• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin için ne ifade ediyor bu durum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi helenic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlenmeden önce olanlardan bana ne,kesinlikle bunu sorun etmezdim,ama evliyken chat yapıyor ve başka kadınlarla görüşüyorsa tabiiki bu affedilemez.

Konu içerik nedeniyle " İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden " Bölümüne taşınmıştır.

Sadece sadakati sınamak açısından bakmıyorum.

Ben bir erkeğin sanal sevdalar peşinde koşmasını, ne idiği belirsiz hatunlarla sanal seks yapmasını, ve ileri götürüp onlarla buluşup görüşmesini çirkin buluyorum. Bu benim fikrim. Ben bunları yaşamış bir insana saygı duyamam. Bence düzgün insanların düzgün ilişkileri olur, ne yaşanacaksa o ikili ilişkide yaşanır. Sürer, sürmez, o belli olmaz ama bence sağlıklısı budur, buna saygı duyarım, lafını bile etmem.

Bu benim bu konudaki görüşümdür, bana göre süt, size göre çikolatadır.

Demek istediğinizi anladım da. Ama geçmişte yaşanmışsa, bu olayda da bu söz konusu. bir insan geçmişinde sizin bakışınızla saygı duyulmayacak şeyler yapmıştır ama şimdi sağlıklı bir ilişki yaşıyor olamaz mı? değişemez mi?

İnsanlar geçmişte yaşadıkları ile değerlendirilmemelidirler.Bu güne bakmak,bugünüyle değerlendirmek lazım.

Ne hovardalar gördük evlenince iyi bir eş,iyi bir aile babası olan...

İşte bende bunu anlatmak istemiştim vereliniortak
Geçmişte yaşadığı ilişkiler bakarak değerlendirme yapmak, geçmişine göre yargılamaktan başka bir şey değil de nedir ki gamyoncuiremsu

etkilenmem devam ederim desem yalan olur bend e
takardım galiba
ama benden önceki şeyler takmamak gerek ama başarabilene.

Demek istediğinizi anladım da. Ama geçmişte yaşanmışsa, bu olayda da bu söz konusu. bir insan geçmişinde sizin bakışınızla saygı duyulmayacak şeyler yapmıştır ama şimdi sağlıklı bir ilişki yaşıyor olamaz mı? değişemez mi?

Evet bu da muhtemel...CADIARZU

Seven insan değişir,
ama çevrede meydana gelen bu tip olaylar eskiyi hatırlatır insana
bence çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun..

bu tür şeylerden etkilenmem desem yalan olur...ama yaptıklarını kabulleniyor ve bir daha yapmıyorsa
belki affedilebilinir...önemli olan sanırım alışkanlık kazanmaması ...çünkü bu tür şeyler
sürekli istemsiz bir şekilde tekrarlanabilir.

Sevgili Catharsis,silmiş ama silinen bölümünde unutmuş sanırım.
Çünkü o dosyadan sadece onlar değil normal gereksiz şeylerde çıkmış.
Unutulmuş yani.

Ya bilemiyorum,benimde aklıma takılmıyor değil hani saplantısımı falan var diye...
Ama kendi savunmasını çok rahat yapmış,işi ciddi bir evlilik sözleşmesine bile getirmiş.
Artık gerçekten o yöne ilgisi varsa,bu kadar kendinden emin olmazdı diye düşünüyorum.

hımm, evet bilgisayarlar çok karmAŞIK yapılar,belki de amacı saklamak değildi,sildim sandı ama başka bellekte kaldı falan falan... olabilir.

eğer iş hastalık boyutuna ulaşmamışsa,onun dışında herşey kusursuzsa, kafasından beyninden bunları silip, evliliğine devam edebilcekse arkadasın bence eşine bir şans daha vermeli...
insanlar hata yapabilirler ve pişman da olabilirler..

Konu çok bölünmüş :bbo:
Yazılana cevap vermem gerekirse...
Yapılanlar hayli çirkin hatta iğrenç ötesi ama eskide kalmış şeyler bunlar...
Üstüne sünger çekmek lâzım...
Yapıcı olmak zor, yıkıcı olmak çok kolay...
Yuvasını dağıtmasın kendisini seven bir koca varken...

Flört aşamasındayken,hatta henüz ortada ciddi bir ilişki yokken; eşiniz bir takım chat odalarına girip webcam.da kızların soyunmasını izlemiş...Ve benzeri şekilde sanal sex muhabbetler yapmış,hemde sayıca epey bir fazla...
O sırada sizinle uzaktan görüşüyor,arada mesafe var çünkü...

