Sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz

Aman yarabbi ne aşkmış ama

unutmamak diye birşeyi,okuldan çok sevdiğim bi erkek arkadaşımda görmüştüm,salya sümük her yerde ağlıyodu,eski sevgilimi unutamıyorum gitti başkasıyla evlendi falan,resmen ağlayıp dertleşmişti benimle..
yaşlar nasıl süzülmüştü yanaklarından ilk defa bir erkeği o şekilde ağlarken görmüştüm..(aradan da en az 4-5 yıl geçmişti o ilişkiden)

sonra duyduk ki hala bekar evlenmemiş ve başkasıyla evlenen eski manitasını hala unutamamış,hala ağlıyor
kendisi yakışıklı bi çocuktu,gazeteciydi
kızlardan o kadar talep vardı ki ama o hep sebep bildirip ağlıyormuş,ölmek istediğini,yaşamaktan bıktığını söyleyip duruyormuş

yazınızı okuyunca o arkadaşım canlandı gözümde birden

benim eşim bana böyle birşey söylese,bozulurdum ama çaktırmazdım..zaten eşim uzun yıllar çıkmış bi kızla,kız bunu postalamış,ondan sonra da günlük ilişkiler yaşamış geçmişini bende o da takmayız..

siz de bahsedin eski erkek arkadaşınızdan,iğneleyin,konunun çok gereksiz olduğundan bahsedin...

Benim bir arkadaşım da aynı sorundan muzdaripti,eşi üniv.de ilk defa bir kızla çıkmış ve terkedince 20 kg filan vermiş uzun süre kendine
gelememiş vs.vs.İşin kötü tarafı tüm çevresi yaşadığı aşkı biliyor.Onlar görücü üsulu da evlenmedi 2 yıl flört ama hem sıkıntılıydı.Evlendi aradan
2-3 yıl geçti bebek de oldu.Eşine bana aşık mısın hala filan diye sorunca eşinin tepkisi;bir kere aşık oldum ben çok acı veriyor iyi birşey değil.Ee
bana neden aşkım derdin o zaman demiş arkadaşım cvp;yoo aşkım demedim hiç hem ii birşey değil aşk ben seni seviyorum.Lafa bak.Kız hüngür hüngür ağlayarak gelmişti yanıma,hiç unutamıyorum acısını taa içimnde hissetmiştim.Ne mi yaptı şimdi;eziklik en kötü şey daha bir süslendi kendine geldi,daha
dik ve umursamaz durdu yanında kısacası vazgeçilmez olduğunu ve özgüvenin çok yerinde olduğunu hişssettirdi tabii benim çabam da olmadı değil :)
Şimdi peşinde pervane eşi.Cidden kaçan kovalanıyor malesef,ulaşamadığın hep daha değerli...

doğru....kursakları kendini çok seveni götürmüyor demek ki!! o zaman yüz vermemek gerekiyor...aferin ona dimdik durup senin aşkından ne öleceğim be bak nasıl kendime geldim diyerek poposunda daha çokkk gezdiremeli öyle kocaları!!süründürmeli süründürmeli!!

Bunu size neden anlattı ki :26:Çok garip ya iki çocuk babası ettiği laflara bak sanki zorla alıkoydunuz:19::19:

