açıkçası..

Anlamadigim hamilelik nasil ummadiginiz bir sekilde gerceklesti. Saglikli, dogurgan, aktif ciftler sevisnce korunmuyorsa ki bazen korunarak da olabiliyor hamilelik gerceklesiyor. Sanki kutsal bakiresiniz de bu cocuk da bir mucize gibi ilahi bir sey katiyorsunuz.

Ayrica bu cok havada bir ifade Turkiye' de yasadiginizi dusunerek yaziyorum, evlilik birliginde dogan cocugun kimlik bilgilerinde babanin adi yazacak, onun kutugune kayitli bir bebek yani saklanabilecek bi durum degil, bekarken cocuk sahibi olmakla arasinda daglar kadar fark var.

hayali dusuncelerinizin gercek olabilecegine inanciniz ve cocuk sevdaniz yuzunden bir cocugun gelecegine kiyiyorsunuz.
korunuyorduk ve haklısınız ondan saklayamam ama inanın şu efsane değişimle karşıma gelen adam umursamıcaktır bu bebeği

Merhaba kızlar sabah gitmem gereken bir iş var ama benim canım yanıyor ve artık düşünemez oldum 24 yaşındayım evliyim aylar önce bir bebek aldırdık eşimle sonrasında üzüldük tabi zamanıda geri saramadık haliyle eşimin işi sorunlu bir iş belkide ona göre olmayan bir iş artık sürekli öfkeli herşeye inançsız güvensiz bir kaç kez başka bayanlarla olan konuşmalarına şahit oldum ama yinede onu anlamak istedim şu an yeni bir hamileliğim var ama ona söyleyemedim bile çünkü hergün beni azarlayıp kızıyor ne yapsam yaranamıyorum ii yüzünden yapısı yüzüden diyorum ama sürekli hayatından kovuyor ben ona bebek gibi bakmak isterken sürekli aşağılama ve öfke çıkarma derdinde sanırım bebeği ondanuzaklaşarak dünyaya getirmek zorundayım böyle şeyler eski türk filimlerinde olur sanırdım ama gerçektede oluyormuş haberi olsa bile istemez yine aldırmak ister ama ben bu sefer bebeğimi kaybetmek istemiyorum belkide bebeğimle ikimizin olacağı bir hayat daha iyidir siz ne dersiniz
Çocuk ile hiçbir şey düzelmez. Evlilik daha şimdiden çatladıysa beklentiye girmeyin. İlk neden kürtaj bilmiyorum biyolojik nedenler ile zorunlu olmadan ise yani 24 yaş çok genç yaşta kürtaj durumu . Şimdi ikincide de kürtaj olmak istenilse. Sizin için çok sağlıksız bir durum. Böyle bir duruma sokan adamdan bir beklentiniz olmasın bence. Tekrar ediyorum çocuk yuva kurtarmaz. Düzelmez . Konuşmak düzeltmez. Sağlıksız bir ilişkide olduğunuz bir ortamara çocuk sokulmaz. Yani bir kişi çekiyorsa bir bebeğinde çekmesine göz yummayın. Kendinden ödün vererekte yuva kurtarılmaz.

Çocuk ile hiçbir şey düzelmez. Evlilik daha şimdiden çatladıysa beklentiye girmeyin. İlk neden kürtaj bilmiyorum biyolojik nedenler ile zorunlu olmadan ise yani 24 yaş çok genç yaşta kürtaj durumu . Şimdi ikincide de kürtaj olmak istenilse. Sizin için çok sağlıksız bir durum. Böyle bir duruma sokan adamdan bir beklentiniz olmasın bence. Tekrar ediyorum çocuk yuva kurtarmaz. Düzelmez . Konuşmak düzeltmez. Sağlıksız bir ilişkide olduğunuz bir ortamara çocuk sokulmaz. Yani bir kişi çekiyorsa bir bebeğinde çekmesine göz yummayın. Kendinden ödün vererekte yuva kurtarılmaz.
tüm söylediklerinizde haklısınız işte o yüzden sadece artık bebek ve kendim için uzaklasıcam tabi mecbur bilgisi olucak

Kadın hamile bırakılmak için eşini zorlayamaz.. Erkek de bebeği aldırması için eşini.. Erkek baba olmak istemiyorsa baştan korunacak! Kadını hamile bıraktıktan sonra onu kürtaja zorlayamaz! Oyüzden hamilelik gerçekleştikten sonra son söz kadınındır bence! Ama karı koca, ayrılın veya beraber devam edin.., ikinizde de bir olgunluk aklı selimlik göremiyorum açıkçası..
şu an gerçekten ayrılmanın doğru olan olduğunu anlıyorum bebek ve kendim için

Merhaba kızlar sabah gitmem gereken bir iş var ama benim canım yanıyor ve artık düşünemez oldum 24 yaşındayım evliyim aylar önce bir bebek aldırdık eşimle sonrasında üzüldük tabi zamanıda geri saramadık haliyle eşimin işi sorunlu bir iş belkide ona göre olmayan bir iş artık sürekli öfkeli herşeye inançsız güvensiz bir kaç kez başka bayanlarla olan konuşmalarına şahit oldum ama yinede onu anlamak istedim şu an yeni bir hamileliğim var ama ona söyleyemedim bile çünkü hergün beni azarlayıp kızıyor ne yapsam yaranamıyorum ii yüzünden yapısı yüzüden diyorum ama sürekli hayatından kovuyor ben ona bebek gibi bakmak isterken sürekli aşağılama ve öfke çıkarma derdinde sanırım bebeği ondanuzaklaşarak dünyaya getirmek zorundayım böyle şeyler eski türk filimlerinde olur sanırdım ama gerçektede oluyormuş haberi olsa bile istemez yine aldırmak ister ama ben bu sefer bebeğimi kaybetmek istemiyorum belkide bebeğimle ikimizin olacağı bir hayat daha iyidir siz ne dersiniz
Adam sizi aldatıyor ne anlaması kafanız mı güzel

