Sizin fikirlerinizi almak istiyorum

eşin evlenmeden önce evi varsa evlendikten sonra hak ıddıa edılemıyor mu ? yanı bu durumda esler yarın oburgun boşansa kadın bısey yapamayacak oyle mı ? bılmedıgım ıcın soruyorum

Kusura bakmada bulmuşta bunuyosun sen
Adamlar ev almis sen aldigin birkac parca esyaya laf ediyosun ayip valla

Yorumları okumadan önce şuydu düşüncem; evlenmeden almış kadın borçları ödeyecek yarın ayrılınca ev hakkında söz sahibi olamıcak. yorumları okudum nitekim :) allah hayırlısını versin ne diyeyim

Dairenin tapusu ikinize mi ait? Eger öyleyse hic üzülmene gerek yok. Eger öyle degilse haksizlik diye düsünüyorum.

eşin evlenmeden önce evi varsa evlendikten sonra hak ıddıa edılemıyor mu ? yanı bu durumda esler yarın oburgun boşansa kadın bısey yapamayacak oyle mı ? bılmedıgım ıcın soruyorum
Evlenmeden onceki sahip olunan mallar,miras yoluyla gelen mallardan bosanirken hak iddia edilemiyor

Bulmuşta bunuyorsunuz sanki nişanlınızın ve ailesinin Kıymeti nı bilin. Eminim nişanlında borç ödemeketen sıkılmıştır.

sen yap evin eşyalarını daya döşe otur altınlarınla da 2. evi kendi üstüne alırsın . millet bu devirdi altınlara dokumandan ev düzeyim peşinde siz . Altınları hesap etmeden ev alıp onu düzüyorsunuz . şükredin . daha evlenemeden boşanmayı düşünüyorsanız da 2, evle eşyaları ileride boşanırsanız yanınızda götürürsünüz ...

Uyanık karşı taraf.Allah korusun tabiki istenmez olurda ilerde ayrikirsaniz hak idda edemezsiniz ve ev sahibi olmuş oldu Eşiniz. Eşya konusunda lütfen aşırıya kaçmayın.herseyi almayın. Yetistiremiyorm de

Daha ne yapması gerekiyor acaba??
Ben tek çocuğum benim eşimin ailesi hiçbir şey yapamadı emeklilikleri olmadığı için.
Bekarken hiç kirada oturmadım ama evlendiğimden beri kiradayım. İkimiz de çalışıyoruz çok şükür idare ediyoruz.
Fazla şımarık geldiniz bana. Keşke ev alsam da kayınpederim 100 bin lirasını karşılasa. Her şeyden ötesi Allah uzan ömür versin kendisine, varlığı yeter.

Pek hesaplı gördüm sizi
Herhalde boşanırlarsa ev nişanlınızın ve ailesinindir. Kadının bu durumda hiçbir katkısı olmadığı halde payı mı olacak.
Eşyaları alıyor dersinizde boşanma olursada kadında eşyasını alıp çeker gider iki tarafta aldıklarını ortak kullanmış olacak zaten..ev de eşya da..iyiki bu tip yaptırımlar var.
Umarım bu arkadaşta gaza gelip nişanını atmaz,yada ilerde mutsuz olup boşanmaz yoksa ne eşyanın ne evin hayrı olmaz kimseye..

100bin vermek zorunda degillerken vermisler. Siz 3 kurusluk seyleri alirken zorunuza gidiyo. O insanlar sizin gibi olsa kendi evlerini kendileri alsinlar derdi heralde. Kendiniz sikinti cekmeden ev sahibi olacaksiniz. Benim tum maasim krediye gidiyo bide cocuk var. Ustelik 3 yil dha bu sekilde devam edecek. Biz napalim. Ustelik evlenirken her seyi esimle aldik.

Yani bu kadar rahatsizsaniz keske evlenince ev alalim. Simdi esyalari halledelim deseydiniz.

Konuyu da okusaydiniz keske. Evlendikten 2 3 ay sonra ev borcu bitecekmis. Nitekim borc sıkıntısina dusmeden kendi evindw oturacak.

İnsan ogluyuz ,evlenmek kadar bosanmak dadogal bir ,
Damat bet o eve yeni bir gelin getirtiur hanim kizimiz eski esyalarina yeni bir damat getiremez ,
Bugun hesap yapacaksdin ki yarin ah vah edip bosandim dimdizlak ortada kaldim diye buraya konu acmasin ,

Abartmayin. ya bosanirsak dusuncesiyle yola çıkarsanız sonunuz da olmaz. Adamın borcu bitiyomus düğünden sonra. Bence düşüncelerini nisanlin söyleme. İçinde seni süren vesveseye de kulak asma. Çocuğuna 100 bin tl versen nişanlısı bit bit etse sen ne dusunursun. ortada 210 bin tl lik ev var sen kafayı eşyaya takmışsın.

Dağılım gayet adil. Boşanma durumunda ne olur ne biter diye düşünmek de doğmamış çocuğa kaytan biçmek olur

Okudum ve özür dilerim ama çok para göz olduğunuzu düşündüm.

İnsanlar 100 bin lirayı bir çırpıda verirken "durun evi boşverin eşyaları erkek tarafı alır" deseydiniz o zaman. İrite oldum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…