• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin için ne ifade ediyor bu durum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi helenic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş geçmişte kalmalı ...eşi, arkadaşınızla beraberlik kesinleşince ,bitirmiş.
evli kadınlarla görüşmesi biraz kafamı kurcaladı.
ama, bunun hata olduğunu anladıysa artık problem olmamalı.
çünkü artık evlenmişler..
evliliğin bu sebeple bitmesi bana göredoğru değil.

Bence aşılmaz bir durum değil.
Güvensizliğini anlayışla karşılıyorum ama anlattıklarınıza göre şuanki düşüncelerini de gereksiz buluyorum.Bence geçmişi bırakıp evliliklerinin tadını çıkarsınlar.Siz eşini tanıyorsanız ve bu durumu bildiğinizden haberdar ise onunla bu konu hakkında konuşabilir bazı süprizler,birlikte vakit geçirecekleri planlar ve jestler yapmasını önererek arkadaşınızın bu durumu kafasından atmasına yardımcı olabillirsiniz.
Geçmişte yaşanan böyle bir nedenden dolayı evlilik falan da bitmez yani..

Çirkin olan ne ?Reel de değil de sanalda sex yapmış olması mı?
Diyorsunuz benim sevgilimde iyi kötü bişeyler yaşamıştır kız arkadaşlarıyla... Ona saygı duyuyorsunuz da sanal sex yaptığı söylenen bu adamın mı geçmişte yaptıklarından dolayı şimdi saygıyı haketmeyeceğini düşünüyorsunuz?
Sizin erkek arkadaşınızın sevgilileriyle mesaj yoluyla cinsel fantaziler kurmadığının garantisini verebilir misiniz?
Bu adam bekarken yaşadıklarıyla sefil bir hayat sürmüş oluyor da sizin erkek arkadaşınız asil mi oluyor?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :olmaz:
Mev*Can 'ın da dediği gibi herkesin cinsel anlayışı farklı olabilir.
Burada anıra anıra sex yapanları da okuduk
Kocasını aldatan kadınları da
Aldatmayı düşünen hamileleri de
Evli adamlarla birlikte olduğunu söyleyen kadınları da.
Bunlar çok saygılı şeyler yapıyorlar ama adamcağız bekarken (o zamanki yaşını bile bilmiyoruz) sanal ya da gerçek bişeyler yaşamış hata etmiş haklısın başka bir şey demiyorum. Kadın bence de boşansın hemen kurtulsun sefil adamdan.Belki karşısına el değmemiş hata yapmamış,geçmişi olmayan biri çıkar !!!

Detaylarını bilmiyorum ama benim sevgilim geçmişte kız arkadaşıyla sevişmiştir normaldir, kız arkadaşıyla sanal seks yapmıştır, normaldir, kız arkadaşı msnde sevgilime soyunmuştur, normaldir, kız arkadaşıyla sado mazo takılmışlardır, normaldir. Ben buna takılmam.

Ben insanların fantezilerine karışmam. Bir insanın sevgilisiyle istediği gibi cinsellik yaşaması normaldir, sağlıklıdır, tek eşliliktir. Ne idiği belirsiz bir sürü insanla karmaşık ilişkiler yaşaması ise bana göre çirkindir. Kaldı ki geçmişteki partnerlerinin bir kısmı evliymiş. Her iki tarafın da hangi yolun yolcusu olduğu belli.

Sevgili ile yaşanan şeylerle bu çarpık hayat bence aynı kefeye konmamalı. Benim anlatmak istediğim bu. Anlarsınız anlamazsınız, katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz şey.

Burda araya girmek istiyorum krizalitcim...
Partnerlerinin bir kısmı evli değil,sadece bir kadının evli olduğunu görmüş arkadaşım. Tabi daha vardır belki,bilemeyiz. Kadının konuşmalarına göre yok ayrıcakmış eşinden,yok arası kötüymüş;bu şekilde başlamış konuşma.Sonra farklı yerlere gitmiş tabi. :oklava:
Buluştuklarında ise ne yaptıklarına dair kesin bir fikrimiz yok.
Sonuçta yapılan şey yanlış,evet!

