ne hali varsa görsün bırak ya lüzumsuzMerhaba arkadaslar bakın yardıma ihtiyacım var.öncelikle neolur mantıklı cevablar werin anlatacaklarıma.7aydır bırlıkdeyız.ben 26yasındayım oda benden altı yas buyuk.tum arkadasları evlı.ve benım sevgılım her hafta sonu bu ewlı arkadaslarında kalıyor sabaha kadar ıcıyorlar oturuyolarlar o süre zarfında ise benimle ilgilenmiyor.bana hep arkadaslarımla iyi anlasacaksın diyordu ve bende anlasıyordum normalde. Ancak bizim ailelerimiz tanısacakdı ve ewlenecekdık bir yıl icerisinde.ama bana göre bır erkek ewlı arkdaslarının ewınde esıyle aynı masada aynı catı altında olmaması lazım erkek kadın sonucda yasananları bılıyoruz günümüzde.ve benden bu sebepden ayrıldı.arkdaslarınla kalmasını kabul edersem dewam edicez etmessem ayrcaz yolları dedi bende kabul etmedim.ve bitti. Siz istermiydiniz evinizde esiniz bekar arkadaslarını getirsin yada siz izin veirrmisimiz sevgliniz sizsiz bu tarz ortamlara gitsinn
Yani bikere gitmeni istemıorm dedim konsdm aldım karsıma tamam dedi ama uc ay dayanabıldı sonra gene gidip kalmaya basladı ve gidimce bemimle hic ilgilenmıyor muhabbet edıyoruz telefona hıc bakmıyorum diyor ama ınsan saate bakmak ıcın olsa bakarbiz yeni evliyken esimin bekar bir arkadasi vardi bize gelirdi beraber yemek yersik falan.bu normal ama kalmasi garip.kardesimin de en yakin arkadasi bekar ,kardesim de evli.kardesim karisi ve o arkadasi sik gorusurler hatta o bizim uvey oglumuz diye espri yaparlar bunlar normalde sevgilinizin bunun icin ayrilmasi sacma olmus .sizi yeteri kadar sevmiyordu belki de ya da cok mu kavga ettiniz de olay buraya kadar geldi
Ama ona göre bu cok nrmal benim dar görüslü oldgumdan bahsedıyordu hep . Ona guvenmıyormusum gibi sorularla üste cıkıyorduOhaaaa. Gidiyor kalıyor üstüne birde içiyor. O değil senin ayrılman lazımdı zaten. Ben böyle bir adamı zaten istemem. Sende isteme tatlım. Kurtulduğuna şükret. İlerisi de var bu işin.
Ama ona göre bu cok nrmal benim dar görüslü oldgumdan bahsedıyordu hep . Ona guvenmıyormusum gibi sorularla üste cıkıyordu
Bak cnm 8 yıllık evliyim ben. Eşim ne bir arkadaşında kaldı ne de bir erkek arkadaşını eve getirdi. Herkesin kendi hayatı ama bizde böyle. Ve bende bundan memnunum. Erkek kuzenlerim gelir asla sorun etmez ama o dışarıdan bana yabancı birini asla getirmez. Kendisi de asla gitmez. Ama seninki, kendi hayatını sana adapte ettirmeye çalışmış ve başarılı olmamış. Zaten boşver bu adamdan bi cacık olmaz.Ama ona göre bu cok nrmal benim dar görüslü oldgumdan bahsedıyordu hep . Ona guvenmıyormusum gibi sorularla üste cıkıyordu
Tipik arkadaslarini sevgilisinden daha cok onemseyen erkek.sinirlenmekte hakkisin arkadas muhabbetini senden daha cok onemsiyorYani bikere gitmeni istemıorm dedim konsdm aldım karsıma tamam dedi ama uc ay dayanabıldı sonra gene gidip kalmaya basladı ve gidimce bemimle hic ilgilenmıyor muhabbet edıyoruz telefona hıc bakmıyorum diyor ama ınsan saate bakmak ıcın olsa bakar
Huylu huyundan vazgecmez diye düsünüorm zaten onunda vazgecmek gibi bir düsümcesi yok birde ailesi de durumu biliyor öğrendi onlarda onaylamıyorlar ama oğulları die ses cıkarFikirleriniz farklı demek ki.
Şahsen bana göre anlattığınız şey ilgisizliği dışında dert edilecek bir problem değil.Ama size göre sorunsa bu devam etmenizin bir anlamı yok çünkü sürekli bunu takacaksınız kafanıza.Boşverin gitsin.
benim aile yasamtıma da ters biraz ama değişir die düsündüm hıc değişmedi değişmek istese de inanamam artık kiBak cnm 8 yıllık evliyim ben. Eşim ne bir arkadaşında kaldı ne de bir erkek arkadaşını eve getirdi. Herkesin kendi hayatı ama bizde böyle. Ve bende bundan memnunum. Erkek kuzenlerim gelir asla sorun etmez ama o dışarıdan bana yabancı birini asla getirmez. Kendisi de asla gitmez. Ama seninki, kendi hayatını sana adapte ettirmeye çalışmış ve başarılı olmamış. Zaten boşver bu adamdan bi cacık olmaz.
Değişir diye birşey yok. Karakter neyse o dur. Evlenince değişir ya da değişti derler ya yalan. Evlenince değişmez. Değişti diyenlere de diyeceğim maalesef o zalım kocalar gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor o kadar.Huylu huyundan vazgecmez diye düsünüorm zaten onunda vazgecmek gibi bir düsümcesi yok birde ailesi de durumu biliyor öğrendi onlarda onaylamıyorlar ama oğulları die ses cıkar
benim aile yasamtıma da ters biraz ama değişir die düsündüm hıc değişmedi değişmek istese de inanamam artık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?