Sizin sevgiliniz böyle yapsa ne düşünürdünüz?:(((

FancifulPolyâna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
7
0
86
İstanbul
selamlar kızlar.
bir de benim sorunum hakkında fikir verin ltfen
erkek arkadaşımla ciddiyiz evlenmeyi düşünüyoruz ama kendisi Türkiye'de yaşamıyor başka bir ülkede.
çarşamba günü sabah 6da uçağa biniyor. biz dün akşam görüştük. bana yarın gelemiyorum gelmeyi çok istyorum ama işlerim yetişmiyor koşturmacayla geçecek tüm günüm dedi.
yani bugün için öyle olcakmış. sonra ben bu sabah msj attım akşama mutlaka görüşelim seni son kez görmek istiyorum yoksa içimde kalır üzülürüm falan dedim. o da tamam dedi.
1 saat sonra falan tekrar msj attı, bana gelmek istediğini ama işlerinin yetişmeyeceğini söyledi böye yapma daha zor oluyor ayrılmamız dedi, sabretmeliyiz sonunda tamamen kavuşacağız dedi. beni de üzüyorsun böyle yaparak, içini serin tut falan diyip, gerçektenb gelemediği için yemin etmiş mesajında. ben de inanmak istiyrum ama insan gerçekten sevse, istese gelmez mi, 1 saatliğine bile olsa? 1 saat değilse yarım saat de olabilir yani farketmez. amacım onu son kez görmek ve vedalaşmaktı.neymiş misafileri gelirmiş akşama, bavulunu hazırlaması gerekiyormuş, başka işlerini de halletmesi gerekiyormuş falan filan. kızlar yorumlarınızı çok merak ediyorum.sizce ne olursa olsun gelemezmiydi?

kesinlikle haklisin bir yolunu bulup gelebilirdi, ama turkiyedeyken eger yeterince vakit gecirdiyseniz o yarim saatin sizin icin gerekli olmadigini dusunmustur (yani sadece uzuleceginizi dusunmustur). yani evet senin bir istegin var bunu goz onunde bulundurmasi lazimdi, falan filan. ama erkek beyni kadindan cok farkli calisiyor, eger onlar birseyi mantikli bulmazsa karsisindaki insanin hassasiyetini anlayamiyor. isin dogrusu gercekten ne dusundu bilemem, ama islerini son ana biraktiysa cidden cok yogundur. bende son gunler hep kostururdum, vizemi son gun aldigimi, valizimi yola cikmadan 1 saat once anca hazirlayabildigimi bilirim, hatta ir keresinde ucagi kaciriyordum, son anda binmistim kapilari kapatirken. o yuzden gercekten yogunsa, ve son gorusmeyide uzulmemek icin yapmayi icten ice istemiyorsa bu sekilde davranabilir (klasik erkek). seni anliyorum, cunku bende giderken erkek arkadasim gorusmek istedigi icin eksik bir seyi bahane edip onu almak icin cikmistim goya (ama erkek arkadasim ayagima gelmisti). ama dedigim gibi erkekler farkli, (sahsi fikrim)sevmek sevmemekle ilgili degil, dusunme seklinden bole yapiyor.

hmm yani sevip sevmemekle alakası yok diyorsunuz. buna sevindm. dün akşam 2 saat oturduk görüştük bir cafede. sonra vedalaştık, aynı otobüste geldik eve kadar.
o da üzgündü ama ortamı yumuşatmak için komik konular bulmaya çalıştı bunu hissettim. inş. düşünce şeklinden kaynaklanıyordur dediğiniz gibi. teşekkür ederim yorumunuzdan dolayı. sağolun.

kesınlıkle gelmelıyı ben sevgilim askere giderken bi yere gitmiştim bulundugum yerden 1 saatlık uzaga cocuk arabaya bınmesıne 4 saat var derken benı görmeye geldı son kez son kez dıye dıye seven öylede böylede gelır cnm sende fazla üzülmeee

yan, gelmeyi istemediği içinmi gelmiyor( üzüldüm şimdi üzülmemek elde değil ki canım ne kadar şanslıymışsın ben galiba artık umudumu kestim.

Insan sevdigini 1 saati birak 2 dakika bile gormek icin can atar, yogun dahi olsa.... Heleki sizin aranizda mesafe var, ozlem var. Anlamiyorum su erkek milletini ya!

canım sevgilim 8 saat uzakta bir şehirde yaşıyor..
her hafta benim için geliyor hafta sonları..
bi hafta geldiğinde cumartesi günü çok hastaydım çıkamadım..
öbür hafta kavga ettik çıkmıcam dedim çıkmadım..
ama seviyorum:)

sevgiyle alakalı değil..
gerçekten hzırlanması falan baya zaman alabilir..
uçağa biniceği zaman sen gitseydin yanına olmazmıydı ki?