Ama şu konuda sana katılamıyorum,ben olsam eşimin kız arkadaşlarıyla sado mazo ilişkilere girmesini asla kaldıramazdım. Bence bu daha ciddi bir sorun.Birde,bir kız arkadaşıyla istediği şekilde ilişkiye girmesini doğal karşıladığını söylemişsin...

Evet,herkes cinsel yaşamını seçmekte özgürdür.Ama bu tarz saplantılı cinsel ilişkilerin çoğu psikolojik sorunlardan oluşuyor. Sağlıklı olduğunuda pek sanmıyorum. Sanal ilişkiler çok daha masum kalıyor bunun yanında diye düşünüyorum.

Burda araya girmek istiyorum krizalitcim...
Partnerlerinin bir kısmı evli değil,sadece bir kadının evli olduğunu görmüş arkadaşım. Tabi daha vardır belki,bilemeyiz. Kadının konuşmalarına göre yok ayrıcakmış eşinden,yok arası kötüymüş;bu şekilde başlamış konuşma.Sonra farklı yerlere gitmiş tabi. :oklava:
Buluştuklarında ise ne yaptıklarına dair kesin bir fikrimiz yok.
Sonuçta yapılan şey yanlış,evet!

Ama şu konuda sana katılamıyorum,ben olsam eşimin kız arkadaşlarıyla sado mazo ilişkilere girmesini asla kaldıramazdım. Bence bu daha ciddi bir sorun.Birde,bir kız arkadaşıyla istediği şekilde ilişkiye girmesini doğal karşıladığını söylemişsin...

Evet,herkes cinsel yaşamını seçmekte özgürdür.Ama bu tarz saplantılı cinsel ilişkilerin çoğu psikolojik sorunlardan oluşuyor. Sağlıklı olduğunuda pek sanmıyorum. Sanal ilişkiler çok daha masum kalıyor bunun yanında diye düşünüyorum.

Anladım, çoğul konuşmuşum ama öyle olmama ihtimali var. Abartmışım özür dilerim. Ama bir tane bile yeter bence, o ayrı.

Sado mazo da sert bir tabir olmuş, ama demek istediğim bir insan tek eşlilikten yanaysa ve iki kişi de bundan memnuniyet duyacaksa cinsel anlamda istediklerini yaparlar, ister okşaya okşaya yapsınlar, ister tokatlaya tokatlaya. Karşılıklı cinsel fantezilere takılmam demek istedim. Karşıdaki kişiyi kırbaçlamayı ya da ne bileyim ona tasma takıp işkence etmeyi kast etmedim ben tabi ki, o da ayrı bir sapkınlık.eyvahedigeldismile

Yanlış anlaşılmak istemem.

Bu ufak açıklamayı iyi ki yaptın,malum forumda topa tutuyorlar en ufak yanlış anlaşılmada bile ;)
Bak sonra böyle oluyosun :tomato:

Bu ufak açıklamayı iyi ki yaptın,malum forumda topa tutuyorlar en ufak yanlış anlaşılmada bile ;)
Bak sonra böyle oluyosun :tomato:

İyi ki sado mazo konusuna takıldın da ben de onun gerçek mânâsını hatırlayıp kendimi yanlış ifade etmekten son anda kurtardım. Fantezi fantezidir ama sınırları vardır, olmalıdır tabi ki.buyrunnnnnnnnn Zaten kırbacı olsa benim de haberim olurdu :roflol:

Yordu valla bu konu beni, empati yapmaya çalıştıkça kötü oldum. Allah arkadaşına doğru yolu göstersin. Ya da en azından adamın artık doğru yolda olduğuna emin kılsın.

Paranoya, güven kaybı.. bunlar çok zor biliyorum. Paranoyaların bedelini bazen sevgi ödüyor ne yazık ki.

