• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin hikayeleriniz

Diamoonds

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
77
80
8
29
Kızlar önceden de konular açmıştım 8 senelik ilişkim bitti ve 22 yaşındayım diye. Bütün konularımda ilişkim üstüne,çok büyük dertmiş gibi Allah başka dert vermesin tabi de ben çok bunalıyorum bu konuda. Bide havalar güzelleşti sürekli dışarı çıkıp yeni arkadaşlar da edinsem hep bir tarafım eksik. 2 ay olucak ama bi türlü toplayamadım çünkü ondan öncesini hatırlamıyorum bile çok küçüktüm. Aranızda uzun ilişkisi bitip yeniden çok sevenler var mı ve ne kadar süre sonra oldu bu,güzel hikayelerinizi okuyup umutlanmaya ihtiyacım var biraz. Belki konunun yeri burası değil bilmiyorum ama şimdiden teşekkür ederim:KK200:

Unutursun inş , zaman lazım, benim öyle bir hikayem YOk ama dışarı çıkıp gezmelere devam

3 yıl sonra mutlulugu buldum inan bana aman herşeyin ilacıdır.Sadece boşlugundan faydalanmak isteyenleri kendinden uzak tut dogru insan çıkıp geliyor günün birinde :)

Ay cok gencsin öyle karalar bağlama. Daha neler neler yaşayacaksın. Geçer gider...

8 yıl nasıl bi ilişki sürer ben onu bile idrak edemiyorum. Uzun ilişki bana göre değil.
Birçok insan tanımak gerekiyor arkadaş, çevre anlamında. İlişkin olunca ona saplanıp kalıyorsun önünü göremiyorsun.
Hiç acele etme karşına daha kimler çıkar.

Ayrıldık 1 sene sonra barışıp evlendık :deli:

Benimde 7.5 senelik iliskim bitmisti.onun ask olmadigini bagimlilik aliskanlik oldugunu anladım.Ama aldatılmistim kolay unuttum yani aldatıldığımi ögrendigim saniye unuttum.sonra çok sevdiğim biri oldu.guvenemem sevemem diyordum hep ama ilk asktan daha cok sevdim.Yok bikere aşık olunur ilk aşk unutulmaz falan hikaye.

Çokta seveceğin biri karşına cikacak emin ol.daha yeni 2 ay olmus.Ben cokta sevdim suan evliyim insallah agustostada dugunum olacak

Back
X