O da yetmemiş,sizi tanımadan önce yine chatten bulduğu bir sürü kadınlarla konuşuyor. Hatta evli olanlarla bile canımlı cicimli hayatımlı msn.de ve mailde konuşuyorlar aylarca. Ve gerçek hayatta görüşüyorlar.
Birden fazla msn adresleri falanda var,ve bir sürü chat odalarına girilmiş...

Bunun gibi bir sürü şey,ve siz bunları evlendikten sonra şans eseri bilgisayar kayıtlarında görüyorsunuz...
Eşinizle konuştuğunuzda, bekarken bu tarz şeyler yaptığını,o sıralar can sıkıntısından bu tür şeylere bulaştığını söylüyor.Şimdi ise o adresler yada başka adresler üzerinden kimseyle konuşmadığını defaatle yeminlerle söylüyor.

Siz,bir saplantın varsa söyle ayrılalım diyorsunuz,yada uzmandan yardım almasını söylüyorsunuz.

O ise,yeminler edip böyle bir saplantısı olmadığını söylüyor. O zamanlar normal gelen şeylerin şimdi yanlış olduğunu anladığını söylüyor. Evliliği boyunca böyle bir şey yapmayacağının garantisini veriyor yeminler ediyor;hatta gerekirse bu tarz bir sözleşme yapalım diyor hukuki olarak...

Siz başlarda bunu kabulleniyorsunuz,ama olanlar bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Her ne kadar sizden önce olmuş olsada,bunun bir kısmı sizinle ilişkiye başlama safhalarıyla kesişiyor 3-4 aylık süreçte...

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu konuda cidden fikirlerinize ihtiyacımız var bir arkadaşım adına,şimdiden teşekkürler herkese...

o yuzyuze görustugu kızlar pesını bırakmıssa sorun yok bence.gecmıste kalmıs sonucta.bu erkkler ıcın bır ıhtıyac ve evlendkten sonra bu gbı ıhtıyaclarını esıyle karsıladgı ıcın baskasına bakmaz dıe dusunuorm

Karşımdaki insanın geçmişte yaşadığı ilişkiler gelecekte benimle olan yaşamını etkilemeyecekse sorgulamam.Her erkeğin mutlaka yaşanmışlıkları vardır.
Yaşanmışlığı olmayan birini bulmak imkansız gibi birşey.
Fakat bu durum biraz farklı internette yaşanan bu tarz olaylar bana göre sapkınlığa giriyor.Bunu da kabullanabileceğimi sanmıyorum.

İster 4. yılında yapsın böyle birşeyi ister 4. ayında isterse hayatında siz yokken yapsın. Böyle şeylerle uğraşmış olan bi adamla beraber olduğumu öğrensem 1 dakika o evde durmama müsade etmezdi miğdem..İnsanların geçmişlerini bu kadar basite almayın derimm yoksa ileride kendinizi o basit geçmişin ortasında bulursunuz. Yaşamış biri olarak.

Sapık der geçerdim ve ben böyle bir insanla birlikte olamazdım şahsi fikrimce çünkü koskoca adam.

Kabullenemezdim sanırım.

İster 4. yılında yapsın böyle birşeyi ister 4. ayında isterse hayatında siz yokken yapsın. Böyle şeylerle uğraşmış olan bi adamla beraber olduğumu öğrensem 1 dakika o evde durmama müsade etmezdi miğdem..İnsanların geçmişlerini bu kadar basite almayın derimm yoksa ileride kendinizi o basit geçmişin ortasında bulursunuz. Yaşamış biri olarak.

büyük konuşma kuzum.. hayatta bazen söylenenlere dikkat etmek lazım... Allah korusun.. karşılaşmazsın inşallah böyle bi durumla..

büyük konuşma kuzum.. hayatta bazen söylenenlere dikkat etmek lazım... Allah korusun.. karşılaşmazsın inşallah böyle bi durumla..
Büyük konuşmuyorum eğer sevgilim daha önce sevdiği kadınlarla beraber olsaydı ben hayatında yokken kesinlikle doğal karşılardım ama bir kadınla beraber olmak için ona para ödeyen yada sanal ortamda tanımadığı bi kızla birşeyler yaşayan (üstelik benim varlığımda) adama asla tahammül edemem hepsi bu.

Back
X