• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin için ne ifade ediyor bu durum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi helenic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

helenic

Ziyaretçi
Flört aşamasındayken,hatta henüz ortada ciddi bir ilişki yokken; eşiniz bir takım chat odalarına girip webcam.da kızların soyunmasını izlemiş...Ve benzeri şekilde sanal sex muhabbetler yapmış,hemde sayıca epey bir fazla...
O sırada sizinle uzaktan görüşüyor,arada mesafe var çünkü...

O da yetmemiş,sizi tanımadan önce yine chatten bulduğu bir sürü kadınlarla konuşuyor. Hatta evli olanlarla bile canımlı cicimli hayatımlı msn.de ve mailde konuşuyorlar aylarca. Ve gerçek hayatta görüşüyorlar.
Birden fazla msn adresleri falanda var,ve bir sürü chat odalarına girilmiş...

Bunun gibi bir sürü şey,ve siz bunları evlendikten sonra şans eseri bilgisayar kayıtlarında görüyorsunuz...
Eşinizle konuştuğunuzda, bekarken bu tarz şeyler yaptığını,o sıralar can sıkıntısından bu tür şeylere bulaştığını söylüyor.Şimdi ise o adresler yada başka adresler üzerinden kimseyle konuşmadığını defaatle yeminlerle söylüyor.

Siz,bir saplantın varsa söyle ayrılalım diyorsunuz,yada uzmandan yardım almasını söylüyorsunuz.

O ise,yeminler edip böyle bir saplantısı olmadığını söylüyor. O zamanlar normal gelen şeylerin şimdi yanlış olduğunu anladığını söylüyor. Evliliği boyunca böyle bir şey yapmayacağının garantisini veriyor yeminler ediyor;hatta gerekirse bu tarz bir sözleşme yapalım diyor hukuki olarak...

Siz başlarda bunu kabulleniyorsunuz,ama olanlar bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Her ne kadar sizden önce olmuş olsada,bunun bir kısmı sizinle ilişkiye başlama safhalarıyla kesişiyor 3-4 aylık süreçte...

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu konuda cidden fikirlerinize ihtiyacımız var bir arkadaşım adına,şimdiden teşekkürler herkese...

bence bekarken ve önceden olmuş bişey önemsenmemeli diyorum hadi yine yaparsa o zaman sorun olur yani

kabul ettiyseniz düşüncelerinizi değiştireceksiniz...yada hiç kabul etmeyeceksiniz

Sizden önce olan olaylar yüzünden eşinizi yargılamayın lütfen.Ki buna hakkınız yok.

Pireye kızıp yorgan yakmak gibi olur.

kabul ettiyseniz düşüncelerinizi değiştireceksiniz...yada hiç kabul etmeyeceksiniz

Kabul etti kelimesi yanlış oldu sanırım orda, yani bir süreliğine onun dediklerine inandı diyelim. Evlendikten sonra 1-2 ay içinde öğreniyor bunları kafamçokkarıştı

Sevgili Kuzum,haklısın ama ortada evli kadımlarla görüşülmüş kişiler bile var, bu noktada yinede eşine güvenirmiydin?

Sevgili Kuzum,haklısın ama ortada evli kadımlarla görüşülmüş kişiler bile var, bu noktada yinede eşine güvenirmiydin?

Kendimi senin yerine koyuyorum, evet içimde hep "acaba"lar olurdu ama seninle ilişkisine başladıktan sonra bir yanlışı yoksa güvenmekten başka bir çıkar yolum olmazdı sanırım.

ıyıde cıddı bı ılıskı yokken yaşanmıs bunlar ve bekar bı erkek sonucta yaşmıs olabılır..
ve konustıugu kadınlar evlı ıse erkek napsın evlı kadın utanmıyoda bekar adammı utansın..
guven yoksa evlılıgın temelı sallanır zaten...

Ben kabul edemezdim böyle bir olayı..
Tüm bunları 15 yaşında yapmış olsa ergenlikteymiş der güler geçerim..
Ama yetişkin,sağlıklı bir insanın kadın ya da erkek farketmez cinselliği normal yollardan yaşamaması benim aklımda o kişinin hep ruhsal problemleri olduğunu getirir..

Soğurdum,içim kaldırmazdı.:sinifsinif:

Ben de hep şüpheli yaklaşırdım sanırım.

Ama ciddi bir ilişki yoktu ortada diyorsunuz.Tamam ciddi bir ilişki olmayabilir ama çapkınmış beyefendi de.:delphin:

Bekarken yaşamış bitmiş diye düşünmeye çalışın.Çünkü evlendikten sonra öğrendiniz.Geçmişle ilgili onu yargılamak ve bu konuda boşanmak da saçma olur tabi.

Evlenmede önce öğrenseydiniz vazgeçerdiniz belki...

Ben de hep şüpheli yaklaşırdım sanırım.

Ama ciddi bir ilişki yoktu ortada diyorsunuz.Tamam ciddi bir ilişki olmayabilir ama çapkınmış beyefendi de.:delphin:

Bekarken yaşamış bitmiş diye düşünmeye çalışın.Çünkü evlendikten sonra öğrendiniz.Geçmişle ilgili onu yargılamak ve bu konuda boşanmak da saçma olur tabi.

Evlenmede önce öğrenseydiniz vazgeçerdiniz belki...

Evet canım,evlenmeden önce olsaydı kesin vazgeçerdi...
Bu olay bana değil,çok yakın bir arkadaşıma ait. Bende burda paylaşmak istedim.
Aynı şeyleri bende dedim,şimdide güvensizlik sorunu var tabi ortada haklı olarak.

