• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin Karariniz ne olurdu?

Selam Hanimlar, 😊😊💫
Kaç gündür giremedim, böbrek pelvis enfeksiyonu oldum. 2 gündür uzaniyorum.

Hepinize Tek Tek Geri Cevap yazamadim, hala Ağrim var, ateşim 39.
Cok isterdim hepinize Cevap yazmayi. Her Mesaji okudum. 😊
cok Tesekür Ederim. Olanlari anlatmaya geldim..

Son Durum:

Ailemi ve Herifi Şikayet ettim. Polis her Siddeti Kayita verdi, cok Yoğun bir Gün geçirmiştim, hem Ağrim vardi hemde her Şiddeti gözümün önüne getirip anlatmalarimi istediklerinde cok ağladim. Işlemler başladi. Haftaya onlara Mektup geliçek. Sonra mahkeme Dava açicak. 😊
O Gün Polis Merkezin Önünde Gökyüzüye bakarak derin nefes alip verdim, büyük bir Yük vardi Sirtimda, o Yük indi artik. ÖZGÜRÜM.
Korkmiyorum, hiç Kimse Benim Saç Telime Zarar Veremez!
Okadar Mutluyum ki, Hayal mi bunlar diyorum bu 2 gün.
Artik o Eski Nazar Olmiçam. Poliste arkamda.

Geleçek Haftalarda Yeni Hayatima Ilk Adimlarimi Atiçam 😊😊😍😍
Cok Heyçanliyim. Hayalimde hep Büro'da Çalişmakti onu Gerçekleştiriçem.
Ilerde küçük bir Evimde oluçak. 😍
Kendime Söz ilk aliçağim Paramla Sadeçe kendime Harçiçam, kuaför, yüz bakimi, manikür velan.

Heycandan ne yazdiğimi bilmiyorum 😊😊
Hepinize Coook Teşekür Ediyorum, Beni Gördünüz. ❤
Çok sevindim, inşallah hersey gönlünüzce olur

Başarmana çok sevindim. Sakın geri adım atma, kurtulduğun kapana tekrar girme. Bırak onlar ne hali varsa görsün, bu acıları yaşarken sana idare et diyenler şimdi geriye kalan sorunları idare etsin, tebrik ediyorum seni, kafandaki onca tabuya rağmen başardın 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Geri adim asla atmam, içimdeki o Hapisten Ciktim. Kendine Gel dedim.
Inanirmisiniz Zerre kadar Umrumda değiller, Kim ki onlar?
Ne Halleri varsa görsünler.
Bide Herife daha Çok şeyler Yaşatiçam, boşanma Davasi actik tekrardan polisin imzasiyla, Pazartesi avukatim geliçek ve imzaliçam. Geri Türkiyeye gönderiçekleri bu kesin.
Malla hiç Gözüm yok, ne isterse yapsinlar.
Bir eve çikarsam Herşeyimi yavaş yavaş alirim, yeterki onlarin Sesleri bile duymiyim.

Yeni Hayatima Ilk Adimlarimi Atiçam en yakin zamanda 💕💫
Cok Tesekür ederim.

Iyi Akşamlar Hanimlar,

Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
Sadece "eş" te olabilir.. fakat

Bunlari göz önünde bulunduralim..
▪ Sikayet etmeden kendi Hayatima Adim atabilmek biraz zaman aliçak
▪ Sikayet edersem Ceza alinaçak
▪ Boşanma dilekçesini verdim, sikayetsiz uzun süreçek
▪Sikayet edersem ailem Benden Haberdar oluçak
▪ Sikayet edersem Polisin Güven altinda oluçam
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir

Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Son Durum Yorumda 💫💕
Tabikide şikayetçi olurdum soru mu bu. Ortalık malımıyım ben biri bana vurabilicekmiş?

Selam Hanimlar, 😊😊💫

Son Durum:

Ailemi ve Herifi Şikayet ettim. Polis her Siddeti Kayita verdi, cok Yoğun bir Gün geçirmiştim, hem Ağrim vardi hemde her Şiddeti gözümün önüne getirip anlatmalarimi istediklerinde cok ağladim. Işlemler başladi. Haftaya onlara Mektup geliçek. Sonra mahkeme Dava açicak. 😊
O Gün Polis Merkezin Önünde Gökyüzüye bakarak derin nefes alip verdim, büyük bir Yük vardi Sirtimda, o Yük indi artik. ÖZGÜRÜM.

Kendime Söz ilk aliçağim Paramla Sadeçe kendime Harçiçam, kuaför, yüz bakimi, manikür velan.

Çok mutlu oldum. Tüm güzellikler seninle olsun. Gelismeleri yazmaya devam et lütfen.

ah ah... soylemek ıstedıgım o kadar cok sey var kı
bende uzuluyorum kızıyorum da bazı konuları cok ıcsellestırıyorum sankı benım veya en yakınımın basına gelmıs gıbı
eskı konusunda aklıma yatmayan seyler havada kalan bazı konular hala var
mesela su konusunda bıle hala aılesını dusunuyor ya
ya sabır dıyerek ıc cekerek yazdım yorum duzelecek ınsallah gececek ınsallah kurtulacak ınsallah dıye
belkıde o aılede kala kala muhakeme yetenegını kaybetmıstır konu sahıbı :KK43:

