• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin konuşmadığınız biriyle eşinizin konuşmasına müsade eder misiniz ?

Bence de. Tabii ki hiç konuşmasın demek olmaz ama eşimin samimi olmadığı biriyle niye samimi olayım. Merhaba merhaba der geçerim
Sebep?
Eşler birbirlerinin ilişkileri onaylamalı mı, süzgeçten mi geçirmeli?
Ne saçma şey.
Bana faydası olmayacak donanıma sahip biri, pekala eşimle gayet güzel bir ilişki kurabilir.
Göbeğimiz bir değil sonuçta, aynı zamanda onun anlaştığı kişiyle niye ben de anlaşmak zorundayım, belki kıl oluyorum?

Arkadasiniz abartiyor. Is ortamda öyle "küstüm" durumlar hic de profesyonel degil. Üstüne esine dw haksizlik ediyor bu konuda

Muhabbet ettiği için sinirleniyormuş. Okulla ilgili şeylerde tabii ki konuşabilir diyor.
Okulla igili şeyler dışında muhhabbet ettiği için kiziyorsa haklı arkadaşınız .bende olsam bende istemezdim..hadi işle ilgili durumlar olur yada günaydın dersin neysede bana selam bile vermeyen birinin eşimle iş dışında muhabbet etmesini istemezdim

Ben böyle şeyler ilkokuldayken yapılıyordu diye hatırlıyorum. Kocama “ben onunla konuşmuyorum, sen neden konuşuyorsun” desem, söz ağzımdan çıktığı an kendimden utanırım. Arkadaşınız biraz olgunlaşsın...

Küs değillermiş ama selam sabah da yokmuş. Arkadaşım evlenmiş hayırlı olsun dememiş. Arkadaşım ona dediği halde. Daha sonra da arkadaşım zor bir süreç geçirdi (hastalandı) hiç sormamış ve benzeri şeyler.
arkadasınıza soyleyın ergenlıkten cıksın artık
boyle seylerı problem eden ınsanlardan hep cekınmısımdır ınsanlar dunyaya sureklı bırılerını memnun etmek pohpohlamak ıcın getırılmedı
samımıyet yokmus kı hayırlı olsun dese ne demese ne altı ustu evlenmıs demedıyse demedı arkadasınız da demez olur bıter bunun ıcın küsülür mü yahu :KK70: bence hıc derdı tasası yok arkadasınızın oyle kı boyle seylerı kafaya takabılıyor gercekten once konunun ne olduguna baglı yazacaktım su yorumunuzu gordum sebep buymus oldukca basıt ve komık

kocası o arkadasa ne desın sevgılı karıcıgım kımseyle konusmamı ıstemıyor senınle gorusmemı yasakladı mı desın :KK70:
tovbe tovbe ya

Bana biraz sacma geldi
Yani cok ağır bir durum yoksa iftira/yalan gibi, bence eşin kimle konuşacağına karismak cocukca
Ama bu da karşılıklıdir yani erkek esine bununla konuşma dediginde kadin ona uyuyorsa, erkek de ayni sekilde esine uymali yoksa izin almak/posta koymak yersiz olur. Kimse kimsenin adina karar veremez, eş dahi olsa

Yani hanimlar biraz evliliği yanlış mı anliyoruz ne? Ne haddime müsade etmek? Hem bakalım adam benden müsade istiyor mu? Bu tarz şeyler bana çok sağlıksız geliyor

Back
X