• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin sevgiliniz/eşiniz?

Yapisi rahat erkeklerden daima suphelenmisimdir .ben acikcasi sevmem ama sen boyle tercih ediyorsan bisey diyemem ve senin anlattiklarini okuduktan sonra soyle bir gozlem aldim siz cok bagli degilsiniz SIKIFIKI degilsiniz vede mesafeli davraniyorsunuz birbirinize ( yanlis anlama ben sadece buraya yazdiklarinla boyle anlam cikardim detaylari bilemem belkide yaniliorumdur :uhm:Ki eger onaylarsan evet boyleyiz dersen ben boyle biriyle hayat kurmam :1no2:

canım oncelıkle bende bu ısın sonunun hayırlısı olmasını ıstıyorum
durumumuz şu şekilde
o sehır dısında zaten ıkımızde calısıoruz
gunduzlerı bazen msjlasıoruz
aksamlarıda msn de konusup telefonda konusup uyuyoruz
hı evet cok cok her an ne yapıyorsun edıyorsunlar yok bızde nıye yok onu bende anlamadım, bende cogu seyımı haber vermeden yapıyorum mesela aksam anlatıorum felan
mesafede su sekılde kavgalarda sımdılık kımse cok cok sınırlenmedi, dusunceler baska seyler acıklanıor bazen
benım zaten genel olarak erkeklere guvenım yok
bazen rahat gıbı gozukuyor ama cogu seyı ıcınde bırıktırıor bazen soylerse soyleuyor solemezse ıcınde bırıktırıor
ıkımızde bıtebılır veya cok guzelde gıdebılır dusuncesındeyız zamana bıraktık cogu seyı
arkadasca ıyı anlasıyoruz konusurken felan bundan dolayı sımdılık bır ayrılık dusunmuyorum
ve gecmıste çok ılgı alakanında aslında sevgı olmadıgını anladım bana gore su an onun bazı davranısları yetıyor
bana su an hayatının askı gıbı davranmasını beklemıyorum zamanla sevgısı buyurse o zaman gercekten de hayatının askı gıbı deger versın ona daha cok ınanırım sanırım

Son düzenleme:
Evet simdi tam olarak anladim siz mutevazi bir iliski yasiyorsunuz hayirlisi olsun canim sonucta zamanla daha iyi taniyacaksin ve zaman sana aradigin tum cevaplari verir iyileride kotuleride ( ama birseyide yazmamadan olmaz suan kuzenimle okuyoruz ve o'da diyorki bu tarz erkekler sorumsuz oluyormus bu'da onun gorusu ne diyelim kaydirigubbakcemile3)

Evet simdi tam olarak anladim siz mutevazi bir iliski yasiyorsunuz hayirlisi olsun canim sonucta zamanla daha iyi taniyacaksin ve zaman sana aradigin tum cevaplari verir iyileride kotuleride ( ama birseyide yazmamadan olmaz suan kuzenimle okuyoruz ve o'da diyorki bu tarz erkekler sorumsuz oluyormus bu'da onun gorusu ne diyelim kaydirigubbakcemile3)

kuzenın erkek mı
olabılır zaten kendıde cok sorumlu bırı oldugunu ıddıa etmıyor yanı ben onu tanımaya basladım zaten
yanı bıseyı kendı ıstedıgı zaman cokta guzel yapan bırı
hıcbıseyıne karısmıorum
zaten kımseye karıscak kımseye hesap verecek halım yok bu konularda
ama ben sosyal hayatımda rahatım kısıtlamıyor arkadaslarım acısından bende onu
mantıken ıyı bı ılıskı hoslanmada var
onun duygularını anladınmı desen hayır yanı bıseylerı hıssedıorum ama anlamakta ıstemıorum zaten sımdı
yanı onu gercekten cok sevıorum onunla bu hayatı bırlestırmeylım dıyene kadar baskısız devam etmesı ıkımız ıcınde ıyı
canım benım kotu bı tecrubem oldu o yuzden cok cıddı bısekılde baslayan bıseyı zaten kaldıramazdım

Back
X