Ya tuylu bile olsak kahrolsun toplumsal guzellik normlari diyorum ahdhd
Koltukalti ve bikini bolgesi gibi hijyen kaynakli olmayan tum kıl tüy işine prensipte karşıyım. Bundan iki yüz sene once dogsam biyikli, bacak kıllı gezebilecekken simdi uğraştığım seye bak diye isyan ediyorum bazen
şaşırdım buna
yazlık, yazı uzun bölgede yaşıyorsunuz, şort filan da giyiyorsunuzdur, sıkıntılı bir durum deil mi?
lazer neden yaptırmadınız ki?
Kızlar dipten aldığınız kıllarınız ne kadar süre sonra çıkıyor ? Benim 2 günde çıkıyor. Sürekli almak zorunda olduğum için koltuk altında kararma oluştu. Ailemde benim dışımda böyle olan yok. Adetim düzensiz .25 günden 19 güne düştü doktorlar normal diyor.
2 güne bir ağda yapılırsa k.altı kesin kararır
20-25 sene olmuştur ben ağda yapmayalı ama sanmıyorum çok bişey değişşin
lazer benim k.altımı bitirmedi
esmerim. bronz tenliyim. tüylerim de aksine çok koyu olmayan ve kökü çok güçlü olmayan, ince yapıda...lazere en uygun olmayan tiplerden biriyim yani
ama lazerin bir faydası varsa o da bu kararma olayına iyi gelmesi. benim k.altı kararmasını gideren şey lazer oldu.
ben sonra kalanlara iğneli yaptırdım
alt bacağımda ve k.altımda yok, üst bacakta ve genitalde tek tük çıkıyor. (ha üst bacağımdaki tek tük kıl benim için dışarı çıkılmayacak kadar mutlak bir sorun değil, dediğim gibi zaten esmerim zaten tüylerim ince, çok takmııyorum kadar)
o yüzden bilemiyorum tam ne kadar sürede tekrar çıkıyor. bir rutinim yok.
kalanları eldivenle alıyorum çok nadir olmakla birlikte arada da duşta jiletle alıyorum 40 yaşından sonra çoğalmıyor anladığım kadarıyla