• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin konuşmadığınız biriyle eşinizin konuşmasına müsade eder misiniz ?

Böyle bir durumda benim eşim de konuşmaya devam eder, "konuşma" dersem de bana "kocaman kadınsın, üstelik öğretmen olmuşsun, insanlarla olan iletişim problemlerini kendin hallet" derdi.
Zira ortada bir problem yok. Karşı taraf "hayırlı olsun" ya da "geçmiş olsun" demedi diye eşimle konuşturmayarak cezalandıracaksam ohoo, dersine girdiğim öğrencilere de aynı taktiği öğütleyeyim o zaman?

Haa, ortada neden olur, hakaret, kötü niyet, iftira vs.. İşler değişir. O zaman eşler ortak tavır sergiler karşı tarafa.

Merhaba hanımlar. Mutlu günleriniz olsun. 😊 Bu soruyu arkadaşım için soruyorum. Arkadaşımla eşi aynı okulda çalışıyorlar. Arkadaşım kadın bir hocayla konuşmuyor ama eşi konuşuyor. Bunun İçin tartışmışlar. Eşi arkadaşıma “Sen asosyalsın.” demiş. Arkadaşım da ya benimle konuş ya da onunla demiş. Eşi ses çıkartmamış. Sizce ?
Aynı okulda çalışıyorlar Samimi olmadan konuşabilir. Nedeni de büyük bir şey değilmiş zaten. Okulla ilgili şeyler dışında konuşmasın

Aynı okulda çalışıyorlar Samimi olmadan konuşabilir. Nedeni de büyük bir şey değilmiş zaten. Okulla ilgili şeyler dışında konuşmasın
Okulla ilgili şeyler dışında konuştukları İçin sinirleniyormuş arkadaşım.

Küs değillermiş ama selam sabah da yokmuş. Arkadaşım evlenmiş hayırlı olsun dememiş. Arkadaşım ona dediği halde. Daha sonra da arkadaşım zor bir süreç geçirdi (hastalandı) hiç sormamış ve benzeri şeyler.
Adam sabah gormusse bir merhaba demesin mi,aksam cikarken bir iyi aksamlar demesin mi ?Onu da gectim okul bu,bir toplantida cvp vermesin mi?
Bu ben kustum sende kuslerden 10 yasinda bikiyor insan.Kaldi ki yasini basini almis insanlra.
Bence arkadasin cok yanlis dusunuyor.Cok ileri duzey samimiyet olmasi gerekmiyor ama is yeri burasi belirli bir iletisim olmak zorunda.

Ay konuşmasa adam kadın daha da değerli olmaz mı? Karı koca beni düşünüyorlar heralde gece gündüz demez mi 😂
Ben olsam önemsemem samimi olmadıktan sonra

Adam sabah gormusse bir merhaba demesin mi,aksam cikarken bir iyi aksamlar demesin mi ?Onu da gectim okul bu,bir toplantida cvp vermesin mi?
Bu ben kustum sende kuslerden 10 yasinda bikiyor insan.Kaldi ki yasini basini almis insanlra.
Bence arkadasin cok yanlis dusunuyor.Cok ileri duzey samimiyet olmasi gerekmiyor ama is yeri burasi belirli bir iletisim olmak zorunda.
Muhabbet ettiği için sinirleniyormuş. Okulla ilgili şeylerde tabii ki konuşabilir diyor.

Biz evlenirken de hayırlı olsun demeyenlerle ben bile iş icabı konuşuyorum. Kocama nasıl sus diyeyim?
Hiç kimse ile küs olmaya da samimi olmaya da gerek yok.
Canımıza kast etmedilerse yani...

Muhabbet ettiği için sinirleniyormuş. Okulla ilgili şeylerde tabii ki konuşabilir diyor.
Bence arkasiniz kadini kiskaniyor,cok net bir bicimde.Yani bana gecmis olsun demediler,hayirli olsun demediler hep bahane.Oyle denilsin konusalim.Elin kadini is arkadasiniz,siz gecmis olsun demedigi icin tepkileniyorsunuz.Demek zorunda degil.O is arkasi bazinda goruyor,icli disli olmak istemiyor belki kendisiyle.Yada ilk goruste hoslanmadi.mecbur degilki.
Bak ben soyluyorum bunlar hep bahane arkadasiniz kadini kiskaniyor.

Mesela bir örnek vereyim annem dayımla baya ciddi bir kavga etti ama kendi aralarinda olan hirsey bizlik bir durum yok annem sinirlenip kovdu dayımı hatta evden karadeniz gadinı :KK53: biz dayımla konuşuyorduk abla kardeş arasinda bizi ilgilendirmez
Bize de annem aynısını derdi. Benim olayım sizi ilgilendirmez siz konuşabilirsiniz derdi ama teyzemin bir kızı vardı annemler küsünce o da anneme küser hatta laf sokardı. Deli mi ne :rolleyes:

Eşi arkadaşıma “Sen asosyalsın.” demiş. Arkadaşım da ya benimle konuş ya da onunla demiş. Eşi ses çıkartmamış. Sizce ?
Ben arkadaşınızı haklı buldum. İnsan zaten normal şartlarda böyle bir istekte bulunmaz.. Arkadaşınızı insan yerine koyup hiç konuşmayacak ama eşiyle konuşacak? Arkadaşınızın eşinin üslubu da hiç hoş değil. Eşimi kıracağıma ilişkiyi en azından minimuma indiririm o kadın hocayla neden diyemiyor?

Adamın aklı fikri yok mu yahu?
Eğer ki ortada önemli bir mevzu yok ise(kavgaya hakarete dönüşmüş, onur rencide edici olaylar) gayet herkes kendi hayatında kimle isterse görüşür, konuşur.

Merhaba hanımlar. Mutlu günleriniz olsun. 😊 Bu soruyu arkadaşım için soruyorum. Arkadaşımla eşi aynı okulda çalışıyorlar. Arkadaşım kadın bir hocayla konuşmuyor ama eşi konuşuyor. Bunun İçin tartışmışlar. Eşi arkadaşıma “Sen asosyalsın.” demiş. Arkadaşım da ya benimle konuş ya da onunla demiş. Eşi ses çıkartmamış. Sizce ?
Detaylı yazmadığım İçin arkadaşım linç yiyor. 🙈 Arkadaşım konuşmasın demiyor. Okul ile ilgili iş ile ilgili tabii ki konuşabilir diyor ama eşi oturup muhabbet ediyormuş ve kadının eşi arkadaşıma bazen selam bile vermiyormuş.
Konuşmadıklarimla eşim konuşuyor konuşma desem beni dinlemeyeceğini biliyorum

Ben arkadaşınızı haklı buldum. İnsan zaten normal şartlarda böyle bir istekte bulunmaz.. Arkadaşınızı insan yerine koyup hiç konuşmayacak ama eşiyle konuşacak? Arkadaşınızın eşinin üslubu da hiç hoş değil. Eşimi kıracağıma ilişkiyi en azından minimuma indiririm o kadın hocayla neden diyemiyor?
Bence de. Tabii ki hiç konuşmasın demek olmaz ama eşimin samimi olmadığı biriyle niye samimi olayım. Merhaba merhaba der geçerim

Back
X