Sizle benle ciddi mi?

3 aylık bir ilişkim var 4e gidiyor. Sevgilim benle ciddi mi bilmiyorum öyle olduğunu söylüyor arada. En başta ellerimiz hiç ayrılmayacak demişti. Ama şimdi diyor ki daha birbirimizi tanıyoruz. Ben ne zaman evleniriz diyorum çünkü okul falan var zaman gösterir ben plan yapamam diyor. Gelişigüzel bir arada olacak olan olur diyor. Ailesine ısrarla anlatmak istemiyor. Zamanı gelince öğrenirler diyorlar. Benle ciddi mi şüpheye düşüyorum. Biraz kafada kuran bir kızım ama bunlar da aklımı karıştırıyor sizle benle ciddi değil mi

Dört ayda adamın soyadını öğrenebildiniz mi? Bu ne hız Allah aşkına. Sevgiliniz yerinde olsan ben de kendimi geri çekerdim. baskı yapmayı bırakın ilişkiye odaklanın

3 ay mı ohoo şimdiye çoktan evlenip çocuk yapmanız lazımdı. Hem de koskoca 22 yaş. Evde kalmışsın. Gerçi nişanlı ve nikahlıymışsın o yüzden yorumsuzum…

İnsan yazılanları okuyunca hayret edemeden geçemiyor. Henüz 3 aylık ilişkinin nesinde evlilik düşüncesine girdiniz acaba bide 4 diye belirtmiş aman çok olmuş hemen gidin nikah dairesine başka erkek bulamazsın felan.

Biraz kendinize gelin Allah aşkına önce bir büyüyün kendinizi tanıyın okulunuz bitsin acelen ne ?

3 aylık bir ilişkim var 4e gidiyor. Sevgilim benle ciddi mi bilmiyorum öyle olduğunu söylüyor arada. En başta ellerimiz hiç ayrılmayacak demişti. Ama şimdi diyor ki daha birbirimizi tanıyoruz. Ben ne zaman evleniriz diyorum çünkü okul falan var zaman gösterir ben plan yapamam diyor. Gelişigüzel bir arada olacak olan olur diyor. Ailesine ısrarla anlatmak istemiyor. Zamanı gelince öğrenirler diyorlar. Benle ciddi mi şüpheye düşüyorum. Biraz kafada kuran bir kızım ama bunlar da aklımı karıştırıyor sizle benle ciddi değil mi
erkek arkadaşınız haklı ne bu acele daha yaşınız çok genç okulda var hepsinin bir sırası var...

3-4 ayda evlilik mevzularini acip duracaksiniz gidin direkt gorucu usulu evlenin gitsin yani. 35-40 yaşinda olsaniz cocuk icin vs acele ediyor diyecegim de 22 yaş bunlari dusunmeden flort etme yaşı. Yok siz tersini dusunuyorsaniz dedigim gibi direkt evlilik dusunen biriyle masaya oturup 2 ayda da evlenin.

Çok saçma geliyor bana karşidaki insani bu konularda sıkıp durmak. İlişkinin başinda hiç ayrilmayacagiz şeylerini de bu kadar ciddiye almayin.

valla acıdım sevgiline daha 3 aylık bir ilişkide ne bu ailene anlat ne zaman evleniriz falan. çocuk aklı başında biriymiş sana nazaran. 3 ayda birbirinizi tanıyamazsınız bile bırak ciddi düşünmeyi birbirinizin huyunu suyunu bile çözemezsiniz. hemde okul var dediğine göre öğrencisiniz. bu ne ciddi ilişki merakı okulu bir bitir iş sahibi ol . o çocuk içinde geçerli adam daha askere gidecek iş arayacak iş bulup birikim yapacak bu türkiye şartlarında. bu çocuğa ailene anlat diye baskı yapmaya devam edersen arkasına bile bakmadan kaçar bebeğim .

Bu yaşta daha okul bitmemiş etmemiş 3 aydır tanıdığın adamla ne ilişkisi

Back
X