Sizler Sigarayı Yenmeyi Nasıl Başardınız ?

Sibelikoooo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
28
7
38
28
Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Normal yaşantımda günde 1-1.5 paket sigara içen biriydim. Hatta sigaraya aşıktım ben. Hamile olduğumu öğrendikten sonra günde sadece yarım içtim ve 10 gündür hiç içmiyorum ama çok zorlanıyorum. Hep aklımda. Sizler nasıl bıraktınız veya bırakamadınız ? (Kötü yorum yapacaklar gelmesin lütfen bizlerde zararını biliyoruz boş yorumlarınızı kendinize saklayın)

Bende sizin gibiydim 1,5 pekedi buluyordum hergün hele ki yanında kahveyle şimdi kahvede kısıtlı çayda sigarada ben 3 ününde bağımlısıyım hala içiyorum 0,1 ve 0,3 değerlilerden alıyorum günde 6 -7 tane içiyorum ilk gebeliğimde de içmiştim. İçmediğim an çok agresif oluyorum kendimi dahi çekemiyorum

Bende bırakamıyorum 2 gün içmiyorum 3. Gün çok canım istiyor içiyorum. Mide bulantısı olduğunda 5 gün içmedim ama bulantım geçer geçmez üst üste yakasım geliyor

Bende en düşükten günde bir veya iki tane içmek için ilk 3 ayımın dolmasını bekliyorum organ gelişimini tamamlandığında eğer çok zorlanmaya devam edersem 0.1likten bir tane içeceğim günde.

Ben 7-8 yıldır sigara içiyordum ama dediğiniz gibi günde paket bitirmişliğim anca arkadaş ortamında olurdu. Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren Sadece sabah kahvaltıdan sonra 3 duman çekiyorsun akşam yemekten sonra 3 duman çekiyorum yarım bile içmiyorum yani. Tamamen bırakayım diyorum yok olmuyor illa onu yakacağım. Nasıl yapacağız bakalım

Ben içmediğim için yemek istiyorum resmen o kadar stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…