Sizle benle ciddi mi?

Dört ayda adamın soyadını öğrenebildiniz mi? Bu ne hız Allah aşkına. Sevgiliniz yerinde olsan ben de kendimi geri çekerdim. baskı yapmayı bırakın ilişkiye odaklanın

3 ay mı ohoo şimdiye çoktan evlenip çocuk yapmanız lazımdı. Hem de koskoca 22 yaş. Evde kalmışsın. Gerçi nişanlı ve nikahlıymışsın o yüzden yorumsuzum…

İnsan yazılanları okuyunca hayret edemeden geçemiyor. Henüz 3 aylık ilişkinin nesinde evlilik düşüncesine girdiniz acaba bide 4 diye belirtmiş aman çok olmuş hemen gidin nikah dairesine başka erkek bulamazsın felan.

Biraz kendinize gelin Allah aşkına önce bir büyüyün kendinizi tanıyın okulunuz bitsin acelen ne ?

erkek arkadaşınız haklı ne bu acele daha yaşınız çok genç okulda var hepsinin bir sırası var...

3-4 ayda evlilik mevzularini acip duracaksiniz gidin direkt gorucu usulu evlenin gitsin yani. 35-40 yaşinda olsaniz cocuk icin vs acele ediyor diyecegim de 22 yaş bunlari dusunmeden flort etme yaşı. Yok siz tersini dusunuyorsaniz dedigim gibi direkt evlilik dusunen biriyle masaya oturup 2 ayda da evlenin.

Çok saçma geliyor bana karşidaki insani bu konularda sıkıp durmak. İlişkinin başinda hiç ayrilmayacagiz şeylerini de bu kadar ciddiye almayin.

valla acıdım sevgiline daha 3 aylık bir ilişkide ne bu ailene anlat ne zaman evleniriz falan. çocuk aklı başında biriymiş sana nazaran. 3 ayda birbirinizi tanıyamazsınız bile bırak ciddi düşünmeyi birbirinizin huyunu suyunu bile çözemezsiniz. hemde okul var dediğine göre öğrencisiniz. bu ne ciddi ilişki merakı okulu bir bitir iş sahibi ol . o çocuk içinde geçerli adam daha askere gidecek iş arayacak iş bulup birikim yapacak bu türkiye şartlarında. bu çocuğa ailene anlat diye baskı yapmaya devam edersen arkasına bile bakmadan kaçar bebeğim .

Bu yaşta daha okul bitmemiş etmemiş 3 aydır tanıdığın adamla ne ilişkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…