• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin kız kardeşiniz böyle yapsa siz naparsiniz bilmiyorum

Ben ablamın ev yerleştirmesine bile gitmedim. Böyle kardeşim olsa bilmemnesine de gitmezdim. Evleniyorsa bana mı evleniyor ya, uyuz olurum kaprisli insanlara. Boşver, ne yapsan goze görünmüyormus zaten en iyisi hiçbir şey yapma
[/QUOTE
Haklısın valla.hak vermişler bir de tatlı telaşmış falan filan.allah aşkına bu hareket mi tatlı ? Ben aynı evde yaşarken anneme bu tarz birşey diyeceğim( kız kardeşim yok o yüzden) aylarca küser bana.aileyiz diye saygısızlık yapmak hakkımız değil bence.diğer qrkadaşlar gibi hak veremiyorum.
ben bırakın evlenirken kapris yapmayı, gidip kardeşime şunu bunu al diyemem.onun görevi değil ki.

Ya böyle zamanlarda stresten en yakınlarına sarıyor insan.
Olayı buyutmeden sakince açıklayın evet bu cumartesi böyle yapmaya karar verdim diye.
Sitem ederse de bunu bunu yaptım demek yerine bu aralar stresli olman normal diyebilirsiniz.
Ama diyoki sen hiçbir şey yapmadin almadın diyor

Evde yayip emek vermedigi icin oyle geliyor olabilir ona para kazanmak nasil oluyormus bi ogrenmeli bence kardesin. Asla cekilecek tip degil.
Bnde tam olarak bunu demek istedim aldığıma laf yapmadim emekle olduğunu söyledim diyor düğünden sonra aldiklarinin parasını veririm

Evde yayip emek vermedigi icin oyle geliyor olabilir ona para kazanmak nasil oluyormus bi ogrenmeli bence kardesin. Asla cekilecek tip degil.
Ne desem anlamiyor çalışmak zor bize oturduğumuz yerden para verilmiyor alınan herşeyde emek var yani

ben bırakın evlenirken kapris yapmayı, gidip kardeşime şunu bunu al diyemem.onun görevi değil ki.
Değil bn ne isterse aldım gözü kalmasin ddim parayla alinan şeyler emek degilmis

Benim kız kardeşim de atarlıdır, yapı olarak böyle. Ben öyle sevdim, kabul ettim.

Bir sınavdan çıktıktan sonra ağlarak beni istemisti. O günde benim de final sınavım vardı. Sonrasına arkadaşlar ile çay icecektik. Annem x durmuyor eve gelebilir misin? Diye aradı, eve erken gitmediğim için üzülmüştüm. Bence ablası olan kızlar ablalarına naz yapmayı seviyor. Benimki öyle en azından. Ama bizim aramızda çok şükür sıkıntı yok. Canımdır kendisi. Bence alınacak çok büyük bir durum yok.
Tamamda bn elimdn geleni yaptım bana gelmiş parayla aldiklarin emek değil diyo

Bazıları kıymet vermez ömrünü dahi versen

Adini düğün telaşı koyar yine hakli olur fakat annenin bu düzeni ayarlaması lazım o evlenecek diye sende hapis hayatı yasamiyacaksin tabiki seninde hayatin var...

Ona aldıklarını onun yüzüne demedin umarım yoksa haklıyken haksız olursun
Yüzüne demedim bana diyi sen hicbisey yapmadın almadın bnde aldım bunlarda emek dedim

Bazıları kıymet vermez ömrünü dahi versen

Adini düğün telaşı koyar yine hakli olur fakat annenin bu düzeni ayarlaması lazım o evlenecek diye sende hapis hayatı yasamiyacaksin tabiki seninde hayatin var...

Ona aldıklarını onun yüzüne demedin umarım yoksa haklıyken haksız olursun
Bn haftalarca geldim öğünde arkadaşimka oturmak istedim ne var bunda bana gelmiş hicbisey yapmadın diyor nankörlük yapiyor

Tamamda bn elimdn geleni yaptım bana gelmiş parayla aldiklarin emek değil diyo

Yani saçmalamış orada. Bilmiyorum benim ki benden on yaş küçük olunca,pek bir kıymetli. Ben onun bu lafına alınmam, ama sizin ilişkinizi bilemiyorum. Kırıldığınız yerde kırıldım demeniz lazım sadece. Konuşarak çözülür, evden gidince ozlersiniz.

Ya böyle zamanlarda stresten en yakınlarına sarıyor insan.
Olayı buyutmeden sakince açıklayın evet bu cumartesi böyle yapmaya karar verdim diye.
Sitem ederse de bunu bunu yaptım demek yerine bu aralar stresli olman normal diyebilirsiniz.
Bana ne aldın dediği için öyle dedim

Yani saçmalamış orada. Bilmiyorum benim ki benden on yaş küçük olunca,pek bir kıymetli. Ben onun bu lafına alınmam, ama sizin ilişkinizi bilemiyorum. Kırıldığınız yerde kırıldım demeniz lazım sadece. Konuşarak çözülür, evden gidince ozlersiniz.
Her istediğini yapıyorum bide para ile alınan emek değil diyor

Back
X