merhaba benim esim bana bunu ikinci söyleyisi ve bana öyle dokunduki anlatamam esim 17 yasindayken ayni okuldan birini sevmis ve okul dört katliymis dördüncü kata kizi cikarip seni seviyorum demis ve daha sonrasinda kiz buna yüz vermemis hatta ilk annesine bile ben o kizla evlenmek istiyorum demis kayinvalidemde ilk defa oglumdan evlenme istegini o yasta duydum der ama kiz buna hic yüz vermemis hala esim anlatirken bile gözleri doluyor karnimda kelebekler ucustu cok sevdim dedi ve o bana ders oldu hayatimda bir daha kimseyi sevmeyecegim ve asla baglanmayacagim diye kendine söz vermis bana anlatirkende bana dokunan kismida en son kismi olmustu oda hayatimda 36 yasindayim bir kere sevdim bir kere baglandim bir kere tattim o duyguyu dedi ve ben yedi senelik evliyim iki cocugum var bana yedi senelik evliligimde hic böyle ictenlikte birkez olsun bile seni seviyorum demedi ama aradan bayagi bir zaman gecmesine ragmen hala gözlerinin dolarak anlatmasi cok canimi acitti ve bu kirilganligimi kendisine söyledigimde ban cevabi evet ben seni sevmedim beraber yasiyorsak sevmek zorundamiyim ben seni emanet diye yanimda durduruyorum dedi ben severek evlenmedim görücü usulü evlendim ama ben yedi senelik evliligimde onu sevdim ona baglandim simdi buna karsilik ne yapmaliyim kafam cok karisik siz kendinizi benim yerime koyarsaniz bir kadinin tepkisi ne olur yada sizin tepkiniz ne olur birde ben tepki gösterdim diye geri kafali oldum sizce öylemiyim

kusura bakmada o lafın üstüne diyecek lafım yok ...eşin seni asker arkadaşı sanıyo heralde eski aşklarını gözleri dolarak anlattığına göre...
madem sevmiyomuşta iki çocuğu yaparken aklı nerdeymiş...nefret ediyorum bu erkeklerin bu düşünceyi taşımasından ...:47::47:

o yaşlardaki heyecanla daha sonraki yaşlarda yasanan heyecan aynı olmuyor.. bu herkes tarafından kabul edilen bi gercekken eşin bunun bilincinde değil bence..

çocukluk heyecanını abartmış, bence ona ne kdr kırıcı olduğunu anlat.. sen 17 yaşında aşık olduğun bi erkeği anlatsan ne hisseder ***

kusura bakma ama herkesin hayatında platonik şeyler olmuşdur eşin bu konuda hatalı yıllar öncesine saplanıp kalarak elindeki güzellikleri kaçırıyo sen ona birde evlat vermişsin 7 seneni vermişsin ne kadar egosantrik birisi utanmadan sen bana emanetsin diyo ben senin yerinde olsam bende sevmişdim birini der gıcıklık ederdim o adama susmaz mahvederdim onu sende peşinden koşan insanların var oldugunu ona hissettirmen lazım en azından bu hisleri yaşasa bile utanmadan pişkin pişkin ben hala onu seviyorum demez

Sevgili kızım...

Yaralanmakta canının acımasında yerden göge kadar haklısın hiç bir kadın eşinden bu tür kelimeleri duymak istemez. İlk aşkı o yaşta yaşamış olan eşiniz umursanmama ve reddedilme gerçegiyle karşılaşlaştıgında sanırım bir tür savunma gerçekleştirmiş ve kırılganlıgı saldırganlıga dönüşmüş. Ve sizin sevginizden emin oluncada saldırganlıgı size yönelmiş.

Sakın aldırma canım ve size bunu anlatmasınada bir kere daha izin verme. Bunu yapmaya kalktıgında ben senin arkadaşın degil eşinim sevmiş unutamamışsın ilk aşka saygı duyarım ama ilk aşk içinde saklı kalmalı herkesin de...

Bunu duyan eşin ilk aşkını merak etmeye başlıycaktır emin ol... Ve inan tüm ilgisi sana yönelecektir ama sakın ilk aşkın varsa dahi anlatma gizemi koru sevgiler...

"60 sene birlikte yaşayacağınıza göre sendne başka kime anlatsın"mış öyle mi, lafa bak..
Ne malum senin bu adamla 60 sene birlikte yaşamak isteyeceğin, bu nasıl bir özgüven böyle.. Adam dünyanın merkezi mübarek..

Eşin başka bir hayat arayışına girmiş.
Anlaşılan şu anda da yeni bir ilişki kuracak potansiyeli taşımıyor, o da geçmişe müracaat ediyor.
Ciddi şekilde hasta bence ve tedavisi gerekiyor.
Aldatan ama eşinden gizleyen bir erkek daha vicdanlıdır eşinden.

