- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi helenic
evlenmeden önce olanlardan bana ne,kesinlikle bunu sorun etmezdim,ama evliyken chat yapıyor ve başka kadınlarla görüşüyorsa tabiiki bu affedilemez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece sadakati sınamak açısından bakmıyorum.
Ben bir erkeğin sanal sevdalar peşinde koşmasını, ne idiği belirsiz hatunlarla sanal seks yapmasını, ve ileri götürüp onlarla buluşup görüşmesini çirkin buluyorum. Bu benim fikrim. Ben bunları yaşamış bir insana saygı duyamam. Bence düzgün insanların düzgün ilişkileri olur, ne yaşanacaksa o ikili ilişkide yaşanır. Sürer, sürmez, o belli olmaz ama bence sağlıklısı budur, buna saygı duyarım, lafını bile etmem.
Bu benim bu konudaki görüşümdür, bana göre süt, size göre çikolatadır.
İnsanlar geçmişte yaşadıkları ile değerlendirilmemelidirler.Bu güne bakmak,bugünüyle değerlendirmek lazım.
Ne hovardalar gördük evlenince iyi bir eş,iyi bir aile babası olan...
Demek istediğinizi anladım da. Ama geçmişte yaşanmışsa, bu olayda da bu söz konusu. bir insan geçmişinde sizin bakışınızla saygı duyulmayacak şeyler yapmıştır ama şimdi sağlıklı bir ilişki yaşıyor olamaz mı? değişemez mi?
Sevgili Catharsis,silmiş ama silinen bölümünde unutmuş sanırım.
Çünkü o dosyadan sadece onlar değil normal gereksiz şeylerde çıkmış.
Unutulmuş yani.
Ya bilemiyorum,benimde aklıma takılmıyor değil hani saplantısımı falan var diye...
Ama kendi savunmasını çok rahat yapmış,işi ciddi bir evlilik sözleşmesine bile getirmiş.
Artık gerçekten o yöne ilgisi varsa,bu kadar kendinden emin olmazdı diye düşünüyorum.
Flört aşamasındayken,hatta henüz ortada ciddi bir ilişki yokken; eşiniz bir takım chat odalarına girip webcam.da kızların soyunmasını izlemiş...Ve benzeri şekilde sanal sex muhabbetler yapmış,hemde sayıca epey bir fazla...
O sırada sizinle uzaktan görüşüyor,arada mesafe var çünkü...
O da yetmemiş,sizi tanımadan önce yine chatten bulduğu bir sürü kadınlarla konuşuyor. Hatta evli olanlarla bile canımlı cicimli hayatımlı msn.de ve mailde konuşuyorlar aylarca. Ve gerçek hayatta görüşüyorlar.
Birden fazla msn adresleri falanda var,ve bir sürü chat odalarına girilmiş...
Bunun gibi bir sürü şey,ve siz bunları evlendikten sonra şans eseri bilgisayar kayıtlarında görüyorsunuz...
Eşinizle konuştuğunuzda, bekarken bu tarz şeyler yaptığını,o sıralar can sıkıntısından bu tür şeylere bulaştığını söylüyor.Şimdi ise o adresler yada başka adresler üzerinden kimseyle konuşmadığını defaatle yeminlerle söylüyor.
Siz,bir saplantın varsa söyle ayrılalım diyorsunuz,yada uzmandan yardım almasını söylüyorsunuz.
O ise,yeminler edip böyle bir saplantısı olmadığını söylüyor. O zamanlar normal gelen şeylerin şimdi yanlış olduğunu anladığını söylüyor. Evliliği boyunca böyle bir şey yapmayacağının garantisini veriyor yeminler ediyor;hatta gerekirse bu tarz bir sözleşme yapalım diyor hukuki olarak...
Siz başlarda bunu kabulleniyorsunuz,ama olanlar bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Her ne kadar sizden önce olmuş olsada,bunun bir kısmı sizinle ilişkiye başlama safhalarıyla kesişiyor 3-4 aylık süreçte...
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu konuda cidden fikirlerinize ihtiyacımız var bir arkadaşım adına,şimdiden teşekkürler herkese...
İster 4. yılında yapsın böyle birşeyi ister 4. ayında isterse hayatında siz yokken yapsın. Böyle şeylerle uğraşmış olan bi adamla beraber olduğumu öğrensem 1 dakika o evde durmama müsade etmezdi miğdem..İnsanların geçmişlerini bu kadar basite almayın derimm yoksa ileride kendinizi o basit geçmişin ortasında bulursunuz. Yaşamış biri olarak.
Büyük konuşmuyorum eğer sevgilim daha önce sevdiği kadınlarla beraber olsaydı ben hayatında yokken kesinlikle doğal karşılardım ama bir kadınla beraber olmak için ona para ödeyen yada sanal ortamda tanımadığı bi kızla birşeyler yaşayan (üstelik benim varlığımda) adama asla tahammül edemem hepsi bu.büyük konuşma kuzum.. hayatta bazen söylenenlere dikkat etmek lazım... Allah korusun.. karşılaşmazsın inşallah böyle bi durumla..