Sonuçta geçmişte olan şeyler ise muhasebesini yapmazdım, ama bahsettiğin adam şu an evli, karısı da arkadaşın sanırım;
peki bu kayıtlar o adamın pc sinde neden duruyor hala, orasını anlamadım ve insanı kıllandıran tarafı da bu :sinifsinif:

Bence bu durumda şöyle bir ayrım yapılmalı, bekarken bazı şeyler yaşanmış, seviyesizde olabilir ama artık şimdiye bakmak lazım. Evliyken böyle birşey yapsa, şuan yapsa direk suçludur zaten. Ama şuan yapmamış ise şuan için güvenilmeyi hakediyor bence. Bekarken böyle birşey yaşandı diye ayrılma fikrine gidilmemeli. Gerekli takipler yapılabilir ama kendini çokta yıpratmadan ve takıntı yapmadan.

Detaylarını bilmiyorum ama benim sevgilim geçmişte kız arkadaşıyla sevişmiştir normaldir, kız arkadaşıyla sanal seks yapmıştır, normaldir, kız arkadaşı msnde sevgilime soyunmuştur, normaldir, kız arkadaşıyla sado mazo takılmışlardır, normaldir. Ben buna takılmam.

Ben insanların fantezilerine karışmam. Bir insanın sevgilisiyle istediği gibi cinsellik yaşaması normaldir, sağlıklıdır, tek eşliliktir. Ne idiği belirsiz bir sürü insanla karmaşık ilişkiler yaşaması ise bana göre çirkindir. Kaldı ki geçmişteki partnerlerinin bir kısmı evliymiş. Her iki tarafın da hangi yolun yolcusu olduğu belli.

Sevgili ile yaşanan şeylerle bu çarpık hayat bence aynı kefeye konmamalı. Benim anlatmak istediğim bu. Anlarsınız anlamazsınız, katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz şey.

Bence siz daha konunun içeriğini kavrayamamışsınız
Neyi savunduğunuzun bile farkında değilsiniz.
Uygun görmediğiniz duruma bakın ,birde kendi yazdıklarınızı gözden geçirin derim.
Önemli olan bişeylerin yaşanmış olmasıdır.Kimse kimseyi bu yaşanmışlıklardan dolayı yargılama hakkına sahip değildir.Erkek arkadaşınız bütün bunları sevdiği kızlarla yaşadığı için normal ama bahsi geçen şahıs internet ortamında duygusuzca yaşadığı ve bu kızlar size göre yollu olduğu için yaşananlar anormal mi oluyor?

Yok bunu sevgilisiyle yaşamış,yoldan geçen biriyle yaşamış,sanal yaşamış ne farkeder?
Önemli olan yaşanmış olması çarpıklığı değil.
Sonuçta sizin erkek arkadaşınız da,bu adam da her erkek gibi bişeyler yaşamış ve bu geçmişte kalmış.( tüü kaka ıyyy :dilcikar: denecek sefil diye tabir edilecek bi durum yok yani ortada)
Sadece bu cümleleri anlamanız bile benim için yeterli...

Ayrıca evli kadınlarla olan ilişkisini savunuyor değilim ,tabiki tasvip etmiyorum,yanlış ama bunu düşünmesi gereken o zaman bekar olan bu adam değil, o hataya düşen ve buna fırsat veren kadındır!!!
Erkekler bazı yaşlarda kendinden büyük kadınlarla ilişki kurmak isterler
Bazı yaşlarda da evli kadınlar ilgilerini çeker ve bi tür macera yaşamak isteyebilirler.
Yaşanan herşeyi karaktersizliğe vurup,ahkam kesmeye de gerek yok yani.

Kimseyi kınamamak,büyük konuşmamak lazım hanımefendi !!!

Bence siz daha konunun içeriğini kavrayamamışsınız
Neyi savunduğunuzun bile farkında değilsiniz.
Uygun görmediğiniz duruma bakın ,birde kendi yazdıklarınızı gözden geçirin derim.
Önemli olan bişeylerin yaşanmış olmasıdır.Kimse kimseyi bu yaşanmışlıklardan dolayı yargılama hakkına sahip değildir.Erkek arkadaşınız bütün bunları sevdiği kızlarla yaşadığı için normal ama bahsi geçen şahıs internet ortamında duygusuzca yaşadığı ve bu kızlar size göre yollu olduğu için yaşananlar anormal mi oluyor?