17 yaş...Herkese aşık olunabilen veya aslında hepsini aşk sandığımız bir yaş.
O yaştaki gibi gamsız aşklar yaşamak ne mümkün.

Bence sen eski aşk filan uydurup misilleme yapma.

Ama şöyle diyebilirsin mesela :

Aaahh ah hiç aşık olamadım heyhat !
Şöööyle beni benden alıp götürecek bir aşk çıksa karşıma,seni bile tanımam,aşkın peşinden giderim . :47:

benim başımada seninki gibi bir olay gelmişti.benim eşimde 7 yıl önce mektuplaştığı eski sevgilisinin yazdıkalrını saklamış hemde benimle yaşadığı eve getirmiş düşün artık ben 2 yıllık evli iken buldum o mektupları kıyameti kopadım tabi nasıl eski işlerini bizim evimizde saklarsın diye benimki kıskançlık değildi sadece eskileri hala benim evimde saklamasıydı hatta o mektuplardan benimle nişalı iken kızla görüştüğünü bile öğrendim neymiş kız intihar etmişte oda vicdanı için hastaneye gitmiş flan filan kızın intihar etmek 85 sene sonra gelmiş aklına nasıl oluyosa eşimin nişanladığını duyunca intihar etmiş neyse ben bunları öğrendim ve eşime o an sevgim bitti o hala beni salak yerine koyuyor paranoyak falan diyor dedim bu böyle olmucak benimde eskilerimle ilgil sakaladığım bikaç şey vardı ama babamın evinde sonra kndimde uydurdum bişeyler işte şarkılar falan yazdım sanki eskiden yazılmış gibi o şarkıları dinlemeye falan başladım eşime onları bir şekilde gösterdim bu beyninden vuruldu şimdi beni anladın dedim sen o eski sevgilini ne zaman hatırlarsan yada onu hatırlama için ikinizin sevdiği bir şarkıyı dinlediği anlarsam bende aynılarını kendi eskilerimi hatırlayarak düşüncem dedimistersen benden ayrıl dedim umrumda değil ama bundan sonra hiçbişey eskisi gibi değil dedim o günden sonra kıyafet saç baş bir değiştim adam şimdi kıskançlıktan ölüyor eski sevgili ne kelime yanımda önünden eçen kadınlara bile bakmıyor ben (bak ne biçim giyinmiş falan diyorum düşünün ben bile bakıyorum yani bazen gerçekten abes giyinenler oluyor) baksana ne giymiş desem bile kıskançlıktan kuduruyor kavga ediyoruz git diyorum biraz hava al yok arkadaşlarına git yok adam evden ayrılmıyor.ben odunu bu şekil yonttum canım yada yonttuğğumu sanıyorumama bu şimdilik beni rahatlatıyor bilemiyorum böyle şeyler yapabilirmisin ama erkeler bundan anlıyor anladığı dilde konuşcaksın ama hanımlığını hiç bozmadan iğneyi batırcaksın

Sabırlı sabırlı bunları demesini dinleyip bir de acını paylaşıyorum deyip rakı açsaydınız ortaya da birlikte ağlasaydınız dicem olmıcak :D
Sen de senin eskileri anlatsaydın niye adama empati yaptırmıyorsunuz? Haklısın çok zor başkasına aşıkken bambaşka biriyle evli olmak :/ de

bu şekilde konuşan erkekler terkedilme korkusu olmayan ve karşısındakinin ondan seni seviyorum cümlesini bekleikleri için sırf onları üzmek adına bunu söylemeyen insanlar.aslında verilecek cevap küçük kız bile senin ne olduğunu anlamış ben anlayamamışım ama işte o da denilmez şimdi.

bence denir. tam da hakkıdır. çok ayıp etmiş kocan çook. hiç mi beraber geçirdiğiniz yılların hatrı yoktu, hiç mi "bu benim çocuklarımın annesidir" demedi, bu kadar ağır sözler bir yabancıya bile söylenemez. ben bile üzüldüm burda. Eşin olmasa bir sürü laf ederdim de neyse.