Ama bu kadar yeminler,sözleşmeler falan; herhalde yapmazmış gibi geliyor,beyfendi kendinden çok emin gözüküyor değil mi CADIARZU

Bekarken bunları yaşamasına çokta acayip bakmıyorum aslında, tabi evli insanlarla olması kötü bir durum. Bu karşıdakine bakış açımı değiştirir evet. Bu anlamda bir sınırı olmalıydı. Ve evliyken bu durum devam edebilirde, devam etmeyedebilir. Kafada soru işaretleri kalır.

Evet canım,evlenmeden önce olsaydı kesin vazgeçerdi...
Bu olay bana değil,çok yakın bir arkadaşıma ait. Bende burda paylaşmak istedim.
Aynı şeyleri bende dedim,şimdide güvensizlik sorunu var tabi ortada haklı olarak.

Ama bu kadar yeminler,sözleşmeler falan; herhalde yapmazmış gibi geliyor,beyfendi kendinden çok emin gözüküyor değil mi CADIARZU

Umarım akıllanmıştır ve arkadaşınızı üzmez..

Kabul etti kelimesi yanlış oldu sanırım orda, yani bir süreliğine onun dediklerine inandı diyelim. Evlendikten sonra 1-2 ay içinde öğreniyor bunları kafamçokkarıştı

tamam.her ne olduysada evlenmeden önce olmuş.evlendikten sonra yaptımı?eğer cevap hayırsa sorun yok demektir..

Flort doneminde olan seyi evlilige yansitmazdim ben. Ha kabul edersin ya da etmezsin ayri, ama ortada ciddi birsey yokken ve evlilik oncesi yasanmis seyi hala bu kadar sorgulama hakki yok bence bayanin.

Su an guvenip guvenmemeye gelince. Bu insanlar evleniyorlar ediyorlar ama hic mi guvenmiyorlar birbirine? Adam nicin karisini inandirmak icin 40 takla atip yeminler etmek zorunda kaliyor ben buna sasirdim. Ortada fol yok yumurta yok, evlilik sonrasinda adam hic yapmamis iste, ve yapmayacagini soyluyor. Daha ne diye yeminler ediyor? Insan "ya yaparsa?" filan diye dusunur elbet ama, adam yapmayacagim dediyse bitmistir, daha ne yeminleri? Bayan esine madem inanmiyor ya da guvenmiyor, evlenmeseymis madem.

tamam.her ne olduysada evlenmeden önce olmuş.evlendikten sonra yaptımı?eğer cevap hayırsa sorun yok demektir..

Hayır canım bulunan tüm kayıtlar geçmişe ait. Sadece eşiyle tanıştıktan bir süre sonra daha devam etmiş,sonra bırakmış. Şimdide yeminler ediyormuş arkadaşım arada şüphelenince "asla böyle bir iğrençliği yapmam sana" falan diye... Birde her seferinde "evliliğin sorumluluklarını biliyorum,sana sadık kalamayacığımı yada kendimde saplantı olduğunu düşünseydim evlenmezdim" diye lafınıda söylüyormuş...

Ama tabi alışkanlık meselesi birazda...Umarım dediklerinde samimidir son derece.
:umursamaz:

Allah arkadaşının yardımcısı olsun, zor bir durum..

Şöyle anlatayım, benim erkek arkadaşımın da elbette benden önce ilişkileri olmuş. Yeri geldiği zaman onlardan saygıyla bahsetti her zaman, ben de ona ve yaşadıklarına her zaman saygı duyarım.

Buraya kadar normal, bu konuda hemfikiriz sanırım. Ama o adamın evlenmeden önceki mazisi kirli bence. Sanal seksler, evli kadınlarla bile yılışık muhabbetler, tanışıp kaynaşmalar....

Bunlar normal değil. Bu saydıklarınızı yapabilecek tıynette bir adamdan ben her şeyi beklerim, sağlıklı bir ilişki yaşamak yerine bunları yapmayı seçmiş bir adamın ruhu çöplük gibidir.

Ben, bunları yapmış birine "adam" bile demem, benim için ciğeri beş para etmez abazanın tekidir. Arkadaşınızın yerinde olsam emin olun dünyam başıma yıkılırdı, Allah kimseye böyle bir şey vermesin. Ama ben bu adamla daha fazla beraber olup kendimi kirletmezdim. Üzgünüm ama böyle.

Allah arkadaşının yardımcısı olsun, zor bir durum..

Şöyle anlatayım, benim erkek arkadaşımın da elbette benden önce ilişkileri olmuş. Yeri geldiği zaman onlardan saygıyla bahsetti her zaman, ben de ona ve yaşadıklarına her zaman saygı duyarım.

Buraya kadar normal, bu konuda hemfikiriz sanırım. Ama o adamın evlenmeden önceki mazisi kirli bence. Sanal seksler, evli kadınlarla bile yılışık muhabbetler, tanışıp kaynaşmalar....

Bunlar normal değil. Bu saydıklarınızı yapabilecek tıynette bir adamdan ben her şeyi beklerim, sağlıklı bir ilişki yaşamak yerine bunları yapmayı seçmiş bir adamın ruhu çöplük gibidir.

Ben, bunları yapmış birine "adam" bile demem, benim için ciğeri beş para etmez abazanın tekidir. Arkadaşınızın yerinde olsam emin olun dünyam başıma yıkılırdı, Allah kimseye böyle bir şey vermesin. Ama ben bu adamla daha fazla beraber olup kendimi kirletmezdim. Üzgünüm ama böyle.

çok zor ama bende bu düşüncelerdeyim:1no2:

ürperdimkafamçokkarıştı

Back
X