Yok bunu sevgilisiyle yaşamış,yoldan geçen biriyle yaşamış,sanal yaşamış ne farkeder?
Önemli olan yaşanmış olması çarpıklığı değil.
Sonuçta sizin erkek arkadaşınız da,bu adam da her erkek gibi bişeyler yaşamış ve bu geçmişte kalmış.( tüü kaka ıyyy :dilcikar: denecek sefil diye tabir edilecek bi durum yok yani ortada)
Sadece bu cümleleri anlamanız bile benim için yeterli...

Ayrıca evli kadınlarla olan ilişkisini savunuyor değilim ,tabiki tasvip etmiyorum,yanlış ama bunu düşünmesi gereken o zaman bekar olan bu adam değil, o hataya düşen ve buna fırsat veren kadındır!!!
Erkekler bazı yaşlarda kendinden büyük kadınlarla ilişki kurmak isterler
Bazı yaşlarda da evli kadınlar ilgilerini çeker ve bi tür macera yaşamak isteyebilirler.
Yaşanan herşeyi karaktersizliğe vurup,ahkam kesmeye de gerek yok yani.

Kimseyi kınamamak,büyük konuşmamak lazım hanımefendi !!!

Ortada bir olay var ve zıt durumların bizim için doğru olduğunu dile getiriyoruz. Dolayısıyla ortak bir sonuca zaten varamayız, ve karşı tarafın anlayışını sorgulamak kimseye düşmez.

Ben elbette neyi savunduğumun farkındayım. Siz de öyle düşünmüyorsunuz diye bu yanlış diye bir şey yok.

Siz diyorsunuz ki ortada bir yaşanmışlık var, bunu ha sevgilisiyle yaşamış, ha sanal ortam sürtükleriyle, fark etmez diyorsunuz, sonuç odaklı bir bakış açısıdır. Ben de diyorum ki benim için bir insanın sevgilisiyle bir şeyler yaşaması farklıdır, karşısındakinin kim olduğunu önemsemeden bir şeyler yaşaması farklıdır, kiminle ne şekilde bir şeyleri paylaştığı, niyeti önemlidir diyorum. Bakış açılarımız farklı diye birbirimizi haksız çıkarmaya çalışmanın âlemi yok. Ben sadece sizin yazınızdan sonra "zıt fikirler de birilerince doğru bulunabiliyor bu konuda" diye kendi fikirlerimi beyan ettim. Zaten ortada mutlak bir doğru olsa yaşayan kişi direkt onu yapardı ama kafası karışmış, bu fikirler onun kafasında da savaş veriyor.

Evet, benim erkek arkadaşım da bir şeyleri yaşamış ve bunlar geçmişte kalmış. Bunu anlamama gerek yok, bunu dile getiren benim. Bu benim için sıkıntı değil. Ben diyorum ki "benim sevgilim sadece seks amaçlı günübirlik birliktelikler yaşamış olsaydı ben şahsen bundan hoşlanmazdım, bunu bir yaşama biçimi hâline getiren bir adamın sadakatine inanmazdım ona değer veremezdim" diyorum. Bu da şahsi görüşümdür, katılan olur, katılmayan olur, beni ilgilendirmez.

Büyük konuşmayı da gerçekten sevmem ama her insanın özellikle katlanamayacağı şeyler vardır. Bu konu açılınca ve ben bunu yaşayan arkadaşla empati kurmaya çalışırken fark ettim ki bu da benim için o durumlardan biri. Ben devam edemezdim, ama kendisi neyi doğru bulup nasıl davranır bilemeyiz, herkes farklıdır.

