Sizinde eşiniz böyle mi?!

bizde evleneli 5 ay oldu tatlım evdeysek şayet yazın daha bi güzeldi çıkıoduk gezioduk falan ama ben işte yoruluorum akşam 9 diyince koltukta uyyakalıorum eşimde beni 11 gibi yataga taşıo işe gidiorum geliorum akşam yemek yiyoruz sonra ben yine uyyakalıorum hafta sonuysa ve eşimin nöbeti yoksa sinemaya yemege falan gidioruz başka nolcaktıki:) hayatına eşininde dahil ettin adam işte yoruluyo uyyakalıo ha seninle ilgilenebilirmi evet ilgilenebilr:) o zman dürt onu biraz:))))))

bence fazla büyütmemelisin...ben de çalışmaya başlayınca, ve bazen hala çok yorulduğumda koltuklarda uyuyakalıyorum ve
benim de eşim bu duruma kızıyor ama belli etmiyor ve beni yatağımıza götürüyor :)

evet evlilik hayatı biraz böyle ama sen belli başlı programlar yapıp dürtmezsen daha da monotonlaşır, erkekler kendini salıveriyor...
düzene sokup bazı alışkanlıkları kazandımak senin elinde...

mesela artık haftasonu başbaşa kahvaltı yapmak, sonra da misafirlik ya da gezmeye çıkmak, ayda bir kaç kez dışarda yemek ve sinema yapmak,
sonra haftaiçi işten sonra evde olmayı tercih etmek alışkanlık oldu, bunun oturması zaman aldı ve maalesef tartışmalar da gerektirdi bazen...

Her insanı çalışma hayatı farklı etkiliyor. Artık evlisiniz. Kafanda büyütüyorsundur belki. Sen elinden geleni yap en son çare konuş eşinle. Tabii sen her yeni evli gibi ilk ayları heyecanla geçirmek istiyorsunuzdur. Düzelecektir ya da eşinin evlilik anlayışı bu sonuç olarak iki farklı karakter. Aşkınız üstesinden gelecek. İçinden geçene göre hareket ett...

çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için :16:
elimden gelen herşeyi yaptım ama eşimin bana paylaşmadığı başka sorunu varmış inşallah zamanla onu atlatıp herşeyi düzelteceğiz:14:

bu nasıl bişey ya
sevgiliyken ayrı çaba göster,nişanlıyken ayrı
yeni evlisin daha,cicim günleri daha yok sürpriz yap,yok dürt,yok program yap,yok zorla yatağa götür
hamile kalırsın dikkat et kendıne başkasına gıtmesın
doğurusun dıkkat et başkasına gıtmesin,ilgini eksik etme
2 çocuk yaparsın aman bırakma kendını adamın gözü dışarda kalmasın
baksanıza tanıştığımız andan ıtıbaren kadın olarak hep çaba hep gayret hep özen hep taktik hep düşünceli olma zorunluluğu
offfffffffffffffffffffffffffffff
bıktım şu erkeklerın egolarını şişirme çabamızdan yaaaaaaaaaaaa
canım daha yeni evlisin ya kıyamam sana,sabır diliyorum sana bolca

nasıl katıldım su cumlelerinize anlatamam...

gercekten üzülüyorum hep mi kadınlar caba gostermek dört dönmek zorunda.

Düğünümüz olalı 11 gün oldu. Severek isteyerek evlendik ama çok kısa zamanda mı monotonlaştı hayatımız bilmiyorum ya da sorun bizde mi?
Eşimle nikahımız kıyılalı 5 ayı geçti.. İş nedeni ile ayrı şehirlerdeydik. Nikahtan sonra tatile gittik tabi ki yalnız değil kuzenleriyle beraber.. İznimiz bittikten sonra hafta sonları İzmir-İstanbul arası gidip geldik. Sanki o zamanlar daha heyecanlıydı herşey. Aynı evde yaşamaya başlayalı 5 gün oldu 1 gün kuzeni yanımızda kaldı 4 gün baş başa kaldık ama paylaştığımız hiçbirşey olmadı.. İşten geliyorum eşime güzel bi sofra hazırlıyorum,kapıda karşılıyorum. o ise yemek bittikten sonra tv karşısına geçiyor ve uyuyup kalıyor. Ara sıra sırnaşıyorum ilgi beklediğimi belli ediyorum ama o gülümseyip uykuya devam ediyor. Geceye kadar uyuyor sonra uyandırıp kanepeyi açıyorum yatak odamız olmasına rağmen gene hemen uyuyup kalıyor. Ben ailemi,arkadaşlarımı herşeyi bırakıp tek başıma yanına geldim. İlgiye,alakaya,sevgiye ihtiyacım var ama neden böyle oluyor.. :50:

ay bnde bitek bnm mi başıma gelmişti diyordum!
cnm bizde evlendik,1 hafta iznlydi eşim evdeydik.
sonraki hafta başladı yemeğini yiyip tv karşısında uyuya kalmaya.
inan bende anlam verememiştim.sürekli kavga çıkarıyordum.
1 yılımız doldu dolacak,ben alştm artk hem değişiklkler oldu tabi.
mutluyum şu an çok şükür.
sabret,üstüne gitme yoksa daha çok uzaklaşır habern olsun.

aslında birkaç seneden sonra evlilikler genelde böyle monotonlaşıyor erkekler daha da odunlaşıyor ama sizin ki cidden çok erken olmuş
şimdi sizin en heyecan dolu en güzel günleriniz olmalı eşinin sana karşı en ilgili olması gereken zaman
yukarıda sorunumuz var demişsin ne olduğunu yazmamışsın
umarım en kısa zamanda normale dönersiniz canım

Back
X