sizin kac ruhunuz var biliyomusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Katiliyorum canim,cok dogru,agzimizla kus tutup, sutunu sagip icirsek yinede yaranamayiz biz bu erkek milletine,hergun guleryuzle karsila,onunde bir takla atmadigin kalsin,birgun uzgun gorun bittin,ne bu hergun asik suratla karsilaniyorum der,hergun cesit cesit pisir yedir,bir tek gun hasta olupda basit bir yemekle karsila,bittinn bittin sen,hic yemek yapmiyorsun olur,daha kac parcaya bolunup kac ruha burundugumuzude bir allah bilir birde biz yani.

Yaradılışımızda var canım bu güç.
Bence kadını erkekten daha güçlü yaratmış yaradan.
Onlar sadece dışarda çalışır akşam çok yoruldum der geçer tv başına ohh.
Ne çocukla ilgilenir ne başka bişeyle.:mymeka:
Ya biz gündüz işte, akşam evde çalış. Bizim mesai hiç bitmiyo anasını satıyım.
kafamçokkarıştı

kızlar sizi bilmem ama benim birde masöz ruhum var beyefendi sanki sadece kendisi çalışıyormus gibi haftasonu benim masöz ruhumu kullanıp kendini rahatlatmamı isterher haftasonu 1 saat masaj yapıyorumklava:gerci kendide arada bana masaj yapıyor ama:dilcikar:

ay agzina saglik canim ya kisaca böyle demi ne yapalim allah saglik versin kac ruh haline bölünüyozzzz dahada bölünürüz kac parca daha laelaelaelaelae

ay bu hic aklima gelmemistiiiii elerine saglik ama önce sen yaptir masaji

bari naniknanik

ay agzina saglik canim ya kisaca böyle demi ne yapalim allah saglik versin kac ruh haline bölünüyozzzz dahada bölünürüz kac parca daha laelaelaelaelae

Evet canım bu böğle napalım gerekirse bölünürüz. biz kadınlara böğle bir görev verilmiş mükafatıda cennetmiş bakalım. Allah herkeze nasip etsin:icecream:

evet akıllıyız şekerlerim.Adamlar bize herşeyi yaptırıyorlar amaa nerde ne var herşeyi biliyoruz.kendimiz geliştiriyoruz.Bişey olsa adamlar öğrenene kadar yıllar geçer miyavlarlar.Geçen kocama devlet dairesinde bşey yapmasını söyledim önceden ben yapıyordum .Yapana kadar 10 kez tel.etti.Birde arayı şehrin bir ucuna çekmişler gelmiş ki arabanın yerinde yeller esiyor gitmiş arabayı çekilen yerden çıkarmış.Dünyanın parasını vermiş eve öyle dönmüş pekiiiiiii biz kadınlar bunu yaptırımıydık.Ben yaparken işleri hiççç böyle şeyler olmuyordu :::::))))))yalanmıyım kızlar

canim erkeklere bakarsan dünyanin en akililari erkekler ama her isleri biz yoluna koyuyoruzzzzzzzz:1closedeyes:a.s

ben ruhsuzz gariyiimm sekerimmm:icecream::icecream:

:1shok: GÜLSEMİN müzik bölümündeki uyarı mesajların yüzünden seni bot (otomatik mesajlar yazan yazılım) sanıyodum Sen gerçekmişsin , iyi ruhsuz bot taklidi yapıyosun ama

Gerçek anlamıyla iyi anne ruhlu olmanın dışında bence ayrıca bir de "anaç ruhlu" olmayı eklemek icab ediyor. Niyeeee, zavallılar hasta olduğunda, yorgun olduğunda, başı, dişi, kaşı, gözü ağrıdığında, canı sıkkın olduğunda, tuttuğu takım maçı kaybettiğinde vs. vs. onlara anne şefkatiyle yaklaşalım, çorbalarını ellerimizle içirelim, üstlerini örtelim, pışpışlayalım, pohpohlayalım....
Bazen kendim gibi bir kadın bulsam ben bile evlenirdim diyorum yani düşün artık. Oh ne ala memleket yaaa, bizim niye böyle onyüzbinmilyon ruhlu kocalarımız yok. klava::enbuyukkk:

kızlar valla bu sıkıntılar bende yığınla ama napalım kendimizi parçalasakta ruhlu veya ruhsuzda olsak illede sen deyip katlanıyoruz .hele bi katlanma ya kapıyı gösterir yada hem cinslerimizle aldatır aman kızlar ben çok çektim bilirim ya sabır

hep aynı vallahi,,,kadınlar isterse 40 günde evliya olur derdi rahmetli babam..ne kadar da haklıymış...akıllıyız biz kadınlar..yoksa bu kadar ruha nasıl bölünebilirdik....

ben kadınların tıpkı milföy hamuru gibi olduğunu düşünüyorum..her katı başka bir derya!!!ama erkekler tadına bakmakta öyle aceleci oluyorlarki onlardaki güzelliği hakkıyle bilemiyorlar.zaten her işlerini de bu sabırsız ve akıldan uzak halleriyle yüzlerine bulaştırıyorlar.

baya bi ruha sahipmişiz gerçektenhihoyyyt
içinden çıkabiliyoruz ya helal olsun bize
kıymetimizi iyi bilmeleri lazım bu erkeklerin:jeyyar:

benim 2 ruhum var çünkü ikizler burcuyum
gerçektende 2 ruhluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…