Sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz

ay canım yani kusura bakma ama senin eşinde odunmuş yani,
yani insan geçmişini silip atamaz tanii ama,bunu sana bu şekilde yansıtması çok itici canım yaa,
yeni sen demedinmi bu adama aynı şeyi ben sana anlatsam ne hissedersin diye,
yok anam yok bu erkekler ne kadar yontsakta özlerinde var odunlar işte

İnsan aşıkken karşısındakinin kusurlarını göremez. O dediğin ancak olgun bir sevgide olur o da bana ütopik gelen bir şey. İçini dökememek değil olay, gizemli bir yanını hep bırakmalısın diyorum. Bence de senin dediğin daha iyi. Öyle olsa güzel olurdu. Ama hayat öyle değil. Muhtemelen yaşamadığın için bilmiyorsun.

Ben 2 yıllık sevgilimin kusurlarını görüyorum ama. Mesela çok eleştiriyor, huysuzlukları da var, gururlu . Ama ben de huysuzum mesela, şimdi kalkıp niye huysuz diye ona kızacak halim yok ki :) Herkesin kişilik özellikleri var, beni sevdikten ve bunları bana yapıp beni üzmedikten sonra önemsemiyorum ve kimi zaman şirin geliyor hatta bana bunlar. Belki bir zaman sonra yeter artık eleştirme insanları diycem, ama tuzu biberi yav bazı anlaşmazlıklar da. mükemmel olsaydı sıkılırdım açıkçası :)

Gizemli bir yanı hep bırakmak...Hmm evet bu konuda çok haklısın ama bunu başarmak çok zor. Sürekli kendini geliştirmen, yenilemen lazım ki söylemediğin, yapmadığın bir şeyler hep var olsun ve karşındakini etkilesin. Çok güzel bir nokta bu.

ya bayan soylese ohooo neler olur bu durumda.. ne saniyo boyle tipler kendini bulunmaz hint kumasimi.. yok arkadas erkege cokta deger vermiyeceksin.. birakin surunsun asagilarda biyerlerde.. seninse senindir degilse gule gule.

Erkeklerden empati yapmalarını istemeyeceksin.
Aynısını yaşatacaksın. Hissettireceksin.
Başka türlü anlamazlar.
Sol beyin mekaniktir. Onlar da sol beyin odaklı yaşarlar.

uy yerim, hassas mısın sen :70: çok şirin oluyor yahu hamileler :) Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla büyüsün diyeyim şimdiden

saol canim benim cok tsk ederim, evet 17 haftalik hamileyim.
Ama ne bu boyle ya gozunun ustunde kasin var deseler aglamamak icin zor tutuyom kendimi.:26:

Erkeklerden empati yapmalarını istemeyeceksin.
Aynısını yaşatacaksın. Hissettireceksin.
Başka türlü anlamazlar.
Sol beyin mekaniktir. Onlar da sol beyin odaklı yaşarlar.

Mantıklı bir yaklaşım olmuş bu. Aklımda bulunsunn

saol canim benim cok tsk ederim, evet 17 haftalik hamileyim.
Ama ne bu boyle ya gozunun ustunde kasin var deseler aglamamak icin zor tutuyom kendimi.:26:

ihihihi beni adetliykenki halim :)) yaaa ben normalde de feci duygusalım, adetliyken feci feci. artık hamileyken nası olurum bilemiyorum :52: :86:

Ordaki "kusur görmek" lafı zaten seni ondan soğutacak kusurları görebilmektir.
Ufak tefek gözardı edilebilecek handikaplar ihmal edilebilir. Aşkın verdiği toleransla.
Ama zamanla karşındaki sende merak uyandırmamaya başladığında toleransın biter.
Bazı yönleri batmaya başlar. Soğursun.
Anlaşmazlıklar iyidir evet. Kavga olmazsa aşk da olmaz. İmkansız.
Zaten öfkeni törpülersen sevemezsin. Ölüm ve yaşam gibi denge getirir zıt duygular. Birinin yokluğu diğerini de yok eder.
30 ayın dolmasını bekle. Zamanla ilişkileri hayatının merkezi yapmamayı öğreniyorsun.

Son düzenleme:
28 ay oldu, maşallahımız var şu an =) neyse ben kaçayım yoksa ortada sorunumuz yokken moralim bozulacak :90: ama bu gizem konusundaki görüşlerinde çok haklısın ve dikkate alcam :) baybayy

Ah tabi ki bu çok üzücü bir durum canım.ama bazılarının kaderi böyle oluyr.keşke herkes ilk sevdiğiyle evlenebilse.Ben ikinci eşim mesela.Ondanöncede ilişkileri olmuş.tam böyle olmasada buna benzer bir konuşmayıda ben işitmiştim.Bu yaştan sonra aşk sevgi falan neymiş gibi.her neyse seni anlıyorum insan eşi tarafından çok sevilmek istiyor.ama yapabilecek başka ir şeyimiz yok.Fazla deşmeden kendi kendi kendini mutlu edeceksin.aşksız ve sevgisiz yaşayan milyonlarac insan var.yalnız değilsin yani.

ona bi hayalet gibi davran.görme.yemeğini önüne ver,diyaloğa girme.ama bunları yaparken seni kızgın ya da tripli görmesin.gerçekten duygusuzmuş gibi davran.yatakta sırtını dön duygusal hiç bi konuya girme.sorarsa da sevmediğini söyle aynılarını söyle

28 ay oldu, maşallahımız var şu an =) neyse ben kaçayım yoksa ortada sorunumuz yokken moralim bozulacak :90: ama bu gizem konusundaki görüşlerinde çok haklısın ve dikkate alcam :) baybayy

Evet Gizem iyidir. De. Evlatcım ben sana tavsiye vermeye yazmadım ki zaten; geldin özelini döktün her şeyi üstüne çektin gittin :D Sen bakma tabi buralara, önüne bak. Anı yaşa.

böyle adamlara yağlı ballı davranırsan böyle olur. adam yerine koymayacvaksın senden iyisi yok. eşin kusura bakma hayatım ama tam odunmuş. hiç değer verme bakalım ne yapıcak

Merhaba,öncelikle durduk yere evde neden geçmiş konular açılırki bunu omu yapıyor senmi?gerçekten merak ettim.Evliçiftlerin arasında geçmişe ait tek konu çocukluk anıları olabilir.Sana söylediği şeye gelince çok basit bir insan ve kişiliksiz oluğunu düşünüyorum insanda biraz utanma olur.Reddedilmiş insan psikolojisi senin için üzgünüm layığınla evlenememişsin.

Back
X