Sizinde boyle oluyor mu -?

Sonsuzum0101

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
511
376
23
35
Merhaba kizlar konuyu acma sebebim cok daralmam oldu bugun uyandigimdan belli icim cok sıkkin sizinde boyle oluyor mu acaba neden oluyor bileniniz var mi ben cok daraldim yanliz degisik hissediyorum kendimi aci ceker gibi ortada bir durumda yok sabah uyandigimdan bu yana boyleyim

Oluyor arada bir.
Kötü bir şey olacakmış gibi bir his çöküyor insanın içine.
Gerginlikten aslında hormonal sanırım. Rahatlatıcı bir şeyler iç. Papatya, melisa çayı gibi..

Oluyor arada bir.
Kötü bir şey olacakmış gibi bir his çöküyor insanın içine.
Gerginlikten aslında hormonal sanırım. Rahatlatıcı bir şeyler iç. Papatya, melisa çayı gibi..
Ayy korkar oldum ne yaptiysam gecmedi birde sanki kalbimde bi aci var Rabbim hayra cevirsin huzursuz oldum

Oluyor, sonrasında bi öfke patlaması gibi saçma bir durum yaşıyorum gereksiz bir olaya.
Sonra kendimi sevmiyorum falan :KK70:
Ertesi güne geçiyor.

Ayy korkar oldum ne yaptiysam gecmedi birde sanki kalbimde bi aci var Rabbim hayra cevirsin huzursuz oldum

Yok yahu genelde boş çıkar o hisler..
Bir şey yok geçici. Dediğim gibi kendini rahatlat. Müzik aç sevdiğin bir şey yap..

Bu havalar da kasvet bastırıyor mesela..

Oluyor bazen havayla alakalı yada uykumu alamazsam bişeye canım sıkkınsa bunalmışsam hem kötü geçiyor kendini rahatlatıcı bişeyler yapabilirsin çay kahve müzik film kitap alısveris ben böyle geçiriyorum

Oluyor bazen havayla alakalı yada uykumu alamazsam bişeye canım sıkkınsa bunalmışsam hem kötü geçiyor kendini rahatlatıcı bişeyler yapabilirsin çay kahve müzik film kitap alısveris ben böyle geçiriyorum
Aslinda bi dus almam lazim ama tekim cocuklarim bebek esimi beklemem lazim cocklara bakmasi adina iyi gelir bence

Oluyor evet. Ağlamak istiyorum öyle sabahlarda. Hatta gözyaşı döktüğüm bile oluyor bazen yok yere. Genellikle başım da ağrır öyle zamanlarda. Uykumu alamamak bir sebep olabiliyor. Ya da içimde sıkıntılar biriktirmiş oluyorum

Back
X