Sizin fikriniz nedir?

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Merhaba KK!

Konuyu biraz anlatayim sonra direk cevaba gececegim...
Bir oglan iki yildir teyzeme hep beni sormus ve istemis, ama teyzem bunu bize demedi. Bu sene beni sormamis ve teyzem bize bu sene anlatti oglanin beni istedigini. Kim oldugunu merak ettim arastirdim simdi de nisanlanmis...
Oglan niye bana gelip derdini anlatmadi ki? Ve bir kiz bulunca sirf evlenmek icin mi evliligi dusunmus? Neden vazgecti ki?

Oğlandan ziyade, teyzen neden böyle bir şey yaptı ben bunu merak ettim.

Ya gelip en baştan anlat ya hiç anlatma, anlam veremedim teyzenize.

Niye bunu sormadın teyzene? Belki de senin istemediğini söylemiştir, çocuk da ölene dek bekleyecek değil.

Soramadim cunku soktaydim beklemedigim bir insandi, kuzenlerimin arkadasi kendisi
Evet keske daha önceden söyleseydi ama oglanda benimle iletisim kurmamasi garibime gitti neden benimle konusarak cabalamadi fikrimi almadi gitti nisanlandi ki ?

Bunu teyzene sormalısın bence, ne dedi çocuğa diye. Cevabı en kesin o verir neticede binbir türlü ihtimal var.

Teyzen senin istemediğini söylediyse cesaret edememiştir, belki teyzen sevgilin olduğunu söylemiştir, bla bla. Bunlar hep bir ihtimal

Dedim ya, teyzenin önce susup söylemesine ben anlam veremedim.

Çocuk da haliyle iki yıl beklemiş, yeter da diyip gönlü kaymıştır başkasına.
Bunu bilemeyiz.

Evet haklisiniz.. biraz dusundum simdi ve yanlis hatirlamiyorsam vermezler demis kendisi ondan sonra herhalde vazgecti.. ama gercekten seven bir insan sirf bu yuzden vazgecmez bence, cunku ben kadin halimle gidip sevdigimi itiraf ediyorum bi tuhaf simdiki erkekler

Hoşlanma olabilir, etkilenme olabilir
Yani sevmek için bence az da olsa bir şeyler paylaşmak gerekir.
Yanlış alamadıysam, hiçbir paylaşımınız ve iletişiminiz yok.

Yani, seven insan bekler deme noktasından biraz daha geride bir durum. Elbette ki yoluna bakacaktı bu durumda

Evet gercekten dusuncelerini bilmek guzel cok tesekkur ederim, cunku ben hep o noktadan biraz daha ileride olan bir durumda geziyor hoslanmam/sevgim.. platonik severkende öyleydi... offf neden böyleyim ki? fazla abartiyorum herhalde bu sevgi meselelerini, yada herkes farkli dusunuyor, simdi siz böyle farkli dusuncelerle gelince erkekler icin etkilenme olan durum benim icin direk sevdaya dönustugunu anliyorum , herkes farkli demek ki(

ve nisanlanmadan önce son zamanlarda ben facebookumu kapattigimda o aciyordu , simdi onun ki acik cunku benimkini kapattim ben... böyle seylerede takiliyorum nedense, kaciyor mu böylece gercekten anlamiyorum insanlari

Ayy sinir oldum hic soylemeseymis keske.
Neyse nasip degilmis demek ki.

Evet nasip degilmis demekki zeynones ve eger ben o olsaydim ve gercekten sevseydim iletisime gecerdim demekki cok sevmemis o yuzden uzulmemeye calisiyorum kacirdim gibi oldu

Bilmiyorum ki? Acaba beni tanimadigi icin olabilir mi fikrim yok... size soruyorum:/
Guncelsiz nedir kusura bakmayin turkcem pek iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…