Sizin tüyleriniz ne kadar süre sonra çıkıyor

maydanozzz123

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
19
-2
286
29
Kızlar dipten aldığınız kıllarınız ne kadar süre sonra çıkıyor ? Benim 2 günde çıkıyor. Sürekli almak zorunda olduğum için koltuk altında kararma oluştu. Ailemde benim dışımda böyle olan yok. Adetim düzensiz .25 günden 19 güne düştü doktorlar normal diyor.

Ne ile alıyorsunuz.
Ben lazerliyim çıkmıyor ama ondan önce de 2 günde çıkmazdı.
Hormonlarınıza bir baktırın isterseniz?
Kuzenimin hormonlarında sorun var onunda çok sık çıkıyor lazere gittiği halde

Eldiven veya ağda ile aldığınız halde mi 2 günde çıkıyor?
Ben eldiven kullanıyorum, küçükleri cımbızla alıyorum. 3 hafta rahat temiz geziyorum.
Koltuk altı kararması için de evde Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.

Son düzenleme:
Eldivenle nasil alıyorsunuz ya?
Biraz uzaması gerek ağda gibi, tutabilmek için. Alıştığım için çekmek çok kolay geliyor bana.
Kalan küçükler için önceden eldivenle aldıktan sonra ağda yapardım, şimdi kararma yapar diye cımbızla alıyorum.
Ve kesinlikle eldiven ağdaya göre çok rahat ve kolay (bence).

Biraz uzaması gerek ağda gibi, tutabilmek için. Alıştığım için çekmek çok kolay geliyor bana.
Kalan küçükler için önceden eldivenle aldıktan sonra ağda yapardım, şimdi kararma yapar diye cımbızla alıyorum.
Yani agdalik uzamis bir bacakta duz normal eldivenle tutup tek tek mi çekiyorsunuz, yoksa eldivene de bir sey surup daha genis yuzey mi aliyorsunuz?
Tek tek cekersem bitmez benim isim :D

🥲Keşke tüysüz doğsaydık sjsjdj
Rica ederim.
Ya tuylu bile olsak kahrolsun toplumsal guzellik normlari diyorum ahdhd

Koltukalti ve bikini bolgesi gibi hijyen kaynakli olmayan tum kıl tüy işine prensipte karşıyım. Bundan iki yüz sene once dogsam biyikli, bacak kıllı gezebilecekken simdi uğraştığım seye bak diye isyan ediyorum bazen :D

Koltukalti ve bikini bolgesi gibi hijyen kaynakli olmayan tum kıl tüy işine prensipte karşıyım. Bundan iki yüz sene once dogsam biyikli, bacak kıllı gezebilecekken simdi uğraştığım seye bak diye isyan ediyorum bazen :D
Sanırım tüyleri alırken acıyla aynı isyanı tüm kadınlar olarak yapıyoruz.
Sjsjdjdj İran presnsesi geldi gözümün önüne 🥲😂

Sanırım tüyleri alırken acıyla aynı isyanı tüm kadınlar olarak yapıyoruz.
Sjsjdjdj İran presnsesi geldi gözümün önüne 🥲😂
Ay yazarken ben de ayni kadini dusundum :D

Gecen gun bir flörtümle bulusacaktim. Adam kıl konusunda kul hakki yemis, iki erkeklik kılı var. Ben bir gun once bacaklarimi alirken "kıl yumagi adam icin ugrastiklarima bak" diye soyleniyordum :D hayat cok adaletsiz ya aman. Yine canim sıkıldı. Kış gelse de salsam :D

Hormonal bir sıkıntınız varsa,lazer pek işe yaramayacaktır.Doktora gidin degerlerinize baktırın.Mutlaka karınca yumurtası yağı kullanın benim olmazsa olmazım.Agdami yaptıktan sonra o bölgeye 5 gün boyunca masaj yaparak sürerim,45 günü buluyor bir daha ki ağda süremin gelmesi.
Karınca yumurtasını yağını ne kadar övsem az yani kıllar inceliyor,her ay bir önce ki aydan daha az kıl çıkıyor.

Eldiven veya ağda ile aldığınız halde mi 2 günde çıkıyor?
Ben eldiven kullanıyorum, küçükleri cımbızla alıyorum. 3 hafta rahat temiz geziyorum.
Koltuk altı kararması için de evde Hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
Hindistan Cevizi yağını nasıl kullanıyorsunuz ? İşe yarıyor mu

Ve kesinlikle eldiven ağdaya göre çok rahat ve kolay (bence).

Katılıyorum. Bize de annem böyle öğretti. Bacaklar ağda, koltuk altına eldiven yapardık. Sonra lazere gittim, oh mis gibi. Ne çileymiş yahu dedim. Üstelik ağda yapmayı seven biriydim ben. Ama lazer en güzeli. Genital bölgeme de yaptırdım. Tamamen bitmedi hiçbir yer ama oldukça rahatlattı. İleride de philips in makinesini alacağım eve. Bitti gitti.

Bu kıllari almayı kim bulduysa Allah'a havale ediyorum 😅
Koltukaltimda çok kıl yoktur hatta 3 ayda bir eldivenle çekerim ama kollardan muzdaribim ben de.

şaşırdım buna
yazlık, yazı uzun bölgede yaşıyorsunuz, şort filan da giyiyorsunuzdur, sıkıntılı bir durum deil mi?

lazer neden yaptırmadınız ki?

Kızlar dipten aldığınız kıllarınız ne kadar süre sonra çıkıyor ? Benim 2 günde çıkıyor. Sürekli almak zorunda olduğum için koltuk altında kararma oluştu. Ailemde benim dışımda böyle olan yok. Adetim düzensiz .25 günden 19 güne düştü doktorlar normal diyor.
2 güne bir ağda yapılırsa k.altı kesin kararır
20-25 sene olmuştur ben ağda yapmayalı ama sanmıyorum çok bişey değişşin

lazer benim k.altımı bitirmedi
esmerim. bronz tenliyim. tüylerim de aksine çok koyu olmayan ve kökü çok güçlü olmayan, ince yapıda...lazere en uygun olmayan tiplerden biriyim yani

ama lazerin bir faydası varsa o da bu kararma olayına iyi gelmesi. benim k.altı kararmasını gideren şey lazer oldu.
ben sonra kalanlara iğneli yaptırdım

alt bacağımda ve k.altımda yok, üst bacakta ve genitalde tek tük çıkıyor. (ha üst bacağımdaki tek tük kıl benim için dışarı çıkılmayacak kadar mutlak bir sorun değil, dediğim gibi zaten esmerim zaten tüylerim ince, çok takmııyorum kadar)

o yüzden bilemiyorum tam ne kadar sürede tekrar çıkıyor. bir rutinim yok.
kalanları eldivenle alıyorum çok nadir olmakla birlikte arada da duşta jiletle alıyorum 40 yaşından sonra çoğalmıyor anladığım kadarıyla :D

Back
X