Sizin eşiniz de böyle mi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar canımı sıkan bişey var belki çok önemli değil ama paylaşmak istedim 8 aylık evliyiz eşim iyi bi insan çok büyük zorlukları göze alarak evlendi benimle ama evde çok ilgisiz yani bi güzel bişey demez çok ama çok yorucu sıkıntılı bi işi var bunu biliyorum sürekli yorgun bi değişik yani bunun yanında aşırı sosyal bi insan ama aşırı yani gecen konumda bahsettim sürekli bişeylerle uğraşır bi Arkadaşının işine koşar ama sürekli bu sorunu biraz hallettik ama bu odunlugunu bi turlu düzeltemedim hiç romantik değil evde sürekli kitap okur araştırma yapar ben de sap gibi bi köşedebeklerim açık açık söyledim dedim sen bana neden çiçek almıyorsun dedim özeniyorum herkes sosyal medyaya koyuyo dedim ben sana bi sürü Kıyafet alıyorum diyo al işte ne alaka yani düzeltebilen var mı eşi tavsiye bekliyorum

Aynen bahsettiğin gibi canım. Evde oturur kitap okur ben çıkalım demeden çıkmaz. Ben alıştım artık. Adam çalışıyor yoğun diyorsun zaten. Evlendi diye de arkadaşlarıyla görüşmeyi kesecek değil ya. Hemde ne guzel kitap okuyor. İlerde cocuklarına iyi örnek olur.Yardım olayı bugün onlara yarın size.Ayrıca evliliğini başkalarıyla kıyaslarsan mutlu olamazsın bunun sınırı yok.

Bunları yeni evliyken bende çok takıyordum. Alıştım galiba. Hatta bi ablaya dert yanmıştım böyle böyle diye meğer kadın kocasından şiddet görüyormuş. İşte dert var dert var. Zamanla oturdu herşey şükür.

Yok tanıyarak evlendim ama o zaman öğrenciydi daha farklıydı bu arada eşim evden dışarı Çıkmayan biri değil aksine eve zor giriyoruz her gece bi tantanası vardır mutlaka

Anladım. .
peki sen ona hediye alıyor musun?
içinden gelerek almıyorsa zorla isteme zaten. .
benimki doğum gününde,yıl dönümünde falan alır..
sürekli hediye beklemem..
arada bende alırım. .

Bunları yeni evliyken bende çok takıyordum. Alıştım galiba. Hatta bi ablaya dert yanmıştım böyle böyle diye meğer kadın kocasından şiddet görüyormuş. İşte dert var dert var. Zamanla oturdu herşey şükür.
bi gün bi bağırdım senin arkana 112 yazdırcam diye gülüo halen daha

O değişmeyecek , zamanla sen alışacaksın bu duruma.

İçten geliyor bazı şeyler,olduğu gibi kabul et başka türlü mutlu olamazsın.

Bir de zamanla bu coşkun azalacak ve çok da takmayacaksın

Anladım. .
peki sen ona hediye alıyor musun?
içinden gelerek almıyorsa zorla isteme zaten. .
benimki doğum gününde,yıl dönümünde falan alır..
sürekli hediye beklemem..
arada bende alırım. .
Yok bizim sorunumuz hediye değil çok alır herseyi düşünür saolsun ama onu bile bi tuhaf alır Kapıya sana bi pantolon aldım şunu denesene
Der ya sabır diyorum bende ne diyim

Boyle bir adam flort doneminde de simdiki halinden farkli degildir. Bu sekilde kabul etmeden once daha etraflica dusunmeliydiniz.

Ben cok buyuk bir problem goremedim anlattiklarinizda.
Tum gun sizin icin calismasi,sizi dusunerek bir seyler almasi aslinda size verebilecegi cok guzel hediyelerden.
Insanlarin yardimina kosmasida takdir edilesi, sizde onunla beraber yardim edin.
O kitap okurken, bir seyler arastirirken yanina sokulun ya da dizine uzanip sizde okuyun.
Demek istedigim birlikte gecirdiginiz zamanlari arttirin.
Baska isteklerinizide guzel bir dille ifade edin, icinden gelirse yapacaktir.
Yapmazsa da siz onu oyle kabullenin,sevin, mutluluklar..

Bu kadar değildi .şimdi hiç guzel bi söz soylemio bu da benim zoruma gidio

Ne söylemesi lazim anlayamadim? Evlilik, dizideki gibi, filmlerdeki gibi mi sandin? Adam kadina gece kiyafeti aliyor, en pahali takilar aliyor ve pahali bir restorana gidiyor. Böyle birsey bekliyorsan yaniliyorsun. Önemli olan hediye yada klise sözler degil. Önemli birbirine sevmek, destek çikmak,..

Ne bileyim, esim kitap okudugunda mutlu oluyorum. Ne güzel, adamin ufku genisliyor. Ayrica niye sana kiyafet almasini bekliyorsun ki? Evlendin diye kendi kiyafetini alamaz mi oldun??

Ha bu arada, o sosyal medyada tüm hediyeleri paylasan insanlar görgüsüzlerdir, ve çogu zaman aslinda mutsuzlardir. Mutlu insanlar nispet yapmak ile, baska insanlarin gözüne birseyler sokmayi çabalamazlar. Mutlu insanlar sadece kendi hayatina odaklidir çünkü. :KK14:

X