sizin sevgiliniz/eşiniz?

evet bende katılıyorum
zaten aslında bıraz rahat karısmayan bırı oldugu ıcın ılıskımız baslamıstı
yanı ben oyle bı ılıskıde rahat edebılırım
ama bu guvenı suıstımal edermı etmezmı zaman gosterecek
sanırım sabredıp bakacagım zamana gore hıcbısey demeden sıklastırırsa bende ona gore bı yol dusunurum
ama sımdı yasak gıbı gosterıp cazıplestırmenın anlamı yok sanırım dımı kızlar?

Aynen öyle cnm şimdiden tepki koyma...
Çok rahatsız olup tak dediğinde koy...

6 saatlık mesafe var canım
evet ınsan aklında kuruyor da kuruyor maalesef
bılmıyorum cok zor zaten ayrı sehırlerde ılıskı hayırlısı ne dıyelım

benimki 9 saatlik uzaklıkta ve en son buluşmamız 7 aylık bir ayrılığın sonunda oldu istesende istemesende güvenmek zorundasın aşık olduğun sürecesenağlama

ben sevgilimin ya da eşimin o saatlere kadar erkek erkeğe eğlenmesini asla onaylamam. oyle biriyleişim olmaz. ama sen şu an tanıma aşamasındasın sanırım. şimdilik gözlemle. daha 2 ay olmuş çıkmaya başlayalı. hemen sıkboğaz etme. ama aynı şekilde davranmaya devam ederse ve bu senin hoşuna gitmezse ayrılırsın olur biter.

Tatlım ben olsam istemezdim o saate kadar eğlence erkek erkeğe ne kadar olur. Hani ev oturması olur geç saate kadar anlarım. Ama eğlence deyince düşünmek lazım. Çok sık yapar mısın bunu diye sor bence. En iyi savunma saldırıdır misali saldırıya geçerse kendini biraz çek.. bundan sonra iki kere düşünerek hareket etsin sana karşı. Ayrı şehirlerde olup endişe ediceğini bilerek böyle uzun saatlere kadar kalmaması lazım. Eğer tabi aklı başında ve seni ciddi düşünüyorsa. Sana erkekler neden cilveli kadınlardan hoşlanır kitabını okumanı da öneririm. Cilveli derken, herşeye evet diyen erkeğe boyun eğen "hoş kız" a karşılık, kendinden ödün vermeyen, çizgileri belli erkeği durduran kadından bahsediyor.

bizde bu zamana kdar olmadı böyle birşey
sevgilim zaten gece gezmeleri arkadaşlarıyla takılmaları yoktur
gece eğlenceleri hiç yoktur biryere gidip...
olmasında zaten aynen benimde öyle
ben dışarı çıksam bile akşam 5-6 da evde olmam lazım
ama bu kural sevgilim tarafından değil ailem tarafımdan konulmuş bir kural
benim yapıma ters bu durum ben kaldıramam he gezenlere lafım yok bişeyde demiyorum
ilerde böyle bir durumlada karşılaşırsam cevabımı veririm
akşam çok geç olmadığı müddetce dışarda olabilir ama gece 1-2-3,-4 yok daha neler :dilcikar:

özlüyorum onu çok hemdeeeeeeeeeeeeeeee senağlama

canım tabıkı ozlersın ınsallah cozulur sorununuz

ben sevgilimin ya da eşimin o saatlere kadar erkek erkeğe eğlenmesini asla onaylamam. oyle biriyleişim olmaz. ama sen şu an tanıma aşamasındasın sanırım. şimdilik gözlemle. daha 2 ay olmuş çıkmaya başlayalı. hemen sıkboğaz etme. ama aynı şekilde davranmaya devam ederse ve bu senin hoşuna gitmezse ayrılırsın olur biter.