Adamın nasıl bir baba olup olmayacağı sizin kontrolünüz dışında bir durum. Siz çocuğunuzu tek başınıza güzel güzel yetiştirebileceğinize inanıyorsunuz. Önemli olan bu.

korunuyorduk ve haklısınız ondan saklayamam ama inanın şu efsane değişimle karşıma gelen adam umursamıcaktır bu bebeği
Rıza ile aldırın o zaman. Çocuk mercimek kadar değil daha. Yani duygusal olarak haklısın berbat birşey ama , şu durumda çocuk olması hiç sağlıklı değil. Yarın bir gün çocuk olunca sorun dahada büyücek. Boşanmak istesen çocuğun psikolojisi bozulacek. Adam kendine yediremiycek çocuğu kullanacak. Yani tek başıma bakarım büyütürüm desen bile . Her çocuğun manevi ihtiyaçları var olağanüstü sevsen bile büyüyünce neden diye kendine sorgular. Bencil olmayalım bu konuda. Çocuğun yerine koyun kendinizi . Sizde bir ana babanın evladınısınğz. Sağlıklı bir ailede bile büyümüş olsanız sorglarla tranvalarla geçiyor. Durumunuzu düşünüp empati yapın. Dışarda küçük bir çocuk bile düşse içimiz acır. Ama bile bile lades demek daha çok sorgulatır ve suçlarsınız kendinizi . Evli kalmakta öyle. Yani ilerde şiddete başvurmayacağını garanti edemezsin. Aşağılama başlamış zaten. Sevgi yok ortada kullanılıyorsun. Güzellikle konuş önce bebek konusUnda hazır olup olmadığını artı ve eksileri yola düşün. Mantıklı düşün duygusal değil. Sonrasında tavsiyem bir an önce boşan. Ama kürtaj düşünüyorsan boşanma konusu kesinlikle açma en umrunda olmayan adam bile muhtaç olması için kürtaj izne gerektiğini bilir. Kürtajı yaptırmaz elini kolunu bağlamak için. Ama yok bebeğimide istiyorum diyorsan. Bir an önce boşan.

tüm söylediklerinizde haklısınız işte o yüzden sadece artık bebek ve kendim için uzaklasıcam tabi mecbur bilgisi olucak
Wallah dediğim gibi. Ama bu kararı bir kalemde vermeyin . Yani bebek ile boşanacaksanız aldırmıycaksanız, hayatınız boyunca o adam ile bağımız olacağını ve bu durumu da kullanabileceğini unutmayın. Elbette samimi babalar vardır, ancak sizinkinin öyle olacağını sanmıyorum. Tek derdi kendi egolarını doyurmak gibi duruyor. E bu durumda boşanınca bebekle kişisel ilişki tesisi olacak. Bebekle el ele başta biraber adamdan uzak oluncak sanmayın. Yani belki bir süre görüşüp ara verip iki de birde zortlayadabilir. Heleki küçük bebeklerde boşanmada bazen saçma sapan kararlar veriliyor ilişki kurulması babayla ile ilgili. O sebeple çok yorucu çocuk içinde daha tranvatik bir durum. Bence yolun başındayken hepsini göz önüne alın.

Sağlıklı bir zihin yapınız yok sanırım eşinizin size yaşattıklarından dolayı, hal böyleyken neden ısrarla bir çocuk dünyaya getirmeye çabalıyorsunuz bu heriften? Boşanın yeni bi hayat kurun kendinize, günahsız bir masuma daha yazık etmeyin.

Bu bir suç yalnız…
Zaten evlilik birliği içinde 180 gün içinde doğan çocuk baba hanesine eşin adı yazılıyor. Evlilik birliği sona ermesi ile 300 gün . Yani bilmese bile kanunen doğunca otomatikmen babası olacak. Tabi hemen şimdi anlaşmalı boşanma yapıp başka şeylere kalkışmaz ise. Ondada babalık tanıma ile halledilir. Ancak hukuken zorlukları kadına kalır. Aman öylede böylede kadına bir problem çıkıyor walla. Yani bilmeme durumu yok . Zaten gebelik testi verdiyse kan testi sağlık ocağı fişlemiştir kadını . :halay:

iyi de bebek istemeyen adamı zorla baba mı yapacaksanız ? bu ne kadar adil..adam istemiyor bunu da başta belirtmiş.
Ayrıca bebeği böyle bir ortamda dünyaya getirmek bencillik. Tabi ki insanlar bebek doğduktan sonra da ayrılabiliyor ama bile bile doğurmak hem bebeğe hem de kocaya haksızlık. Ben konu sahibinin bile isteye gizli hamile kaldığını düşünüyorum. Yani yasal olarak evlilik birliği içerisinde hamile kalayım da gerisi kolay diye düşünüyor. Ama bebek istemeyen düşünmeyen adamı da zorla baba yapmak hiç hak değil. İlk bebek aldırılmış bunu da istemeyecek adam.
Karısını devamlı azarlayıp bağırıp çağırıp başka kadınlarla da görüşüp konuşuyormuş yani bu adamın gidesi var belli, Abbas yolcu.

Sonra burada başka konular da açılacak, eski eşim hiç babalık yapmıyor, nafakayı bile icrayla ödüyor diye.

Back
X