Kuzeni kadin olsa ne olacak aşna fişna mıne alaka ya
Okurken ne diyor ya bu değişik oldum"Kendi kanina yan bakan"-Problems. Biz anlamayiz
Kuzeniyle birlikte temizlediler dediğin an yüreğim pır pır, Allah tan hemenaçıklamışsın aşna fişne olmadı diye. RahatladımKızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
Ay ne alaka ya rizeliyim ve evet maalesef ki bizde de bu evlilikten var ama konu açıp kuzeniyle temizlediler kadin değil oynaşmadilar korkmayın demek aynı şey miAyy sanki Türkiyede yaşamıyorcasına yorumlar yorumlar herkes Cihangir de yasıyo haspamm
Kuzeniyle evli olan 10 milyon insan vardır herhalde veya akrabasıyla. Olay tasvip edip etmemek değil de üstten üstten toplumdan kopuk bomboşş yorumlar. Hepiniz üst mertebedensiniz anlamazsınız aynenkonu sahibi de ayrı saçmalamıs
Kız aşna fişna neKızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
Ev temizliği konusunda bize “korkmayın kocam kuzeniyle yiyişmedi” mesajı yazan üyeye dolu yorum olarak siz buyrun yapın. Biz okuruz.Ayy sanki Türkiyede yaşamıyorcasına yorumlar yorumlar herkes Cihangir de yasıyo haspamm
Kuzeniyle evli olan 10 milyon insan vardır herhalde veya akrabasıyla. Olay tasvip edip etmemek değil de üstten üstten toplumdan kopuk bomboşş yorumlar. Hepiniz üst mertebedensiniz anlamazsınız aynenkonu sahibi de ayrı saçmalamıs
Ayy sanki Türkiyede yaşamıyorcasına yorumlar yorumlar herkes Cihangir de yasıyo haspamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?