Sizin hikayeniz

040816fs

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
102
51
13
26
Sevgili anneler, ben 36 hatalık hamile bir anne adayıyım.
Doğum'ma hazırlanıyorum, benim doğumum nasıl olucak bunu bilemem nede olsa her doğum farklidir, her anne farklıdır.
Sizden istediğim kısa bir şekilde burda doğum Hikayelerinızı paylaşmanız doğumunuz. pozitif'de, olsa negatif'de olsa. benimle paylaşır mısınız?

Tam da beklenen dogum tarihinde sabahin 6sinda belime hafif hafif adet sancisi gibi sanci giriyo sonra belirli bi zaman geciyo tekrar ayni sanci derken lavaboya gittim ve nişanin gelmesi ile anladimki artik dogum vakti dusa girdim belime biraz sicaga yakin su tuttum saclarimi taradim hatta mileti uyandirmayim diye oturma odasina gecip orgu bile örmüşlugum var o zaman zarfinda annem uyandi dedim anne sanirim geliyo ama emin de degilim annrm benden telasli herkes uyandi kahvalti hazirlandi tabi heyecandan yiyemedim ben neyse saat 10bucuk gibi hastaneye gittim 2 cm aciklik ve sancim varmis alalim dediler yatisim yapildi ebe benden aceleci ben cok hissetmedim sanciyi ama nst de baya sancin var aslinda dendi 11 gibi suni sanci taktilar 2 gibi aciklik 8 cm olmus ve artik dogum odasina dediklerinde inanamadim bu sanciyla mi doğum yapcam dedim ikinma hissi yoktu bende zaten ikinamadim beceremedim en sonunda dr a ben sezeryan istiyorum cunku bebek gelmiyo dedim sancidan degil ikinip ikinip dogmamasindan dr karnimdan bastirdi ve yavrum kayiverdi sonrasi cok guzel aninda sanci yokoldu bu arada oglumu giydirdiler yanimda bana da dikis atildi hissetmedim hic kesi de atilmis ama hissetmedim insallah sizinki de benimki gibi kolay olur suan da hamileyim ve insallah ilki gibi bir pozitif normal dogum hikayem olur diye dua ediyorum ben bir de sanci aninda o hastanede beklerken Meryem suresinin mealini okumustum dogumu kolaylastiriyor diye

1 hafta ara ara gelip giden sıklaşan şiddetli sancılarım oldu hatta 1 kez hastaneye yatıp doğuramadan çıktım çok sinir bozucuydu. Ama sabırlı olmayı öğrendim bir kaç gün sonra tekrar gittim ve suni sancı ile 13 saat süren bir doğumum oldu yine olsa yine normal doğururum sancı kısmı yıpratıcı ama çıkış anına değer bambaşka bir duygu. Doğumum devlet hastanesindeydi eşimde doğumda yanımdaydı iyi ki sezeryan olmamışım isteseydim olurdu bebeğim 4 kilonun üstündeydi. Doğumdan 1 saat sonra duşa girdim başkası söylediğinde inanamıyordum ama normal doğum sonrası toparlanmak çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…