• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizinde esleriniz ozel gunlerden hoslanmiyormu?

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
arkadaslar sorum cok basit. Anneler gunu,dogum gunu,sewgililler gunu,evlilik yildonumu vs. Bunlardan hoslanmayan ve kutlamayan esi olan varmi? Mesela benim esim ewlilik yildonumumuzu kutlar ama dogum gunu vs. sevmez. Ilk evlendigimizde bi hediye almisti okadar. Bende sevmem orasi ayri. Ama bugun anneler gunu ve ben ilk defa anneler gununu kutlamak istedim.habire reklamlar cikio ya,bende 9 aylik kizima donup bana ne aldin falan yapiyorum.esim basladi hemen," nerden cikti o simdi,hem sen sevmezsinki. Yeni yeni adetler cikarma " dedi. Bi an kirildim bende. Ewet sewmiyorum ama ilk anneler gunum.bebegim zaten bisiden anlamaz,kendisi kutlasa bile yeterdi.bilmiyorum hanimlar,su an konusuyorum esimle bi sorunum yok ama kalbim kirik. Sizdede varmi boyle seyler?

Açıkçası biz de 2.5 yıldır birlikteyiz aramızda hiç özel gün sorunu olmadı. Doğum günleri, tanışma tarihleri falan o kadar da önemli olmadı. Ancak evlisiniz ve anne olmuşsunuz.. Gayet doğal bir şekilde bunun hatırlanmasını istemişsiniz bu da gayet doğal ancak acaba eşiniz bana ne aldın? kısmına takılmış olmasın yani işin içine maddi bir şey sokulduğu için biraz bozulmuş olmasın.. Aklıma başka bir şey gelemez bu durumda çünkü anneler günü bambaşka bir şey diğer bütün özel günler bir yana sizin aşkınızın meyvesiyle siz anne o baba olmuş Kırılmakta gücenmekte çok haklısınız.. Paylaşın bence üzüntünüzü iyiniyetinize inanacağından eminim eşiniz.. ÇOK da tebrik ederim ayrıca anneler gününüz tekrar tekrar kutlu olsun :9:

Benım eşim hepsini ayrı ayrı kutlar hedıyede alır ama ben bılmıyormuyum bılıyorum adam bunu sadece bana ayıp olmasın laf söylerım dıye yapıyor çokta önemsedıgı ıcın degıl yanı.İçinden gelmeden yaptıgını bılmek inanınkı hiçbirşey ıfade etmiyor.Üzülmenize değmez cocugunuz buyudukce kendı ıdrak edecektır sızın ıcın daha anlamlı olacak.

tesekkur ederim hanimlar. Bende normalde sevmem dedimya boyle seyleri,ama bu kez istedim yani.suan yoldayiz,hediye olarak beni pikneeee goturuyomus:) neyseki orda otlaticam bi danam var artik:)

canım genelı boyle seylerı cok onemsemezler .

aslın da ılıskının basların da boyle seylere onem veren

romantık centılmen adamı oynarlar ama ,

ne zaman evlenırler ıs de o zaman ,evrım degıstırmıs

kucuk ö*üz yavrusuna donuyorlar.

ben evlı degılım ama ,3 yıllık bır ılıskım var .

o da baslar da sasırtıcı derecede centılmen bırıydı .

ama sonradan evrım degıstırdı.yanı daha evlenmeden adam

oldu ö*üz:41:

özel günleri bende sevmem,sinir olurum.hediye almayıda vermeyide sevmem.hele beklentisi olduğunu hissettirirse nasıl sinir olurum.
Ama bazen insanın içi istiyor.ne oluyorsa.ilkler önemlidir.ilk anneler günümde kızım bebekti.eşim bana çocuk bakımı ile ilgili kitap almıştı.nasıl mutlu olmuştum.anneler gününüz kutlu olsun hanımefendi.bebeğiniz herşeyiyle size öyle yakın ve bağımlıki.savunmasız zamanında.Annelik en önemli zor kavşağındasınız.siz sevgi dolu ve kendine güvenli olacaksınız ki bu çocuğunuzada geçsin.Bugün banada hediye yok sanırım.uzun bir süreder sonra şimdi hediye bekliyorum.duygusallığım üzerimde.Ama reklamlardan değil.tüketim çılgınlığını sevmem.duygusal bir hediye yada çok elzem ihtiyacımız olan bi şey tercihimdir.ilgi istiyoruz:43:

benimde ilk anneler günümdü
güzel şeyler hayal etmiştim bugün için
ama eşim gene beni yanıltmadı...:14:
ne diyebilirim ki........

benimde ilk anneler günüm 2 aylık kızımla tek başımıza oturuyoruz işte eşim çekip gitti dışarı..dün akşam büyük bir kavga yaşadığımız için..umrumdamı artık değil en güzel hediyem benimle yanıbaşımda zaten canım kızım...

canım az önce bende bu konuyla alakalı konu açmıştım benim kide öyledir bir özel günümü kutlamaz hediye almaz arkadaşlarım aldıkları hediyeleri konuşurlar ben susarım ve yine öyle bir gündeyiz eşim anneler günümü kutlamadı evden çekti gitti

yazık yaaaa ben doğamadım ,evlenemedim,anne olamadım çünkü bu günlerimin hiç kutlandığını görmedim.....

canım genelı boyle seylerı cok onemsemezler .

aslın da ılıskının basların da boyle seylere onem veren

romantık centılmen adamı oynarlar ama ,

ne zaman evlenırler ıs de o zaman ,evrım degıstırmıs

kucuk ö*üz yavrusuna donuyorlar.

