sizinde fikirlerinizi merak ediyorum..

Merhaba arkadaşlar size bir konuda fikrinizi sormak ıstiyorum.düğünden once eşimin eşyaları ütüsüz bir sekilde çöp posetlerine tikilmis bir sekilde eve geldi.BEnim eşyalarımı çalıştığımdan annemler utuleyip yerleştirdiler.sizce eşimin kıyafetlerinin bu şekilde gönderilmesine siz takarmi idiniz.esim annesine utuleme demiş.BEndeü utulenmese bile arayıp kusura bakma kızım gökhan utuleme dedi bende o şekilde gönderdim dese bu kadar ağrıma gitmez di dedim.Sİzce çok şey mi beklemisim.Kina günü gorumcemi arayıp geç oldu tek eve gitmem doğru olmaz ben eşyaları bir odaya koyup kapıyı kitleyim sende yanımda ol dedim oda ben çok yorgunum diyerek gelmedi.şehir dışından gelenler evi gezerler uygun olmaz dedim ama nafile.Düğün günü sabah kalkıp onları odaya taşıyıp ortalığı toparlamak için geldim.siz olsanız ne yapardiniz?bu durumda fikriniz ne olurdu.BEnim gibi durum yaşayan varmı acaba?eşimle genellikle hep zıt düşünüyoruz.ona göre eşyaların o şekilde gelmesi normal bir durum.BAna göre normal değil.onun için tarafsız düşüncelerinizi almak istedim.şimdiden yorumlariniz için tesekkurr ederim.
Çok saçma bir soru olarak gelebilir ama annesi ütü yapmasını biliyor mu ?

bukadar ufak şeylere takılma daha takılacak cok seyin olacak zira (inşallah olmazda) ne görümce ne kaynanalar var bir bilsen ince fikirlisin belliki ama canım bir laf var ince düşünme üşütürsün diye bende senn gibiydim 4 yılda görümcem ve kaynımdan nefret ettim ufak şeyleri görmemezlkten geldiğim halde

Kıyafetler kırışıcak zaten getirirken diye düşünmüşlerdir.illa üşenglik yapmışlar veya ütüyü bana yıkmışlar gibi düşünmeyin. Görümce üşengeçlik yapmış gerçekten ama ev yerleştirme işleri için her istenildiğinde hazır ve nazır olmak gibi bir sorumluluğu yok. Sizde onun ev yerleştirmesine geç saatte katkıda bulunmazsınız ileride ödeşirsiniz.
Bence asıl tuhaf olan kınaya düğüne gelmiş akrabaların o sıkışıklık içinde gelin evi gezme organizasyonu yapması. Memur çocuğu olduğumdan yıllardır düğünlere şehir dışından katılırız biz hiç hadi gelininde yeni evini görelim gibi bir atraksiyona girmedik. O sıkışıklık içinde bir de ev gezdirecek olmak mantıklı değil.

Son düzenleme:
Iyide eşin Demiş ütülemeyin diye, bi bildiği vardır diyerek ütülememiştir. Bide arayıp el pençe Divan devletlum kusura bakmayın ütüleyemedik mi diyecekti kadın, oğlu öyle istemiş madem paşası paşa paşa ütülesin :KK14: ne kadar az beklenti o kadar huzur

Ağırınıza gidicek başka bişey bulamamışsınız.Dertsiz insanın dert yaratması Vol1 . Boş işler bunlar.Eşin gönder gelsin demiş onlarda göndermiş.Ne var şimdi bunda?

Ya ztn bundan snra siz ütuleceksiniz ha 1 fazla ha 1 eksik ne fark eder:)))
Sormak istediginiz durumu anladm aslinda ..Sizin aileniz tertipli duzenli biri..sizde ince fikirli birisiniz
Esinizin aileside özensiz umursamaz bi yapiya sahip..Esinizde aman ne olursa olsun tipinden biri..
Tanimis oldunuz en bastan..
Onun icin hic kafaya takmaya bile degmez..
En guzel zamanlarnz bunlarla gecirmeyin ztn snradan tartisacaginiz daha marjinal konular olacak smdiden yorulmayin:)

Back
X