Sizinde Erkek arkadaşınız yada Eşiniz falan başka kızlara bakıyomu?

Böyle giyinen kızlar da baksınlar diye giyiniyorlar zaten =) Sonra da beni et parçası olarak görüyor değer vermiyor diye sızlanırlar. Hangi özelliğini ortaya koyarsan onu görürler, haberleri yok =)

bunu Aşkım Kapışmak ilişkiler uzmanı demişti
erkekkler bir kıza belli bir saniyeden sonra zihninde videolaştırıyor
yani neler neler =)

bölye ömür gecmezki senin icin hic rahat etmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya benim kast ettigim o degil herkes güzele bakar kiza yada erkege ben buna bisey demiorum.. genel olarak bir erkek sadece cok guzel kziin yuzune bakiorsa ve bu kiz acik sacik giyinmemis dogalsa hani aklindan illa kotu seyler geccek die bisey yok bakar bi saniye surer ve gider ardindan kafasini dahi cevirmez. Fakat acik sacik giyinen kadinlarin hepsine bakiosa abazadir heleki siz yaninizdayken bakiyorsa yuzsuz hayatinda kadin gormemis biridir. Benimde sevglim bakiordur arkamdan orasini allah bilir ama ne benim yanimda bakar hissettirmez bile ve ben onunla konusym benjm tek istedigim bir kadini arzulamamasi.. yani aniden dielim mini giymis biri çıktı gozu carpti. Gozunu cevirmesini isterim okuz gbi bakmasini veya ikinci kere bakmasini ve taa kiz uzaklasana kdr arkdsndan izlemesini istemem bu kdr.. bunu yapiosa ben olmasamda ne mutlu bana. Arada illa goz capkinligi kacio ama dedigm gbi bunu insan sevglisi veya esi varken yapmamali ki konu sahibinin yanknda yapmasini geccc goz hakki diyebilior. Benim tum söylediklerim boyle karakterdeki kisilereydi yanlis anlasilmasin lutfen :)

bunu Aşkım Kapışmak ilişkiler uzmanı demişti
erkekkler bir kıza belli bir saniyeden sonra zihninde videolaştırıyor
yani neler neler =)

Aynen ben bu yzden boyle konusuyorum ve bunu ben bir uzmandan duymadim gercekten yasayarak anladim cok aci bi sekilde

İşte ben birilikte olursun artık hergün birileriyle dediğimde bana istemiyorum deyip ben niye dediğimde canım istemiyo dedi sonrada ben kızınca ne demek yani canın istese yapcan mı dediğimde başka birini istemiyorum dedi...bende bozuldum gezmeye gidiyoduk hadi tadımız kaçmasın dedim sesimi çıkartmadım göz hakkı demesi ayrı bi olay.tamam bende bakıyorum bu bi refleks arkadşın da dediği gibi ama bu baya bakıyo yaaa off deli olcam

Canim bak kendini dusunuosan birak hayir gelmez boylelerinden. Sadece kendine su soruyu sor. Omur boyu ben bunu cekebilcekmiyim? Ilerdede daha kotusunu yapcak katlanabilcekmyim? Ve kendi kendine ne cvp veriosan ona gore tereddutsuz davran. Disarda binlerce erkek var gozu doymus gercekten sadece sevecegi kadini arayip yuva kurmak isteyen nie ole biriyle birlikte olmayasinki? Sevglin bulunmaz hint kumasi degil sonucta inan devam edersen pisman olcaksin ve devam edersen uzulecem senin icin

Bir şeye dikkatinizi çekmek isterim, erkek gördüğü güzel kızı bir-iki saniyeliğine yatakta hayal ediyorsa bu onu arzuladığını veya elde etmeye çalışacağını göstermez. Biz kadınlar ayrıntılara çok takılıyoruz, baktıydı ettiydi diye. Onlar öyle değiller, bakarlar, akıllarından ne geçiyorsa geçer, ertesi saniye unuturlar. =)
Ama dediğiniz gibi bakmak var ağzı açık bir şeklide resmen 'gözleriyle soymak' var. İkincisini zaten ancak cinsel yönden tatmin edilmeyen abazalar yapar.
Konu sahibesinin sevgilisine zaten diyecek lafım yok, eleman kızlara delik gözüyle bakıyor ve bunu açık açık dile getiriyor. Hani belki 'göz hakkı' deyişini şakaya uydurabiliriz ama 'delik' gerçekten çok ağır oldu... Ben olsam o anda tokatı yapıştırır ve terke ederdim.

Aynen cnm haklisin

Anladım ki bu adam beni gerçekten takmıyomuş.Dün gece msj attım bu yaptıklarını söyledim ve bir daha görüşmek istemediğimi şimdiye kadar yaptğı bütün yanlışları söyledim ne bir msj geldi ne arama

Daha iyi bosver kurtuldun iste bide pesine dusup seni tehdit etse rahatsiz etse gece gunduz daha mi iyi sallaaaaaa.. uzulmeye degmjcek bi insan oldugunu unutma ama onu unut her uzulceginde kendine sunu soyle "suan o bensiz mutlu hayatini yasior ben nie onun icin uzuleyimki? Bende hayatimi yasiyacam ona inat" ve yoluna devam et ole kurtulursun insllah ben ole kurtuldum :)

dedimki şimdi istediğin kadar istediğin kıza bak dedim.Tamam bakarım yazmış şerefsiz

dedimki şimdi istediğin kadar istediğin kıza bak dedim.Tamam bakarım yazmış şerefsiz

Hakikaten serefsiz neyseki gercek yuzunu gosterdi salak ya. Seni kandirmaya devam edebilirdi sukret kurtulduguna cnm sakin onun icin uzme kendini unutmaya calis biran once

hayır bakmıyor.
üstelik böyle saygısızca da konuşmuyor.
neden tahammül ediyorsun ki hala?

Siz hala bu adamla beraberseniz kusuruma bakmayın da bu hareketleri hak ediyorsunuz.Aman bu adamdan ayrılmayın sonra kazayla size insan muamelesi yapan,saygı duyan bir adamla beraber olursunuz.Allah korusun!..Hiç kusuruma bakmayın da kimi gelişmiş ülkelerde sizin sevgilinizin size verdiği değerden fazlasını kediye köpeğe veriyorlar.

doğru kesinlikleee beni takmıyo sokaktaki köpeğe verdiği değeri bana vermiyoo ve arkadaşlarının kız arkadaşlarına verdiği değeri bana vermiyo pislik biştti o bnm için zaten napayım bu satten sonra

bu adam sevgılı oldgunuzu farkında degıl heralde ? bar da calısıyo demıssın tabı gelen gıden kızların haddı hesabı olmaz o baska konu bısey yazmıcam ama bu boyle devam eder mı ? yıpranan sen oluyosun yanı.. adamdakı laflara bak . yok aynı delık yok sıkılırmıs. agzıma neler gelıyo da susuyorum.. aklın varsa kac uzaklas sundan cnm bnm !

Erkek arkadaşım yok ama benim yanımdayken birilerine baksa yapamazdım ben ya ,çok onur kırıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…