ben kendımde arada bır cıktıgım ıcın sevgılım oldugundan berı hıc cıkmadım bı dogum gunu ıcın cıkacaktm oda ıptal oldu, hıc sevgılım varken bole bı durum yaşamadım, kendı acımdan dusundugumde eger bana cıkma dese bozulurum ama anlayısını da suıstımal etmem, gece 4 bıraz abartı bı saatti bence ama tepkı vermedım zaten su an ondan daha onemlı ugrasmam gereken seyler var, ama bunu sıklastırırsa cıddı bısekılde konusmayı dusunuyorum

Tatlım ben olsam istemezdim o saate kadar eğlence erkek erkeğe ne kadar olur. Hani ev oturması olur geç saate kadar anlarım. Ama eğlence deyince düşünmek lazım. Çok sık yapar mısın bunu diye sor bence. En iyi savunma saldırıdır misali saldırıya geçerse kendini biraz çek.. bundan sonra iki kere düşünerek hareket etsin sana karşı. Ayrı şehirlerde olup endişe ediceğini bilerek böyle uzun saatlere kadar kalmaması lazım. Eğer tabi aklı başında ve seni ciddi düşünüyorsa. Sana erkekler neden cilveli kadınlardan hoşlanır kitabını okumanı da öneririm. Cilveli derken, herşeye evet diyen erkeğe boyun eğen "hoş kız" a karşılık, kendinden ödün vermeyen, çizgileri belli erkeği durduran kadından bahsediyor.

canım o kıtabı bılıyorum okudum da :)
yalnız su an cok tepkı vermemelıyım cunku eger bı daha gıderse belkı arkadasımdayım deyıp gıdıcek yalan yoluna basvuracak, dogruyu solemesı ıcın su an tepkısız durmalıyım kı gozlemleme sansım olsun , baktım bu benı rahatsız edıcı boyuta gelıyor o zaman tepkım net olur

Bizim düsturumuz tek başına karşı cinsle yani 2 kişi olarak birbirmizden ayrı dışarda zaman geçirmeyiz.Yani o sadece bir bayan arkadaşıyla ya da ben sadece bir erkek arkadaşımla içki içmez,eğlenmeyiz.Gece geç saatlere kadar dışarda olması ise nadiren olan bir olaydır.Bu arada erkekler birbirlerini gaza getirmeyi ve bol çene çalmayı çok sevdiklerinden zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar.Bu konuda kadınlardan pervasızlar yani.

Bizim düsturumuz tek başına karşı cinsle yani 2 kişi olarak birbirmizden ayrı dışarda zaman geçirmeyiz.Yani o sadece bir bayan arkadaşıyla ya da ben sadece bir erkek arkadaşımla içki içmez,eğlenmeyiz.Gece geç saatlere kadar dışarda olması ise nadiren olan bir olaydır.Bu arada erkekler birbirlerini gaza getirmeyi ve bol çene çalmayı çok sevdiklerinden zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar.Bu konuda kadınlardan pervasızlar yani.

mantıklı bır çözüm olmuş sizinki
yani bende şu aralar çıkmak istiyordum ama fırsat olmadı
o akşam için 4 erkeğiz dedi ama gözümle görmediğim için onun dediğine inanmak zorundayım mecburen
o bana cok rahat guvenıyorda ben ona cok guvenemıyorum sanırım bıraz eskı erkek arkadasımdan kaldı bu huy

nadiren olmak kaydı ile benim için de problem olmaz
arada sırada hayatımızın uzun yıllarının geçtiği ankaraya gidince
arkadaşlarıyla buluşur,gece 4 olmaz ama olsa da fark etmez
bebekten dolayı ben kendi arkadaşlarımla evde olurum

nadiren olmak kaydı ile benim için de problem olmaz
arada sırada hayatımızın uzun yıllarının geçtiği ankaraya gidince
arkadaşlarıyla buluşur,gece 4 olmaz ama olsa da fark etmez
bebekten dolayı ben kendi arkadaşlarımla evde olurum

benım ıcınde nadır olması kaydı gecerlı
yanı en azından ıkımızınkı esıt olsun
bılmıorum zamanla gozlemleyıp gorecegım sanırımbenneyaptımki

evet bende katılıyorum
zaten aslında bıraz rahat karısmayan bırı oldugu ıcın ılıskımız baslamıstı
yanı ben oyle bı ılıskıde rahat edebılırım
ama bu guvenı suıstımal edermı etmezmı zaman gosterecek
sanırım sabredıp bakacagım zamana gore hıcbısey demeden sıklastırırsa bende ona gore bı yol dusunurum
ama sımdı yasak gıbı gosterıp cazıplestırmenın anlamı yok sanırım dımı kızlar?

