• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin konuşmadığınız biriyle eşinizin konuşmasına müsade eder misiniz ?

aycaelif1884

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
236
204
18
34
Merhaba hanımlar. Mutlu günleriniz olsun. 😊 Bu soruyu arkadaşım için soruyorum. Arkadaşımla eşi aynı okulda çalışıyorlar. Arkadaşım kadın bir hocayla konuşmuyor ama eşi konuşuyor. Bunun İçin tartışmışlar. Eşi arkadaşıma “Sen asosyalsın.” demiş. Arkadaşım da ya benimle konuş ya da onunla demiş. Eşi ses çıkartmamış. Sizce ?
Detaylı yazmadığım İçin arkadaşım linç yiyor. 🙈 Arkadaşım konuşmasın demiyor. Okul ile ilgili iş ile ilgili tabii ki konuşabilir diyor ama eşi oturup muhabbet ediyormuş ve kadının eşi arkadaşıma bazen selam bile vermiyormuş.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Mutlu günleriniz olsun. 😊 Bu soruyu arkadaşım için soruyorum. Arkadaşımla eşi aynı okulda çalışıyorlar. Arkadaşım kadın bir hocayla konuşmuyor ama eşi konuşuyor. Bunun İçin tartışmışlar. Eşi arkadaşıma “Sen asosyalsın.” demiş. Arkadaşım da ya benimle konuş ya da onunla demiş. Eşi ses çıkartmamış. Sizce ?
konuşmama nedeni nedir?

Bende konuşmasın isterim.
Ben konuşmam esimin konusmadigiyla ya da eşime ters yapanla .

Ama eşim konuşur 🤷konuşması da doğru olan bence .
Benim ve sizin arkadasinizin yaptığı dengesizlik, çocukluk

konuşmama nedeni nedir?
Küs değillermiş ama selam sabah da yokmuş. Arkadaşım evlenmiş hayırlı olsun dememiş. Arkadaşım ona dediği halde. Daha sonra da arkadaşım zor bir süreç geçirdi (hastalandı) hiç sormamış ve benzeri şeyler.

Duruma gore degisir ya. Sadece fikirlerim uymuyor, sevmedim diye konusmuyorsam bu beni ilgilendiren birşeydir ve eşim konuşabilir ama o kişiyle tartişmissak eşim goruşmez, goruşmesi hiç iyi hissettirmezdi.

Bundan 4 sene once eşimin +10 yillik arkadaslarindan biri beni kırmişti mesela.
Eşim direkt gorusmeyi kesti 4 senedir adini dahi duymadim o kişinin.

Aile degil sonuçta arkadas. Benim gorusmeyip eşimin gorustugu gorumcem var o da kardeş diye yani arada.

Küs değillermiş ama selam sabah da yokmuş. Arkadaşım evlenmiş hayırlı olsun dememiş. Arkadaşım ona dediği halde. Daha sonra da arkadaşım zor bir süreç geçirdi (hastalandı) hiç sormamış ve benzeri şeyler.
Kanlı bıçaklı bir durum olmadığı için konuşmalarına karışmaması lazım. Bunlar basit meseleler. Frekansları uymamış arkadaş olmamışlar. Bu durumda eşine müdahale etmesi doğru değil

Bende karismam bunlar ogretmen sanirim örnek olmasi gereken insanlar ergen gibi ben kustum sende kuseceksin demek cok asiri sacma geliyor hem mesai arkadaslari kusmek ne yaaa

Duruma gore degisir ya. Sadece fikirlerim uymuyor, sevmedim diye konusmuyorsam bu beni ilgilendiren birşeydir ve eşim konuşabilir ama o kişiyle tartişmissak eşim goruşmez, goruşmesi hiç iyi hissettirmezdi.

Bundan 4 sene once eşimin +10 yillik arkadaslarindan biri beni kırmişti mesela.
Eşim direkt gorusmeyi kesti 4 senedir adini dahi duymadim o kişinin.

Aile degil sonuçta arkadas. Benim gorusmeyip eşimin gorustugu gorumcem var o da kardeş diye yani arada.

Nedenine bağlı açıkçası
basit bir nedenmiş

Demek ki o kadar da samimi değillermiş, bu durumda eşine ya ben ya o gibi bir seçenek sunması çok saçma.

Mesela bir örnek vereyim annem dayımla baya ciddi bir kavga etti ama kendi aralarinda olan hirsey bizlik bir durum yok annem sinirlenip kovdu dayımı hatta evden karadeniz gadinı :27: biz dayımla konuşuyorduk abla kardeş arasinda bizi ilgilendirmez

Nedeni çok basit geldi ayrıca aynı okuldalar arkadaşınız konuşmayabilir ama eşinin konuşmasında bir sıkıntı yok bence

Çocukça bir beklenti bu. Neden senin aran bozuk diye o da bozsun ki. Yani o kişi gelip nedenini sorsa ne dicek eşi: ya eşim küstü size de benim de küsmemi istedi. Sebebi de öyle büyütülecek bir sebep değil. Başka bir mesele yoksa.

Arkadaşınız çocuk mu ? Eşim ya da kardeşim şu bu kimle konuşacağını kendi seçer benim aklıma gerek yok hani aileden de böyle gördük biz babam mesela bir kardeşiyle senelerdir küs ama her bayram bizi gönderirdi misal küs olan benim, ben kardeşime küstüm sizi ilgilendirmez siz amcanıza küsmediniz derdi normali de budur biri illaki ben küsüm sende konuşma dese benim aklım yok mu derim mesela küçük kardeşim var benim küstüğüm konuşmadığım bir kaç kişiyle konuşur eder hiç konuşma demek aklıma gelmedi onların arası ayrı bizimki ayrı

Back
X