Sizinle olduktan sonra ortam erkeği olmaya çalışan eski sevgili

Bu arada, dişi kelimesine takılmışsınız sanırım. Ben hep kullanırım öyle, 'bayan' kelimesini hiç sevmiyorum, 'kadın' da fazla sert geliyor. Biyolojik olarak hepimiz hayvan olduğumuz için de 'dişi' kelimesini daha çok seviyorum :dondurma:
"Kadin" kelimesi sert geliyor ama "hayvan" oldugumuzu dusunmek sizin icin daha kabul edilebilir... Ilginc:işsiz:
Marjinal olmaya, marjinal konusmaya calismanin da suyunu cikartmasak keske...
Konuya gelirsek derdinizin ne oldugu, bahsettiginiz ortam yapmaktan kastinizin ne oldugu, ne icin yardim istediginiz belli degil ki ne demeliyiz size?

Dişiyimi dişçi olarak okudum.

20 yaşında ne dişçisi be diye tekrar okuduğum da farkettim.

Ayrıca nasıl dibe çekti ki?

Evet çok fazla taviz verdim. İnanın etrafımda nerdeyse hiç erkek arkadaşım kalmadı, ama ben uzaklaştırmadım kesinlikle onları sadece çok fazla sorun olduğu için bütün enerjimi ilişkiye aktarmıştım bu yüzden herkesten uzaklaştım yavaş yavaş. Bir süre sonra bi baktım benim dışımda herkese vakit ayırabilen biri olmuş. Farklı şehirlerde okuyorduk bu arada. Ben ilk başlarda konduramadım yani o kadar severken bu olamazdı diyordum ve bu yüzden kendimi çok alçalttım yapmam dediğim şeyler yaptım, ayağına gitmeler telefonla aramalar ve hiçbirinde geri çevirmedi beni. Ona karşı güçsüz olduğumu söyledi bana. Ben gerçekten pişman olmasını istiyorum, bu kadar şey yapmışken onun için ortam yapma çabasına girmesi falan gerçekten üzüyor beni. Okul değiştireceğim, başka bir şehre gideceğim yeni bir hayata başlayacağım ve farklı biri olmak istiyorum, pişman olsun istiyorum ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum
Arkadaşım gencecik bir kızsın. Şu noktadan sonra sadece "benim için ne iyi, ne en doğru, kariyerim, geleceğim için hangi karar en sağlıklı" şeklinde düşünerek hayatına yön vermelisin. Boşver intikamı falan. İnan o sürünse bile bunun sana hiçbir faydası olmaz. Enerjini geçmiş gitmiş biri, değiştiremeyeceğin olaylar için harcama.
Başka bir okul, başka bir şehir gerçekten senin için daha iyi olacaksa git. Yoksa elalemin adamı için ne okuduğun okuldan ne sevdiğin şehirden vazgeçmene gerek yok. Daha 20 yaşındasın ya, kimler gelip geçecek. Hiç önemi olmayan biri yüzünden insanın kendi düzenini tepetaklak etmesini asla anlamıyorum.

Dişiyimi dişçiyim okuyan tek kişi ben miyim.
Bide ben anlamadım ayrıldınız mı aldattı mı yoksa sevgiliyken arkadaş ortamı mı yaptı

Back
X