ben evlı degılım ama ,3 yıllık bır ılıskım var .

o da baslar da sasırtıcı derecede centılmen bırıydı .

ama sonradan evrım degıstırdı.yanı daha evlenmeden adam

oldu ö*üz:41:

hahaha anlatımına çok güldüm canım :52:

tesekkur ederim hanimlar. Bende normalde sevmem dedimya boyle seyleri,ama bu kez istedim yani.suan yoldayiz,hediye olarak beni pikneeee goturuyomus:) neyseki orda otlaticam bi danam var artik:)

Eve dönerken eşine deki karnını güzel doyursaydın bugün saman almayı unuttum:1::1:
benimde ilk anneler günüm 2 aylık kızımla tek başımıza oturuyoruz işte eşim çekip gitti dışarı..dün akşam büyük bir kavga yaşadığımız için..umrumdamı artık değil en güzel hediyem benimle yanıbaşımda zaten canım kızım...

Ne güzel en şahane hediyeyi sizde bırakmış haberi yok şaşkının.İnsanın beklentisi olmayınca daha mutlu oluyor gibi geliyor bana.

9 yıllık evliyiz 12 yıldır beraberiz eşim tanıştığımızdan beri hiç bir özel günü atlamaz gene hediye almış sağolsun ama canım emin ol onun aldığı hediye hiç bir şeymiş diyeceksin 4-5 sene sonra yavrun annecim anneler günün kutlu olsun dediğinde benim kızlarım biri 7 diğeri 4.5 yaşında 1 haftadır anneler günü kutluyorlar bir gün çiçek toplayıp geliyorlar bir gün kucaklayıp anneler günün kutlu olsun diyorlar bir gün resim yapıyorlar geçen günde büyük kızım kahvaltı hazırlamış yanına kart yapmış bir tarafına öyle güzel sözler yazmış ki bunları kızım mı yazdı dedim bir tarafına da resim yapmış meleğim masayada benim oturacağım yere 1 tane çiçek koymuş küçükte ondan gördükçe yapıyor çok güzel bir duygu hele annecim sen dünyanın en iyi annesisin seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam deyip sarılışı varya işte o dünyalara bedel:)))anneler günün kutlu olsun canım ...

Son düzenleme:
anneler gününüz kutlu olsun hanımlar :54:

ben de evli değilim canım ama 2 yıla yakın bi ilişkim var. sevgilim de biraz odun zaten sevmez öyle şeyleri, ama ben söylene söylene adamı bezdirdim. sırf söylenmeyim diye bi yemeğe falan çıkarıyo ya da napalım ne istersin diye fikir soruyo. bi de mesela o kutlamasa bile ben onun doğum gününü falan kutladım hep,, o bişi almasa da hediye aldım. sanırım zamanla kendini borçlu hissedip yapmaya başladı. haaa evlenince yapar mı, şüphelerim var. hep imrenmişimdir şu sevgilim şöölee romantikk, bööle ince biri diyenlere :17:

ben erkeklerin özel gunleri sevmediğinden ziyade işlerine oyle geldiğini düşünüyorum. tabi para gitmesin. kimse kusura bakmasın ama bence unutan erkeklerin hepsinin işine oyle geliyor.
bana gelince benim nişanlım ozel gunleri unutmaz - unutamaz çünkü dunyayı dar ederim ona:1: heleki anne olacağım ve anneler gunumu kutlamayacak ha....
inanılmaz üzülürdüm. ben boyle şeylere çok fazla takarım fazla uzulurum zaten:43:

özel günlerde kutlama hediye mi çokk yabancı olduğum hatta hiç yaşamadığım bir şeyyy :ssz: o yapmayınca bende yapmam böylee geçinip gideriz :25:

ben kendimize ait özel günlerimizi seviyorum,sadece bizi ilgilendiren günlerimizi..ama diğer genel olan özel günleri sevmiyorum.ama eşim sağ olsun herzaman hatırlar,unutmaz hiç.bizde tam tersi yani:31: itiraf ediyorum bu onuda "odun" olan taraf benim:9:

Son düzenleme:
ewet bayanlar.tek sorunumuz bu olsun.bizde piknikten donuyoruz simdi.annem babam esim kizim ve kardeslerim yanimdaydi.keyifli birgindu yinede.esi yaninda olmayan arkadaslar uzgun oldugunuzu biliyorum.ama bence simdi kalkin yerinizden ve kendinize bi kahve yapin.kendinizi simartin.esiniz kafasini dagitmak icin gidiyormsizde kendi kendinizi yiyosunuz.gayet mutlu olun ve esiniz geldigindede mutlu gorunun.takmadiginizi dusunsun.

benimde bugün ilk anneler günümdü eşim kızımızı kucağında getiipr yanağımdan öptü kızımıda öptürdü anneler günümüzü böyle kutladık :1::1:
biz öyle unutkanızki geçen seneki evlilik yıl dönümümüzda kızımız yeni doğmuş 1 haftalıktı onu öyle benimsemişizki ikimizde unutmuşuz sonra laf arasında geçerken konuştuk nekadar unutkanız filan diye,nekadar özel günlere düşkünüz siz anlayın artık haha:9:

üzülmeyin siz beklemediğiniz bir tepki vermiş diye kırılmışsınız konuşup dile getirin önemsenecek bir konu değil canınızı:nazar::emir_bebek: sıkmayın

Back
X