Sizinkiler bizimkiler

eşlerimiz kardeş olabilirmi acaba merak ettim benim araba değiştirmek için 10000 liraya ihtiacım oldu borç ver dedim vermedi arkadaşı ev almış 400 000 liraya 25000 istedi verecekti bu karakteri bozuk adamları allah ıslah etsin
Evet malesef devir değişti erkekler bir tuhaflaştı..

Sen ben muhabbeti yapan kendisi. Bir araba varsa ailenizin arabasıdır. Onu kendisi için kullanırken, senin paran benim param diye ayırıp araba almak istiyorsan ablandan iste diyen de eşiniz. Çok garip geldi.

Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Aa kiyamam onaaa... ayni esim.. pardon gecen ay bosandigim eşim..
Ben 1.5 saat istanbul trafiginde 2 vesait hatta 3 vesait işe giderken o ozel araciyla giderdi isyerine..
Ki konut taksitlerimiz de vardi.. bari serwis kullan benzin cok yakiyor derdim.(2bin motor honda). Bindigi arabanin kredisini bende oduyordum. Benzin paralarinin cogu da benim karttan geciyordu.
Aaa ben oyle sicakta serwiste gidemem ustum kirisir belim agrir, ben metrobus merdivenlerini cikamam,terlerim,sinirlenirim diyordu.
Sonuc: beni ve 3yasindaki ikiz cocuklarimi dusunmeyen beni 6.5 yil boyunca trafige mahkum eden/evi tasimayan ailesiyle ayni evde tutan sorumsuz adamla evliligimizi bitirdik.

Not: evlilikteki beklentisini karsilayamamisim. Yorgun oluyormusum,ona vakit ayiramiyormusum... isim yogunmus, mesaim olup eve gec geliyormusum,evi cekip ceviremiyormusum...
Bu sartlarda ne bekliyordu acaba?
Sizinki de ayni sorumsuz,bencil,sevgi yoksunu.. kiyamam onun mevkisine !!! Yerin dibine batsin..
Buarada benim esimle aramda 300 tl fark vardi. Ama o kraldı ! Mufettisti cunku!
Onun yaptigi havanin ve keyfin %0.1 ini yapamadim ben.
Isiniz zor. Birikim yapin, yarin ne olacaginiz belli olmaz.. benim gibi cok pisman olursunuz yoksa

Aa kiyamam onaaa... ayni esim.. pardon gecen ay bosandigim eşim..
Ben 1.5 saat istanbul trafiginde 2 vesait hatta 3 vesait işe giderken o ozel araciyla giderdi isyerine..
Ki konut taksitlerimiz de vardi.. bari serwis kullan benzin cok yakiyor derdim.(2bin motor honda). Bindigi arabanin kredisini bende oduyordum. Benzin paralarinin cogu da benim karttan geciyordu.
Aaa ben oyle sicakta serwiste gidemem ustum kirisir belim agrir, ben metrobus merdivenlerini cikamam,terlerim,sinirlenirim diyordu.
Sonuc: beni ve 3yasindaki ikiz cocuklarimi dusunmeyen beni 6.5 yil boyunca trafige mahkum eden/evi tasimayan ailesiyle ayni evde tutan sorumsuz adamla evliligimizi bitirdik.

Not: evlilikteki beklentisini karsilayamamisim. Yorgun oluyormusum,ona vakit ayiramiyormusum... isim yogunmus, mesaim olup eve gec geliyormusum,evi cekip ceviremiyormusum...
Bu sartlarda ne bekliyordu acaba?
Sizinki de ayni sorumsuz,bencil,sevgi yoksunu.. kiyamam onun mevkisine !!! Yerin dibine batsin..
Buarada benim esimle aramda 300 tl fark vardi. Ama o kraldı ! Mufettisti cunku!
Onun yaptigi havanin ve keyfin %0.1 ini yapamadim ben.
Isiniz zor. Birikim yapin, yarin ne olacaginiz belli olmaz.. benim gibi cok pisman olursunuz yoksa
Kesinlikle haklısınız.. mesaj olarak yazmıştım ama tekrar yazayım; arabamı aldık yarısını ben yarısını babası verdi..

Back
X