Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hayatta sessiz olmiycan bak annen bile sana kızıyor suçsuz yere. Kız kardeşini yoksay normal konuşsa bile duymazdan gel kötü konuşursada hakkından gel .Annenede serin dur ihtiyacın kadar görüş tavrını koymazsan daha çok üzülürsün kardeşin seni kıskandığı için yapıyor.Amin aynen. Sustu cok üzüldu yeter susun dedi. Anne susacam ama baksana nasil ustume geliyor benim neyim ki neyle sucluyor dedim klasik bizim evin halleri işte. O kadar laftan sonraKiskanclik kelimesi cikincada kardesim patlayip aglayinca biliyorum kizim diye kardesime cevap verip donup bana birde kizdi. Durdum anne sen ne diyosun sakamisin ya dedim oyle anladiysanda oh olsun mubarek dedigi laflari duymadin illa kizacaksan git ona kiz dedim.
Evine geldiğinde almayacaksın içeri annen baban girecek ona kapım kapalı sana diyeceksin dogumumda seni istemiyorum diyeceksin. Nasıl bir kıskançlık bu dipten başa sana özenip kıskandığı için bunları yapıyor.
Degil bekar,okulu bitti işe baslayacak simdiKardesiniz evli mi?
Bekarlik mi asabilik ve agresiflik olmasina sebep oluyor aceba?Degil bekar,okulu bitti işe baslayacak simdi
Ben olsam bir daha yüzüne bakmazdım. Kesinlikle muhatap olmazdım, muhatap olmasına da müsade etmezdim. Kardesinizle konusmak sizi her seferinde daha cok yaralar, o yüzden uzak durmak en iyisi.Iyi akşamlar
Demin çok tatsız bir durum yaşadım. Annemlere bir saatliğine oğlumla gittik orada kızkardeşim ve annemle oturuyorduk. kızkardesimin huyu vardir ben bilirim havalarinda emir vererek konuşur,annemi bile çok defa seçtigi kelimelerle kırmıs bir insandır keza benide öyle sonunda tartisirdik.
Eskiden ben bekarken, yeni evliyken hamile hatta lohusa bile sayilirken agresif tavırlarıyla kavga cikarirdı annemde sonucta onunla yaşadığı için ona sus diyemezdi çünkü bu sefer ona saldırırdı. ben susar kabuguma cekilirdim yeterki evin tadı tuzu kacmasin(ben 28 kardesim 27yasinda)
Yine böyle oldu ben sustum ama o durmadı meger neler biriktirmis icinde şimdi hepsini anlatamayacağım çok uzun olur ama bana kısaca kizim senin varligin dert anliyormusun dedi ve devam etti bende susup yan odaya geçtim karnım burnunda. Sen doğurda seni döveyim dedi cik defol evden dedi.
Ne yaptında bu kız böyle konuştu diyeceksiniz. Allah şahidim ki hiçbirsey yapmadım. alttan alan her zaman ben oldum küs kalmayan ona herzaman dahada özen gösteren biriydim.
Bende gerekenleri söyledim haddini bil babamin evi kendi evin olursa kovma hakkina sahipsin densizlik etme tartısmayı ogrendigin zaman oturur konusuruz dedim. Oglumu aldım en iyisi parka gideyim yeterki sussun dedim bana en son dediği" nerden geldigini asla unutma seni o**pu kimseye namus bekciligi yapma" bende sok oldum "nerden geliyorumki ne o*lugumu gördünki allah allah kime bekcilik etmisim" ama o kadar üzüldüm ki,kendisine ve hayatına çünkü karıstırmaz bende zaten karismam bulaşmam. Tabiiri caizse eşimden başkasının eli elime değmedi bu yüzden dahada cok sasirsim.
Yaklasik iki kilometreyi karnim burnumda elimde oglumla yürüdük bide cok sicak eşim evde değil...eskiden olsa ağlardım ama o an tepki veremedim çunkü varliğin dert dedigi icin artik üzülmeme değmediğini fark ettim. Tartısma ahlaki yok varsa yoksa küfür suçlama itham, yani her işine burnunu sokan bir abla olsam neyse ama kendime yapılmasını istemediğimi öz kardeşime hele neden yapayım...
Siz olsaydınız napardınız? Ne önerirsiniz?
Not:Annem kesin dayanamaz bahane bulup arar yada sosyal medyamdan takip eder. Olumsuz morali bozuk duyduklarından bikmis gibi mi davransam yoksa umursamaz hayata dört elle sariliyormus gibi mi? Ki her zaman ikincisini yapmisimdir, onu takmadigimi anlasin diye
Bekarlik mi asabilik ve agresiflik olmasina sebep oluyor aceba?
Bekarlik mi asabilik ve agresiflik olmasina sebep oluyor aceba?
Kızlar dün annem msj attı yemeğe gelin diye. Tşk ettim gerek yok bi dahada kimse cagirmasin dedim. Davranislarinin neye mal olacagini bilecek yasta o cok sey kaybetti her sezon bi patlama yasiyor biriktiriyor icinde beni neyle sucluyor defol evden diyor cekemicem artik evlendim sukur gidecek yerim var dedim.
Tedavi olup benden özür dilemedikce gelmicem enayi degilim cekemicem diye ekledim.
Yengem tedavi olmadigi dönemlerde nasi herseyi kendine göre yorumluyor, ben daha iyi bilirim havalarinda, siz yanlış anladiniz benim niyetim temiz modundaysa,nasil seninle ugrasiyor senin davranislarini kafasina takiyor gecmisi isitip isitip önune getiriyorsa,seni ne kadar bunaltiyorsa buda beni o derece bunaltiyor. Hep gecmisten bahsediyor ya, ben onun bu eziyetlerini hic dile getirip evde kavga cikarmadim önemsemedim diye ama o madem sevmiyorsa rengini belli etsin konusmasin. Agzima edip sonra cani isteyince konusuyor kimse ses edemiyor dedim...
Bugünde cok kisa annemle oglum icin telefonda görüstuk sesinden belli morali cok bozuktu..
o kızın tedavi olması şart. gerçekten başka çözüm yok.
o kafada kimbilir ne fırtınalar dönüyor, asıl zararı kendine veriyor aslında