- 3 Mart 2016
- 67
- 5
- 88
- Konu Sahibi sailormoooooon
Merhaba, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ben 20 yaşında, üniversite öğrencisi bir dişiyim. Benim 1buçuk yıllık bir ilişkim oldu. Benim ikinci sevgilimdi onunsa ben ilkiydim. Her şey çok güzeldi ama yavaş yavaş bozuldu. Ben ilk defa ona güvenmiştim, ne bileyim seçtiğim ailem gibiydi. Ondan önce çok sosyal, kendine güvenli bir insandım bu arada. Ama beni dibe çekti, toparlandım ama içimde nefret kaldı. Unuttum diyemiyorum çünkü kendime yediremiyorum, bense önüme bakmak istiyorum ama şu an hırs yaptım. Yanıma yakıştırmazlardı, ne bileyim herkes daha iyisini bulabileceğimi söylerdi hep. Kızlar, gerçekten bilmiyorum doğru mu ama köpek gibi pişman olmasını istiyorum çünkü canımı çok yaktı. Burda bu durumu yaşayan bir sürü insan vardır, etrafımda nerdeyse kimse kalmadı olanlara da ben artık anlatmak istemiyorum bu durumu çünkü anlatırken ben sıkıldım artık. Ben eski halime dönebilmek için ne yapabilirim, nerden başlamalıyım tecrübesi olanlar, tecrübesi olmayıp fikri olanlar lütfen yardımcı olun bana. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim