- 25 Kasım 2015
- 112
- 45
- 13
- 38
- Konu Sahibi meleksahin
Kızlar şuanki ilişkimi eski sevgililerimle kıyaslamaya başladım eskiden kötü şeyler yaşadım şuanki ilişkimdede yaşayacağım korkusu hep nasıl atlatabilirim ki bu sorunu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu korkulari dusunmemeye calisarak atlatmalisin cunku surrekli boyle dusunursen ne iliskinden ne sevginden askindan bisey anlamazsin ... bunlari dusunmek sadece seni yipratir ve yorar bence askini iliskini guzelce yasamaya bak ve eski defterleri kapat hayatin tadini cikar canimmmmKızlar şuanki ilişkimi eski sevgililerimle kıyaslamaya başladım eskiden kötü şeyler yaşadım şuanki ilişkimdede yaşayacağım korkusu hep nasıl atlatabilirim ki bu sorunu ?
daha önce kötü şeyler yaşamış olabilirsin bugun birlikte olduğun adamlada yaşıcan diye birşey yok kafandan böle düşünceleri at şuan birlikte olduğun kişiyle mutlu olmana bak onun günahı ne nasıl bakarsan öle görürsün canım herkesin karakteri yapısı farklıKızlar şuanki ilişkimi eski sevgililerimle kıyaslamaya başladım eskiden kötü şeyler yaşadım şuanki ilişkimdede yaşayacağım korkusu hep nasıl atlatabilirim ki bu sorunu ?
Karşımdaki kişi eskiyi unutturabilcek kadar seviyor beni artık hissediyorum yaşadıkça geçiyor sanırım eskinin etkisinden çıkmak için durmadan kafamı başka şeylere veriyordum 1ay öncesine kadar ama şimdi herşey değişti tabiiEski iliskimden sonar bende baya guvensizlik yasiyorum partnerime karsi. 3 sene oldu ama hala canimi yakacak diye guvensizliklerim var. Sanirim oluyor boyle seyler. Ya da yanlis adamlarla beraberiz. Bilemiycem.
Haklısınız artık öyle yapıyorum bu yazıyı yazdığımda hala sallanıyormuşum artık değişik bir yapısı olduğunu ve beni mutlu edebilceğini biliyorumdaha önce kötü şeyler yaşamış olabilirsin bugun birlikte olduğun adamlada yaşıcan diye birşey yok kafandan böle düşünceleri at şuan birlikte olduğun kişiyle mutlu olmana bak onun günahı ne nasıl bakarsan öle görürsün canım herkesin karakteri yapısı farklı
Sevgim yoğunlaşmaya başladı sanırım.. Saçma düşüncelerdeymişimHerkes bir değil diye düşünmeye başla ..
Gerçekten Sevesn kıyaslamazdın. .
Çok haklısın bukadar kısa sürede değişime uğraması beni bile şaşırtıyor ama düşüncelerim tamamen değiştiBence şuan tam olarak aşık olmadığın için böyle endişelerin var. Sevdikçe bu düşüncelerin silinir böyle mantıksal sancılar ortadan kalkar. Sevmek güvenmek için zamana ihtiyacın var sanırım. Umarım doğru yere yazmışımdır daha yeniyim burda. Bende bi konu açtım ama kimse yazmadı yanlış mı açtım bilmiyorum
bencede kusur aramak kolay nasıl daha iyi ve mutlu olabiliriz diye düşün insallah mutluluğunuz daim olurv:)Haklısınız artık öyle yapıyorum bu yazıyı yazdığımda hala sallanıyormuşum artık değişik bir yapısı olduğunu ve beni mutlu edebilceğini biliyorum
O bende de oluyo bazen. Ama düşünüyorum ki sanırım şu. Hevesimizi yaşayamadık eski ilişkimizde bu yğzden bu korku kaldı bizde. Eski ilişkiler unutulmuyı malesef. Dönüp tamir de edemezsin artık vakit geçmiş ama yapıcak tek şey tedbirini alarak güvenle adım atmak..Kızlar şuanki ilişkimi eski sevgililerimle kıyaslamaya başladım eskiden kötü şeyler yaşadım şuanki ilişkimdede yaşayacağım korkusu hep nasıl atlatabilirim ki bu sorunu ?
Zamanla duzeliyor zaten bu sorunlar ilk başta çok korkuyordum suan azaldı bu sıkıntılarO bende de oluyo bazen. Ama düşünüyorum ki sanırım şu. Hevesimizi yaşayamadık eski ilişkimizde bu yğzden bu korku kaldı bizde. Eski ilişkiler unutulmuyı malesef. Dönüp tamir de edemezsin artık vakit geçmiş ama yapıcak tek şey tedbirini alarak güvenle adım atmak..