Sabırlı sabırlı bunları demesini dinleyip bir de acını paylaşıyorum deyip rakı açsaydınız ortaya da birlikte ağlasaydınız dicem olmıcak :D
Sen de senin eskileri anlatsaydın niye adama empati yaptırmıyorsunuz? Haklısın çok zor başkasına aşıkken bambaşka biriyle evli olmak :/ de

sen az değilsin hehe :D ama adam hak ediyor

Birini çok sevsen ve o da seni çok sevse dahi gerçek yüzünü saklaman gerekiyor.
Herkes karşısında Tanrı arar unutma.
Acı ama gerçek şu ki: içini tüm şeffaflığıyla açmamalısın kimseye.
Hor görürler. Ezmeye çalışırlar.
2+2=4

Birini çok sevsen ve o da seni çok sevse dahi gerçek yüzünü saklaman gerekiyor.
Herkes karşısında Tanrı arar unutma.
Acı ama gerçek şu ki: içini tüm şeffaflığıyla açmamalısın kimseye.
Hor görürler. Ezmeye çalışırlar.
2+2=4

bence gerçek aşk karşındakinin mükemmel olmadığını bildiğin halde, kusurlarını gördüğün halde onu sevilebilir bulmakla olur. İnsan kimsenin kusursuz olmadığını bilirse zaten karşısında Tanrı aramaz. Bence bunu bilmek gerekiyor. Beklentileri düşük tutarsan hayatta hep mutlu olursun :) Hem ben ona içimi dökemeyecek olduktan sonra bir olmamızın ne anlamı kalır ki? Ben katılmıyorum sözlerine. 2+2=4 konusunda hak verdim ama :P :90:

yuuh yani yaa walla hayretlerle okudum, kendimi yerinize koydum biran. Bana esim ayni seyleri soylese ne yapardim diye.
:26:

hamile bi bayan olarak aglamamak icin zor tuttuym kendimi:49::43::58:

bence gerçek aşk karşındakinin mükemmel olmadığını bildiğin halde, kusurlarını gördüğün halde onu sevilebilir bulmakla olur. İnsan kimsenin kusursuz olmadığını bilirse zaten karşısında Tanrı aramaz. Bence bunu bilmek gerekiyor. Beklentileri düşük tutarsan hayatta hep mutlu olursun :) Hem ben ona içimi dökemeyecek olduktan sonra bir olmamızın ne anlamı kalır ki? Ben katılmıyorum sözlerine. 2+2=4 konusunda hak verdim ama :P :90:

İnsan aşıkken karşısındakinin kusurlarını göremez. O dediğin ancak olgun bir sevgide olur o da bana ütopik gelen bir şey. İçini dökememek değil olay, gizemli bir yanını hep bırakmalısın diyorum. Bence de senin dediğin daha iyi. Öyle olsa güzel olurdu. Ama hayat öyle değil. Muhtemelen yaşamadığın için bilmiyorsun.

yuuh yani yaa walla hayretlerle okudum, kendimi yerinize koydum biran. Bana esim ayni seyleri soylese ne yapardim diye.
:26:

hamile bi bayan olarak aglamamak icin zor tuttuym kendimi:49::43::58:

uy yerim, hassas mısın sen :70: çok şirin oluyor yahu hamileler :) Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla büyüsün diyeyim şimdiden

İnsan aşıkken karşısındakinin kusurlarını göremez. O dediğin ancak olgun bir sevgide olur o da bana ütopik gelen bir şey. İçini dökememek değil olay, gizemli bir yanını hep bırakmalısın diyorum. Bence de senin dediğin daha iyi. Öyle olsa güzel olurdu. Ama hayat öyle değil. Muhtemelen yaşamadığın için bilmiyorsun.

doğru söylüyosun kesinlikle

Back
X