sizin fikrinizi merak ediyorum...

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar buradakılerın fıkırlerı onemlı benım ıcın o yuzden sormak ıstedım..gecen sene ve bu sene moda olan coraplar var kılotlu kremrengı delıklı degısık desenlerde oluyor opak degıl ama genelde 10 tl fıyatı heryerde..kalın bır dokusu var ama kibar duruyor bacakta..bılmem anlatabıldımmı..her turlu elbısenın altına gıyıyorlar sıyah kahve hos ta oluyor aslında baskalarında gorunce cok begenıyorum ama alsam bana yakısırmı bılmıyorum...

selam kızlar buradakılerın fıkırlerı onemlı benım ıcın o yuzden sormak ıstedım..gecen sene ve bu sene moda olan coraplar var kılotlu kremrengı delıklı degısık desenlerde oluyor opak degıl ama genelde 10 tl fıyatı heryerde..kalın bır dokusu var ama kibar duruyor bacakta..bılmem anlatabıldımmı..her turlu elbısenın altına gıyıyorlar sıyah kahve hos ta oluyor aslında baskalarında gorunce cok begenıyorum ama alsam bana yakısırmı bılmıyorum...

Bu çorabın marka modelini söylersen fikrimi söyleyebilirim. Anlattıklarından anımsayamadım.

çok güzel o çoraplar elbiselerle eteklerle çok şık duruyor
özellikle topuklu ayakkabıyla yakıştırıyorum ben

yalnız belli bir yaştan sonra giyenlere açıkcası pek yakışmıyor
sanki biraz daha genç işi çoraplar o tarzlar
yaşın kaç bilmiyorum ama kendine yakıştırabiliyorsan giy gitsin içinde kalmasın:34:

Son düzenleme:
selam ...bahsettıgım coraptan aldım 10 tl markasını hatırlamıyorum ama pentının degıl cok guzel oldu kahverengı kase kaban da aldım onun altında cok sık duruyor...düşünenlere tavsıye ederım 2 yıldır moda bu coraplar zaten....

ayy bende bayılıyorum bahsettiğiniz çoraplara, kahverengi mini eteğin altına krem renk çorap ve düz taban çizmelerle çok hoşuma gidiyor, ama sizin yaşınızı ve fiziğinizi bilmediğim için yakışıp yakışmayacağını söyleyemem.

evet 2 yıldır moda oldu bu çoraplar bende diz üstü elbıselerımle ve kot mını etegımle kullanıyorum uzun cızmelerımle ....cok yakıştıgını düşünüyorum....

martina desenli kilotlu corap day mod sıtesınden baktım adı bu...çok kullanıslı her renk elbıse ıle gıdıyor ben kemık rengı aldım sıyah kahve elbıse ıle kullanıyorum sıyahınıda lmayı dusunuyorum

Güzelmiş güle güle giyin. Yakışmıştır

Back
X