Mesela aldatıldığı yetmezmiş gibi kocasından dayak yiyen kadınlar var. Bu kadınlar ekonomik açıdan özgürler, bazısının çocuğu da yok, ama kocalarından ayrılamıyorlar. Ben buna şaşıyorum, ben olsam bir dakika bile durmam diyorum, cidden de durmam, ama onlar duruyor. Demek ki onların da kendilerine göre haklı sebepleri var, kalmanın doğru olduğunu düşünüyorlar. "Aklın yolu bir" lafı bazen hiç geçerli olmuyor. O yüzden bizim tartışmamız da gereksiz. Benim sizin düşüncelerinizle bir sorunum yok. Sadece tam zıttını da doğru kabul eden birileri olabiliyor demek istiyorum. Bu benim söylediğim doğru, sizinki yanlış demek değil ki.

Umarım anlatabilmişimdir.

Evlenmeden önce duygusal anlamda ilişki yaşayanları sadakatli, günübirlik ilişkiler yaşayanları sadakatsiz diye genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum, hiç belli olmaz bu ihanet durumları, ömrü boyunca düzgün yaşamış biri evlendikten bir zaman sonra sapıtabilir karısına ihanet edebilir. Evlenmeden önce günübirlik ilişkiler yaşayan bir insan da hayatının aşkını bulunca ömrü boyunca ona sadık olabilir.
ınsanları geçmişlerine göre yargılamamak lazım. ınsanoğlu şaşar da beşer de...

Evlenmeden önce duygusal anlamda ilişki yaşayanları sadakatli, günübirlik ilişkiler yaşayanları sadakatsiz diye genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum, hiç belli olmaz bu ihanet durumları, ömrü boyunca düzgün yaşamış biri evlendikten bir zaman sonra sapıtabilir karısına ihanet edebilir. Evlenmeden önce günübirlik ilişkiler yaşayan bir insan da hayatının aşkını bulunca ömrü boyunca ona sadık olabilir.
ınsanları geçmişlerine göre yargılamamak lazım. ınsanoğlu şaşar da beşer de...

Sadece sadakati sınamak açısından bakmıyorum.

Ben bir erkeğin sanal sevdalar peşinde koşmasını, ne idiği belirsiz hatunlarla sanal seks yapmasını, ve ileri götürüp onlarla buluşup görüşmesini çirkin buluyorum. Bu benim fikrim. Ben bunları yaşamış bir insana saygı duyamam. Bence düzgün insanların düzgün ilişkileri olur, ne yaşanacaksa o ikili ilişkide yaşanır. Sürer, sürmez, o belli olmaz ama bence sağlıklısı budur, buna saygı duyarım, lafını bile etmem.

Bu benim bu konudaki görüşümdür, bana göre süt, size göre çikolatadır.

Ortada bir olay var ve zıt durumların bizim için doğru olduğunu dile getiriyoruz. Dolayısıyla ortak bir sonuca zaten varamayız, ve karşı tarafın anlayışını sorgulamak kimseye düşmez.

Ben elbette neyi savunduğumun farkındayım. Siz de öyle düşünmüyorsunuz diye bu yanlış diye bir şey yok.

Siz diyorsunuz ki ortada bir yaşanmışlık var, bunu ha sevgilisiyle yaşamış, ha sanal ortam sürtükleriyle, fark etmez diyorsunuz, sonuç odaklı bir bakış açısıdır. Ben de diyorum ki benim için bir insanın sevgilisiyle bir şeyler yaşaması farklıdır, karşısındakinin kim olduğunu önemsemeden bir şeyler yaşaması farklıdır, kiminle ne şekilde bir şeyleri paylaştığı, niyeti önemlidir diyorum. Bakış açılarımız farklı diye birbirimizi haksız çıkarmaya çalışmanın âlemi yok. Ben sadece sizin yazınızdan sonra "zıt fikirler de birilerince doğru bulunabiliyor bu konuda" diye kendi fikirlerimi beyan ettim. Zaten ortada mutlak bir doğru olsa yaşayan kişi direkt onu yapardı ama kafası karışmış, bu fikirler onun kafasında da savaş veriyor.

