Sizin tutumunuz ne olurdu merak ettim

Gerçekten çok fazla tuhaf! Ben gelini hakli göremedim.
Sevdi yada sevmedi. Sirf sevdigi adam aldigi icin sessiz kalabilirdi..
Esim de ilk evlendigimizde benden habersiz masa almis ne guzel ne cirkin. Degistircek durumum var ama kiyamiyorum esim onu ne borclara ragmen ben masa istiyorum diye aldi. :( aklima geldi yine duygulandim :(

Alcam karşıma konuşcam kardeşimi bu işin sonuda böyle olur gibi geliyor bana sonuçta düğünde takı da takmayacaklar Mış üzülsün istemem canımm kardeşim boşanırsa ilerde daha kötü olur
Siz nereden kız istiyorsunuz anlamadım. Düğünde takı beden takılmıyormuş bir de mutfak eşyası neden getirmiyormuş. Adetleri mi böyle.
Bu Arada kardeşiniz getirdiğin mutfak eşyasını kullanırız eskisini atarız desin bu işi çözsün
Bu arada tek maaş ile şımarık ile evlenilmez tekrar düşünsün derim
Not: Gelinim çalışıyorum kimsenin ağzını açtırmadan tüm eşyami kendim yaptım

Ben kardeşime acıyorum tek derdim o az makul davransa ben bu kadar cephe almayacaktım kendisine
Ben size hak verdim bir erkek kardeş ablası olarak bende dayanamam kıyamam kardeşime benimde görümcem var böyle bir durumda karışmasını bende anlayışla karışılabilirim belki kendimde abla olduğum İçin buna karışma diyen arkadaşlarımıda anlıyorum bu yapısal karekteristik bir özellik heralde ben dayanamaz tatlı dillede olsa müdahale ederim ama tabi kardeşim konuşabilirsin abla deseydi umarım kardeşiniz için iyi olur herşey mutlu olacağı bir evliliği olur sizlerde onun mutluluğuyla mutlu olurusunuz

Böyle bir mesele Yüzünden ayrılmak olmaz . Kıza hak vermedim ben olsam o şekilde davranmazdım ama belki o da kendine kendi zevkine göre yeni Şeyler almak istemiş olabilir .

Mutfak eşyaları, küçük ev aletleri ve yatak odası kıza aittir.Kendisi yenilerini alacak bile olsa okadar eşya atılmaz bence yada kimseye verilmez.Ben biraz cimriyim dir.Herkes ayağını yorganına göre uzatmalı.Meteryalist insanlar dan hiç hazetmem.Kardeşiniz iyi düşünsün taşınsın.

Bakın çoğunuz beni yanlış anlamış ya da ben kendimi yanlış ifade ettim alarına girmiyorum aksine kardeşimin mutlu olmasını istiyorum evlenirken evlenene yardım edilir bu aile yardm etmediği gibi sürekli masraf çıkartma derdinde nişanda düğünde elimize liste verilmezse hiç şaşırmam evlenirken ailem yardm edecek biz elimizdn geldiğincce ederiz o yuva kurulur ama bındn sonrası tek maaş gelin idareli birisine benzemiyor çalışmak istemiyor masraflara ortak olmuyor tam kabul mutfak ta yenilenir ama beni korkutan ilerde isteklerinin bitmeyeceği sürekli böyle nereye kadar bir gün kardeşim de bıkacak yorulacak üzülmesini istemememm abla olarak gayet normal Mune Mune hanım yanlış anlaşılıyorum konumu kapatırmısınız

Back
X