HEXEciğim bütün bunları yaparız laelaelaelaelaebin türlü ruh haline gireriz. Ama onlara sor genede yaranamayız nankör bunlar nankörKötü Kazen
Bir laf vardır ya cennet anaların ayağı altında boşa söylenmemiş işte.yerimseniben
HEXEciğim bütün bunları yaparız laelaelaelaelaebin türlü ruh haline gireriz. Ama onlara sor genede yaranamayız nankör bunlar nankörKötü Kazen
Bir laf vardır ya cennet anaların ayağı altında boşa söylenmemiş işte.yerimseniben
kızlar sizi bilmem ama benim birde masöz ruhum var beyefendi sanki sadece kendisi çalışıyormus gibi haftasonu benim masöz ruhumu kullanıp kendini rahatlatmamı isterher haftasonu 1 saat masaj yapıyorum klava:gerci kendide arada bana masaj yapıyor ama:dilcikar:
ay agzina saglik canim ya kisaca böyle demi ne yapalim allah saglik versin kac ruh haline bölünüyozzzz dahada bölünürüz kac parca daha laelaelaelaelae
evet akıllıyız şekerlerim.Adamlar bize herşeyi yaptırıyorlar amaa nerde ne var herşeyi biliyoruz.kendimiz geliştiriyoruz.Bişey olsa adamlar öğrenene kadar yıllar geçer miyavlarlar.Geçen kocama devlet dairesinde bşey yapmasını söyledim önceden ben yapıyordum .Yapana kadar 10 kez tel.etti.Birde arayı şehrin bir ucuna çekmişler gelmiş ki arabanın yerinde yeller esiyor gitmiş arabayı çekilen yerden çıkarmış.Dünyanın parasını vermiş eve öyle dönmüş pekiiiiiii biz kadınlar bunu yaptırımıydık.Ben yaparken işleri hiççç böyle şeyler olmuyordu :::::))))))yalanmıyım kızlar
ben ruhsuzz gariyiimm sekerimmm:icecream::icecream:
tek ruhum var. allahım onu da kaybettimeye
ben ruhsuzz gariyiimm sekerimmm:icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?