Evet, benim erkek arkadaşım da bir şeyleri yaşamış ve bunlar geçmişte kalmış. Bunu anlamama gerek yok, bunu dile getiren benim. Bu benim için sıkıntı değil. Ben diyorum ki "benim sevgilim sadece seks amaçlı günübirlik birliktelikler yaşamış olsaydı ben şahsen bundan hoşlanmazdım, bunu bir yaşama biçimi hâline getiren bir adamın sadakatine inanmazdım ona değer veremezdim" diyorum. Bu da şahsi görüşümdür, katılan olur, katılmayan olur, beni ilgilendirmez.

Büyük konuşmayı da gerçekten sevmem ama her insanın özellikle katlanamayacağı şeyler vardır. Bu konu açılınca ve ben bunu yaşayan arkadaşla empati kurmaya çalışırken fark ettim ki bu da benim için o durumlardan biri. Ben devam edemezdim, ama kendisi neyi doğru bulup nasıl davranır bilemeyiz, herkes farklıdır.

Mesela aldatıldığı yetmezmiş gibi kocasından dayak yiyen kadınlar var. Bu kadınlar ekonomik açıdan özgürler, bazısının çocuğu da yok, ama kocalarından ayrılamıyorlar. Ben buna şaşıyorum, ben olsam bir dakika bile durmam diyorum, cidden de durmam, ama onlar duruyor. Demek ki onların da kendilerine göre haklı sebepleri var, kalmanın doğru olduğunu düşünüyorlar. "Aklın yolu bir" lafı bazen hiç geçerli olmuyor. O yüzden bizim tartışmamız da gereksiz. Benim sizin düşüncelerinizle bir sorunum yok. Sadece tam zıttını da doğru kabul eden birileri olabiliyor demek istiyorum. Bu benim söylediğim doğru, sizinki yanlış demek değil ki.

Umarım anlatabilmişimdir.

Haklısın.Ortak bir sonuca varamayız.Benim burada kimseyi kendi fikirlerime ikna etme gibi bir gayretim yok.Ben de ilk yorumumda şahsi fikrimi söyledim ama görüyorum ki siz yorumcuların fikirlerini alıntı yaparak kendi fikrinize ikna çabalarına girmişsiniz...

1. Ben Orada yaşanmışlıklar var dedim,bunu sanalda yaşamış,yoldan geçen biriyle yaşamış farketmez dedim ama sanal ortam sürtükleri demedim.Hatırlatırım bir önceki yorumunuzda da yolun yolcusu diye tabir etmiştiniz bu kişileri...
Kimin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz,aralarında ne geçti,o boyuta ne şekilde geldi?
Belki ilişkileri duygusal başladı belki sex muhabbetiyle ne farkeder yani?
Siz böyle bir durumda devam edemeyeceğinizi ifade etmişsiniz tamam saygı duyuyorum ama burada sizden değil başka bir çiftten bahsediyoruz.

Onlar ne yapmalı diye konuşuyoruz. a.s

2.Nelere katlanıp nelere katlanamayacağınızı yaşamadan bilemezsiniz...
Asla,asla dememelisiniz.... :olmaz:

3.Sevgilinizin sex amaçlı mı duygusal amaçlı mı ilişkiler yaşayıp yaşamadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Uzun ilişkiler masum,kısa süreli ilişkiler değil,öyle mi?
tekrar edeyim hatta renklendirip altını da çiziyorum,bu konuda anlatmak istediğim özetle : İnsanlar geçmişte yaşadıkları ile değerlendirilmemelidirler.Bu güne bakmak,bugünüyle değerlendirmek lazım.

Ha siz evliliğe karar verdiğinizde ne ararsınız, neyi kabul edersiniz,neyi etmezsiniz, bu beni hiç ilgilendirmez..
Ne hovardalar gördük evlenince iyi bir eş,iyi bir aile babası olan... :enbuyukkk:

4.Bunlar da benim şahsi görüşümdür,kendi fikirlerinizi empoze etme çabalarına girmeyin boşuna...
:delphin:

Portakal suyu, evet demişsin ki onlar ne yapmalı diye konuşuyoruz demişsin...