canım sabah saat 6 da biniyormuş uçağa. 05:45'te hatta. ben yetişemem gitsem nerden kalkıyor bulana kadar yetişemem sanırım bilmem?
hem işim de var, 8:30 da işbaşı yapıyorum. acaba gidebilirmiyim ki canım?:) bak bu hiç aklıma gelmemişti erken çıksam yetişebilirmiyim acaba?

sor yerini falan öğren erkenden çıkıp onunla vedalaşır sonra işine gidersin canım..
hem sevgilinde sevinir bu fedakarlığı görünce..
aklına kötü kötü şeyler getiricene onu görmüş olursun..
git git :)
yerini iyice öğren ama:)

polyannacım biraz karışık anlatmışsın sanırım ya da ben anlamadım. erkek arkadaşın normalde yurtdışında yaşıyor ama şümdü türkiyeye geldi. Türkiye den ayrılmadan önce tekrar görüşüp vedalaşmak istiyorsun ama onun vakti mi yokmuş??
ne sıklıkla Türkiyeye geliyor? geldiğinde ortalama ne kadar kalıyor? bu süre içinde ne kadar görüşüyorsunuz??
birde yakın mı oturuyorsunuz??

Bunun gibi bir durum bende de var.. Yurtdışında benim goncamda 6ayda 1 geliyor. 2 hafta falan kalıyor.. Ailesi İzmirde ben istanbuldayım.. O ilk geldiğinde 2 3 gun istanbulda kalıyor,sonra gidiyor izmire1hafta kalıyor, sonra 4-5 gün daha istanbulda kalıp sonra yine Türkiye'den ayrılıyor...
Eğer bir aksilik olsa ve izmirden gitmesi gerekse ben gider havaalanına yolcu ederdim onu... Yani bilmiyorum ama bazen tüm duygusallıkları erkek trafından beklememek gerekiyor... eğer sen sonkez görmek istiyorsan ama senin ile aynı beklentide değilseniz bu konuda böyle düşünüp negatifi ağır basan çıkarımlar yapmaktansa sen git 3-5 dk sen gör.. tabi ortamınız buna uygunsa...

silenza da öyle demiş zaten... Sakın sevse yapmazmıydı düşüncelerine takılma. Sevdiğimiz herşeyi yapamıyoruz zaten hayatta. Üstelik bu ilişkilere yıkıcı yaklaşılmamalı... Lütfen size zarar verecek düşüncelere odaklanma tatlım:)

Öyle yapayım bari canım, bu önerin için çok teşekkür ederim:)
akşama konuşacağız tekrardan ozaman öğrenrim iyice. :)

evet sanırım o an sinirle karışık anlatmış olabilirim canım afedersiniz
benim erkek arkadaşım orada 3 yıldır yaşıyor, işi düzeni orada. buraya yaz tatillerinde geliyor, zaten biz de yeni sevgili sayılırız, 6 aydır birlikteyiz daha.
ve ciddi düşünüyoruz. işi dolayısıyla ve oradaki maddi durumlardan dolayı sadece yaz tatillerinde gelebiliyormuş buraya. mesela bu yaz geldiğinde 35 gün kaldı, çok çabuk geçti günler haftaiçi işi olmadığı zamanlar akşamları görüşürdük haftasonları da öyle, sıkça görüşürdük yani ikimiz de aynı şehirdeyiz. semtlerimiz de yanyana. ben yarın gitmeye karar verdim ama bakalım, inş. kaçırmam onu :)

Bence düsünmeden sen git.Sevseydi yapardi gibi düsünceler insanin kafasini gereksiz yere bulandiri.Belki gercekten zamani yoktur.olayi bir de gercekci yönden ele alabilirsin.baskalarinin yaptigi seylerle hele hic kiyaslama.Iliskinin gelecegi varsa zaten yuruyor.

Tabi git gülüm hatta söyleme gideceğini. Sonra orada süpriz yap.. Gör bak nasıl güzellikler oluyor. O ayrı olduğunuz sürede var ya dönüp dolaşıp o veda süprizini hatırlayacak... Erkekler kadınlar gibi dilinde tutmaz ama şımartılmaya ve süprizlere bayılırlar... Hatta 10 sene sonra bile o süprizin hala mutluluğunu anlatır:) istinalardan bahsetmiyorum tabi:):):)
Çok mutlu olun inşallah hep:):)

aynı kaderi paylaşıyoruz tatlım:) benm erkek arkdşmda yurt dşında ve yazları gelcek..geldi mesela ailesnn yannda kaldı 1 hfta snra bz bulştuk 4 gün beraber geçirdk sonra memlketlere döndük.düşün biz bide sizn gb yakın yerlerde değiliz ayrı şehirlerdeyz..aynı şeyi bnde dşünüyorum gelmesi gerekir diyorum kendi kendime ama bakalım gelcekmi:)gelirse rapor edrim size:) oda nerdyse 1 ay kalmş olcak işte..o kadar zor ki uzaktan ilişki yürütmek,o zorluklara katlanmak.özlemek,sarılmak isteyip sarılamamak,aradaki saat farkı bilmem ne ohoodertlendm bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…