Rahat biri diye ilişkiye neden basladınız ki ben tam aksine cok da rahat olmamak gerektiğini düşünüyorum...ve suna inanıyorum aşkın boyutu ne kadar coksa insan o kadar rahatsız oluyor nedense.delikafadulden
gece4e kadar geciken sevgilim olursa tepkim olurdu mutlaka güvenemdigim için degil ama evlenince de bu davranışa alışmasından korkardım sanırım..
eger artarsa bu cıkışlar konuş ama şu an için ortada bi sorun yok bence..hems en istemişsen rahat olmayı sen de onu rahat bırakmak zorunda kalırsın :1no2:
ben ilişkide belli kurallara uymayı severim gereken de budur aslında..:kahve:

Rahat biri diye ilişkiye neden basladınız ki ben tam aksine cok da rahat olmamak gerektiğini düşünüyorum...ve suna inanıyorum aşkın boyutu ne kadar coksa insan o kadar rahatsız oluyor nedense.delikafadulden
gece4e kadar geciken sevgilim olursa tepkim olurdu mutlaka güvenemdigim için degil ama evlenince de bu davranışa alışmasından korkardım sanırım..
eger artarsa bu cıkışlar konuş ama şu an için ortada bi sorun yok bence..hems en istemişsen rahat olmayı sen de onu rahat bırakmak zorunda kalırsın :1no2:
ben ilişkide belli kurallara uymayı severim gereken de budur aslında..:kahve:

evet canım rahat bırı dıye şu acıdan başladı ayrı sehırlerdeydık cok sıkan bırı ıle zaten yurumezdı ve hoslanıyorum dıye basladı cunku
eften puften mesele cıkaran benım arkadas cevremı kısıtlayan bırısı olsun ıstemedım
işte sımdılık bı kere oldu dıe sesımı cıkarmıorum
bakalım gerısını zaman gosterecek
bazı seylerde bende kesınım ama ne ben onu nede o benı cok sıkmayız çoğu konuda zaten bıraz turk erkegı yapısı dısında, bazı arkadaslarım ımrenıor hatta
işte ben cok sıkınca erkek onu guvensızlık olarak algılıorum gururum kırılıor , en azından o bana guvendıgını hıssettırıor cok gereksız sıkmıor
şimdilik evlılık dusunmeye erken
2 ay felan oldu oncelıkle tum ıyısı kotusu ıle tanımak ıstıorum onu o yuzden sıkmıorum kı rahat oldugunda ne yapacak gormek ıstrıorum
gerısı de su akacak yolunu bulacak
ılıskılere bastan kader biçmemek gerektıgını en acısından ogrenmıstım bı kere

canım buyuk ıhtımal bende cıksam sorun etmeyecek
cunku yapısı gayet rahat

bakalım bızım ılıskımız yenı her hafta her hafta cıkarsa hoş olmaz tabı ılk defa oldu gerısınde ne yapacak zaman gosterecek

sımdılık ses cıkarmıyım dıyorum
Yapisi rahat erkeklerden daima suphelenmisimdir .ben acikcasi sevmem ama sen boyle tercih ediyorsan bisey diyemem ve senin anlattiklarini okuduktan sonra soyle bir gozlem aldim siz cok bagli degilsiniz SIKIFIKI degilsiniz vede mesafeli davraniyorsunuz birbirinize ( yanlis anlama ben sadece buraya yazdiklarinla boyle anlam cikardim detaylari bilemem belkide yaniliorumdur :uhm:Ki eger onaylarsan evet boyleyiz dersen ben boyle biriyle hayat kurmam :1no2:

Back
X