Sizinde basiniza geldi mi yardim edin..:/

evet sacma davranmıssın bugun bırıyle konusmaya başladım da ne demek ben olsam bende aynısını yapardım cevap vermezdım

Evet çok saçma davranmışsınız...

Ama içiniz rahat olsun onun da umrunda değilmiş zaten...

Yani saçma olduğunu fark etmemiştir.

Yasiniz 15-18 arasimi bittiyse bitmistir uzatip gurursuzluk yapmanin nedeni ne

Uzak mesafe ilişkisinde ayrılık oyuncak haline gelirse böyle olur. Her kavga araya zaman girmeden barışmakla sonlanıcak ki devamlılık olsun. İnceldiği yerden kopmuş sizinki. Siz de kabullenene kadar böyle.

Çok uğraşıp tekrar başlarsanız kavga etmemek için aşırı çaba sarfedin bari de şu anki kafa rahatlığı aklına gelmesin bir daha.

Ben 20 o 26 umrunda olmasam 2 yil beklemezdi diye dusunuyorum yuzuk takmayi dusunuyorduk

Uzak iliski benim icin iliski sayilmaz , uzaktan uzaga gormeden elini tutmadan , ne yaptigini bilmeden...
Yani tuhaf ayrica cok cocukca davranmissin...

çk zr anldm yaznzi..
gzümü ksark okdm o drc yani..
bu ilşkidn iş çkmz..
sllayn gtsn...

Bence orda baska birini buldu. Uzaktan uzaga yapamadigi simdimk aklina dusmus. Sevse dayanamaz cevap verirdi

Hala umudunuz var ama o laftan sonra bir daha barişamazsiniz.barişsaniz da o laf hep acaba bırakır karşı tarafın aklında.
Ama belki de kendisi gerçekten başkasıyla birlikte ve umrunda olmadı. Yoksa baya saydırırdı...

G

gunahinida almak istemiyorum ama sanki baskasini bulmus gibi umursamaz tavirlar falan
Daha oncede Ben yapmstm aynisini ona daha oncede bu sebeple ayrildik Ben tmm donucem diyince baristik bu sefer ne dicm sasirdm baskasi olsa engellerdi o hc bisey yapmadi msjda attim baskasi olsa yine engeller ulasmasin die ama zorla engelletirdim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…