Sizin ne belirtiniz olduu

Svckand

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
51
5
6
24
merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arada kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.

Benim de eski düzenimde adetime 6-7 gün kala göğüs hassasiyetim olurdu, son bir kaç aydır 12-13 gün öncesinden başlıyor hassasiyet adet olmamla birlikte geçiyor.

İlk hamileliğimde adetime nerden baksan on gün vardı ve belirtiler hemen ortaya çıkmıştı. Mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik, duygu değişimleri, sık idrara çıkma tabi yaşamadı kürtaj oldum. 3 ay geçti şimdi yeniden hamileyim, bunda belirtiler adetim geçtikten sonra başladı. Mide bulantısı, bel ağrısı, sık idrara çıkma, hazımsızlık, uyku isteği. Benim bünyede hassas enerjim yerlerde geziyor. Umarım sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza..🤲🏻🤲🏻😇

İlk hamileliğimde adetime nerden baksan on gün vardı ve belirtiler hemen ortaya çıkmıştı. Mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik, duygu değişimleri, sık idrara çıkma tabi yaşamadı kürtaj oldum. 3 ay geçti şimdi yeniden hamileyim, bunda belirtiler adetim geçtikten sonra başladı. Mide bulantısı, bel ağrısı, sık idrara çıkma, hazımsızlık, uyku isteği. Benim bünyede hassas enerjim yerlerde geziyor. Umarım sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza..🤲🏻🤲🏻😇
Umarım canım inşallah 6 gün var bugün test yaptım çıkmadı bişey normal mi acaba

Umarım canım inşallah 6 gün var bugün test yaptım çıkmadı bişey normal mi acaba
Bende de günüme varken çıkmamıştı. Adetin dördüncü günü yaptığımda çıktı. Geç döllenmeyse çıkmaya biliyor. İnşAllah vardır canım🤲🏻🤲🏻😊

Back
X