Sizler de onların kimseleri olmak istemez misiniz?

çok çok anlamlı bir ziyaret olmuş.
ben de çok önem veririm bu tür ziyaretler, elimden geldiğince de katılmak isterim.
ama manevi yönden çok büyük badireler atlattığım bir dönemden yeni çıktığım için, psikolojim böyle bir etkinliği kaldıramazdı şu aralar.
haberim olduğu halde katılmak istememin sebebi de bu oldu açıkçası.
umarım bir sonrakine ben de kendimi iyice düzeltmiş olurum ve sizlerle gelirim.

çok güzel bir ziyaret olacağı en başından beri belliydi çok gelmek istedim ama gelemedim bidaha yine ayarlıyalım ne olur bu sefer gelicem inş nede olsa artık taşınma işim yok pazar günü hep aklımdaydınız acaba ne yapıyolar diye hepinizi yürekten kutluyorum katılım ne yazıkki çok az olmuş

Kızlar, fotoğrafları gördükçe daha da çok gitmek istiyorum... Lütfen en kısa zamanda yine düzenleyelim, gelemediğim için çok üzgünüm. :(

Kızlar iyi düşünceleriniz için çok teşekkürler.Bazı arkadaşlarımız cidden gelmeyi çok istiyorlardı.Ama kısmet bir dahakine inşallah.Elimizden kurtulamazsınız bir dahaki sefereguclubacismilekaydirigubbakcemile3

Tesekkurler arkadaslar yorumlarınız ıcın bır dahakı sefer mınıklerımızi cok daha kalabalık bır grupla zıyaret edıcez inşallah

tek kelimeyle harikasınız. çok yüce bir iş yaptınız. evet onların herşeyleri var. onların tek eksiği sevgi dolu bir kucak. sizleri böyle yüce bir görevi üstlenmenizden dolayı tebrik ediyorum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tek kelimeyle harikasınız. çok yüce bir iş yaptınız. evet onların herşeyleri var. onların tek eksiği sevgi dolu bir kucak. sizleri böyle yüce bir görevi üstlenmenizden dolayı tebrik ediyorum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

FistLady ablacığım teşekkür ederiz...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
benim nasıl haberim olmadı hatta yardım meleklerine konu açmıştım benimle yurda kim gelir diye,kızlar ne olur birdahakine haberdar edin yada burdan takip ediyim kesin gelirimkaydirigubbakcemile5

Canlarım nerelerdesiniz? :1hug:
Bütün güzel yorumlar için çok teşekkürler herkese opuyorumnanaktan
2. buluşmamızda daha kalabalık olacağımıza inanıyorum.. Böylece o yavrularla daha çok ilgilenebilme fırsatımız olacak. Bizden istedikleri sevgi ve sadakat sadece.

Burdan bütün okuyanlara sesleniyorum.. Belirli dönemlerde ayarlayacağımız bu ziyaretlere mümkün olduğunca katılabilmenizi rica ediyorum.. İnanın onlarla birlikteyken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.. Onların bizlere ihtiyaçları var.. Umarım anlatabilmişizdir bişeyleri az da olsa a.s.

bende gelemediğim için çok üzgünüm istiyordum fakat bir sağlık problemim ortaya cıktı doktora görünmeden çocukların yanına gelmek istemedim kısmet olursa diğer ziyaretlerde bende katılacağım

Back
X