kız kardesınız kaynınızla evlı ya...
kardesınız kım bılır ne sıkıntılar yasıyordur ,belkıde sızınle aynı sorunları yasıyordur da sıze soyleyememıstır.
sıkayet edersenız belkı sızın sayenızde kardesınıze de guc gelır...
ben oncekı konuda cok kızmıstım sıze ...6 sene nasıl durdunuz, asla durmamanız susmamanız gereken seyler yasayıp neyı bekledınız dıye...
ama sımdı kendı hayatınıza adım atısınızı ,kendınızı kurtarısınızı ,kendınızı dusunmeye baslayısınızı gordum... gercekten tebrık ederım ıste sızde gormek ıstedıgımız seyler bu. oncelık her zaman sızsınız bu hayatda once sızın huzurunuz mutlulugunuz guvenlıgınız .
sıkayet edersem aılem benı ogrenır dedınız ya bosanma davası actınız zaten ogrenecek ? ben sızın yerınızde olsam bosanma davası ıle bırlıkte sıkayetımı de olustururum, kısı ceza aldıktan sonra bunu gozumle gordukten sonra yok olmusum gıbı hayat surerdim... o sızı bu bataklıga surukleyen aıle varlıgınızı bılmese daha mutlu olursunuz ,arkanızda kımseyı bırakmadan tek basınıza kendı hayat yolculugunuza cıkmanız sıze guc verecek, kangren parmakları kesıp atın artık kı o hastalık sızı ele gecırmesın zayıflatmasın