Evet,lütfen konuşalım ne yapmalılar...Dün geceden beri iyice depresifleşti,ayrılcam ben bununla diyip durdu.
Yani gerçekten iki ucunu nereye saplasan oraya batar cinsten...
Bir yandan çok iyi giden ilişki...
Diğer yandan önceki iğrençlikler...
Nasıl unutabilirim onun bu iğrençliklerini diye saplanıp kaldı.
Haklıdır da...
Ne si doğru nesi yanlış benim aklım durdu bu konuda.
Hani evlenipte yapsa yada sorunlu ilişkileri olsa verilecek karar basit.
Ayyyyy kimsenin başına gelmesin böyle bişey,bununla uğraşmaktan sanki benim başıma gelmiş gibi daral geldiii kafamçokkarıştı

3-4 ayda daha iliski tam oturmamis eee haliylede
evlendikten sonra ögrenmisim durumu
sirf ozaman böyle seyler oldu diye bosanmam yani
flört dönemi olsa ayrilirdim
bu tarz seyler hala tekrarlaniyorsa
kesinlikle ayrilmalarini tavsiye ederim

ben de insanları geçmişiyle değerlendirmeme kanısındayım ama bir yere kadar .. benden önce tecavüz vakası olsa bunu da mı umursamıycam diye kendime sorasım geliyor.

arkadasının eşinin bekarlık döneminde yaşadıkları hiç hoş değil, tek gecelik ilişkiyi bile kolay affedebilirim ama bu sanki sanal saplantı.. psikolojide cybersex diye bir rahatsızlık var.arkadasının eşine bu teşhisi koyamayız elbet , neticede yetkimiz yok; üstelik evlendikten sonra bıraktığına göre iş hastalık boyutuna ulaşmamış; ama offf kabullenmesi çok zor bir durum.

kimse değinmemiş ama ben flörte başlama aşamasında yaptıklarına da takıldım. bunlar da kırıcı şeyler olurdu benim açımdan..

gelelim bugüne; neticede en önemli olan şey kişinin bugunki tavırları.. eğer sadakatınden emin olsam,mutlu bir evliliğim olsa, güven ortamı sağlanmış olsa ve eşim çıkıp da bana bekardım yaptım, ne olacak diye üste çıkmıyor,pişmanlık bildiriyor;yaptığının yanlış oldudgunu yürekten kabul ediyorsa boşanmamayı düşünürdüm.

son bir şey; bu adam bunları niye saklamış? yapmıyorsa bile ara ara okumak izlemek için mi?
hem ilişki başlamış, herhalde evlilik aşamasına gelinceye dek bir süre zaman geçmiş.. hala silinmemiş mi?
geçmişinde böyle sanal çirkinlikleri olan biri , hayatında temiz bir sayfa açmadan önce o pcye nasıl format atmaz?
bunlar da aklıma takılan soru işaretleri olurdu..

Sevgili Catharsis,silmiş ama silinen bölümünde unutmuş sanırım.
Çünkü o dosyadan sadece onlar değil normal gereksiz şeylerde çıkmış.
Unutulmuş yani.

Ya bilemiyorum,benimde aklıma takılmıyor değil hani saplantısımı falan var diye...
Ama kendi savunmasını çok rahat yapmış,işi ciddi bir evlilik sözleşmesine bile getirmiş.
Artık gerçekten o yöne ilgisi varsa,bu kadar kendinden emin olmazdı diye düşünüyorum.

en ufak şeyde celişkilerle boguşurdum...
sindiremezdim...

7 sinde neyse 70 dede odur lafı daha mütasiptir herhalde...

bence onemli olan simdiki zaman,
eger esiniz simdi oyle seyler yapmiyorsa,yabanci insanlarla gorusup chatlesmiyorsa
ortada bir sorun yok demektir.kendiniz de diyorsunuz bekarken yapmis bunlari.
o halde ortada sorun yapip,arayi bozacak bir durum yok diye dusunuyorum..

Back
X