Iyiki varsiniz 💫

Geleceğin adına güzel adımlar attığın için çok mutlu oldum.
Ben önceki konularında da hak vermiştim sana. Psikolojik baskıların, aile yapısının, büyütülme şeklinin bir insanı ne kadar güçsüz ve özgüvensiz bıraktığını görüyoruz hayatta.
Ama sen o zincirleri kırıp kendin için bir şeyler yapmşsınız. Belki geç oldu ama başardın sonunda.
Bu davalar yüzünden sana kinlenecektirler büyük ihtimalle. İyiniyetlide olsa görüşme çabalarına karşılık vermemeni tavsiye ederim. Akıllarınca seni cezalandırmak isteyebilirler. Aile yapın bana bunu hissettiriyor.
Polise ve avukatına ailen dahi olsa can güvenliğin olmadığını, adresinin gizli tutulmasını istediğini söylemişsindir umarım. Davalara gitmen gerekirse ne yapacaksın, bunun için bir çözüm var mı? Yetkililere bunuda sor lütfen.
Ve yeni hayatını mümkün olduğu kadar uzak bir yerde kur. İsim değişikliği olayını bile düşünmeni tavsiye ederim.
Umarım bundan sonra çok mutlu olursun🙏🏼

Geleceğin adına güzel adımlar attığın için çok mutlu oldum.
Ben önceki konularında da hak vermiştim sana. Psikolojik baskıların, aile yapısının, büyütülme şeklinin bir insanı ne kadar güçsüz ve özgüvensiz bıraktığını görüyoruz hayatta.
Ama sen o zincirleri kırıp kendin için bir şeyler yapmşsınız. Belki geç oldu ama başardın sonunda.
Bu davalar yüzünden sana kinlenecektirler büyük ihtimalle. İyiniyetlide olsa görüşme çabalarına karşılık vermemeni tavsiye ederim. Akıllarınca seni cezalandırmak isteyebilirler. Aile yapın bana bunu hissettiriyor.
Polise ve avukatına ailen dahi olsa can güvenliğin olmadığını, adresinin gizli tutulmasını istediğini söylemişsindir umarım. Davalara gitmen gerekirse ne yapacaksın, bunun için bir çözüm var mı? Yetkililere bunuda sor lütfen.
Ve yeni hayatını mümkün olduğu kadar uzak bir yerde kur. İsim değişikliği olayını bile düşünmeni tavsiye ederim.
Umarım bundan sonra çok mutlu olursun🙏🏼

💕😊
Sizin Yazmanizi 4 Gözle bekliyordum, BU Konu açtiğimdan beri. Cok Mutlu oldum. 😊😊💕

Ben kendime Sizi Cok Yakin Hissetim. Sanki Kalbime Dokuniyormuşsunuz gibi.😊💕
Öfkelenirler. Ben onlarla hiç bir şekilde Görüşmek istemiyorum bunu polisede bildirdim. Kardeşlerimi Kalbimde büyütüçem 😔
Ailem HICBIR ZAMAN arkamda olmiçak.
Polise Can Güvenliğim olmadiğini söyledim, zaten Kadina Şiddet olduğu icin adres gizli tutuliyor. Davaya avukat ve polis gidicek, ben orda Olmicam, Polislere sordum onlar Sen nasil istersen öyle oluçak dediler. Davayi kaybetsen bile Sen hic birsey Kaybetmedin, onlar kazansalar bile "eşin" kaybeti, ailen ise para cezasi alir sadece dedi.
Isim değiştirme zaten aklimdaydi hep, yapiçam mutlaka.
Cok Tesekür ederim herşey için 💕💫 iyiki varsiniz

💕😊
Sizin Yazmanizi 4 Gözle bekliyordum, BU Konu açtiğimdan beri. Cok Mutlu oldum. 😊😊💕

Ben kendime Sizi Cok Yakin Hissetim. Sanki Kalbime Dokuniyormuşsunuz gibi.😊💕
Öfkelenirler. Ben onlarla hiç bir şekilde Görüşmek istemiyorum bunu polisede bildirdim. Kardeşlerimi Kalbimde büyütüçem 😔
Ailem HICBIR ZAMAN arkamda olmiçak.
Polise Can Güvenliğim olmadiğini söyledim, zaten Kadina Şiddet olduğu icin adres gizli tutuliyor. Davaya avukat ve polis gidicek, ben orda Olmicam, Polislere sordum onlar Sen nasil istersen öyle oluçak dediler. Davayi kaybetsen bile Sen hic birsey Kaybetmedin, onlar kazansalar bile "eşin" kaybeti, ailen ise para cezasi alir sadece dedi.
Isim değiştirme zaten aklimdaydi hep, yapiçam mutlaka.
Cok Tesekür ederim herşey için 💕💫 iyiki varsiniz
Sende iyi ki varsın ❤️
Çok ağır şeyler yaşayan kadınların kurtuluş hikayelerini duydukça, kendileri için çabalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.
Umarım hayal ettiğin senin için hayırlı olan her şey kolaylıkla gerçekleşir. 🙏🏼

Sende iyi ki varsın ❤️
Çok ağır şeyler yaşayan kadınların kurtuluş hikayelerini duydukça, kendileri için çabalarını gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.
Umarım hayal ettiğin senin için hayırlı olan her şey kolaylıkla gerçekleşir. 🙏🏼

Cok Teşekür Ederim 💕😊
Cok büyük bir Yük indi Sirtimdan. 😊
Burda her Yeni Gelişmeyi Yaziçam.
Insallah bundan Sonra Hersey Cok Güzel oluçak. 💕

Selam Hanimlar, 😊😊💫

Son Durum:

Benbirdost Benbirdost
Katibin Ruhu Katibin Ruhu
bubendegilim bubendegilim
Anamnez Anamnez

Yaşadıklarınız çok ağır şeyler.Muhtemelen büyüdüğünüz çevrede bu şekilde ve bu yüzden size akıl veren olmamış.Neyse ki çok şükür yeni adımlar atmışsınız.Bundan sonrası mutlaka piskolojik destek alın

Back
X