- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Evet o kesin30 senelik veya üstü evliler Yenilere göre daha kaliteli vakit geçiriyordur çünkü teknoloji henüz kanlarına girmemiş.
Eşimle sigara böreği sardık çay demledi şimdide salonda uyuyakaldı bende kıyıp uyandıramadım. Hem çok yorgun hemde hasta biraz. Bende mutfakta oturdum çay içiyorum sitede takılıyorum:) napiyim. Bizde bugünkü durum bu ^^ çay da bana kaldı uyanınca içer artıkSizlerde durum nedir esleriniz isten geldikten sonrasi zaman nasil geciyor bahsedermisiniz biraz
Senin diğer konularını da biliyorum.film hakkında filan konuşun.biz çok konuşuruz film hakkında.yanına yatın ten temasınız olsun.biz valla sıkışa sıkışa yatıyoruz rahatsız olsakta.o yapmıyosa sen yap.ama senin sürekli üstüne düştüğünü hatırlıyorum sanki konularından.yada şöyle dene hiç üstüne düşme belki bu sefer o senin üstüne düşmeye başlar.Yaa bizde birlikte tv filan bakiyoruz ama o koltukta uzanmis ben baska bi ucta cit cikmiyo..hic sesin cikmiyo diye takilirim film bakiyozya ondan der ben daha micmic seviyorum sanirim yani dizdize gozgoze olan cicim aylari sornasiklik istiyorum bizim o sirnasiklik kismi sadece yatakta oluyor boyle masumane sarilmalar hemen baska yere kayiyor esim agir bense tam tersi o agir oldukca ben ustune dusesim geliyor falan filan..
Bennde aynı durumdayımKisa ve oz yazayim sizlerde durum nasil , uzulmuyomusunuz, bi biz mi boyleyiz ornekler bekliyorum
Evliyiz
Esim bu ara psikolojik acidan bunaliyor maddi zorluklar yuzunden biraz kafasi dolu ben destek oluyorum her zamanki gibi aramizda bi sorun yok fakat ;
Aksam eve gelir hep bi halsiz yorgun halde
Yemek hazir olana kadar cocuklarla oynar yemegi yer. Cocuklar erkenden uyur ve o kosesinde ya tv bakar ya elinde telefon oyun oynar ve ben yanina giderim birlite film bakalim sohbet edelim derim tamam bi dk der ve o bi dk bitmez sonra yatarim sessizce tepki olarak..o oynamaya devam eder bende yatakta uzulurum
Hep boyle degil bazen oturalim der cekirdek misir filan sohbet ederiz ama onda bile cok kaliteli zmaan gecirmeyiz oylesine..gecer zaman tatmin olmam
Gun icinde en sevdigim zaman dilimi onun eve geldigi cocuklarin uyudugu kendimize azda olsa zaman kaldigi vakit..ama oda umdugum gibi olmuyor
Eger bi yatak muhabbeti olacaksa esim sevgisini ilgisini gosterir orda bari sorun yok
Yada disari cikmis o gun kendi vakit gecirmisse eve gelince cok enerjik olir mutlaka birlikte bisey yapmak ister guzel vakit gecririz hani sanki beni gonullemek ister ama genel tavri monotonluk telefon bagimliligi vs..KISACA VARKEN BILE YOK GIBI olmasi cok canimi sIkyo hani ben birlikte vakit gecirelim zaten gun icinde toplasan 2 saat birbirimizi goruyoruz oda guzel gecsin istiyorum biz daha 9 senede sanki 30 senelik ciftlere donduk ben boyoe bi evlilige alismak istemiyorum amaaann napalim bjna sukur yuvarlanip gidiyoruz diye degil severek askla devam etsin istiyorum..
Cok bogmamak icin anlayisli davranmayi secsemde icten ice uzuluyorum cunku seviyorum onu
Simdi soyle bi durum varSenin diğer konularını da biliyorum.film hakkında filan konuşun.biz çok konuşuruz film hakkında.yanına yatın ten temasınız olsun.biz valla sıkışa sıkışa yatıyoruz rahatsız olsakta.o yapmıyosa sen yap.ama senin sürekli üstüne düştüğünü hatırlıyorum sanki konularından.yada şöyle dene hiç üstüne düşme belki bu sefer o senin üstüne düşmeye başlar.
Benim kocami anlatmıssın :)Evet o kesin
Bahsettigim sey hani uzun yillar gecince herkes kabullanmis sindirmis olurys karsidakini beklentiler azalir hayat siradanlasir ve bu siradanlik normal sayilir adam ise gider kadin kendi isine bakar aksam eve geliyoya yeter denir herkes kosesine cekilir ben boyle olmaktan cok korkuyorum yani sirf gidiyi bi sekilde diye degil dolu dolu gizlerinin ici parlayarak kocaman sarilarak karsindakini olzeyerek onu hissettirerek gecsin istiyorum kapidan girer bizimki sariliriz sonra telefon eline gectimi hayattan sogurum konusrken bile bakar oraya sinirlerime zor hakim olurum sonrs bos bos anlamsizca tv ye bakar bide yatiyorum yaz ben deyince sasirir aaa saat erken ne yatmasi gelsene yanima der giderim kapi duvar...ben cok etkileniyorum uzuluyorum oda bunu bilir konusur anlatirim haklisin der ertesi gun konusmam ise yarar istedigim gibi geceririz o aksami..sonra obur gune hersey unutlur ayni monotonluk ruhsuzluk devam ya basi agrir ya disi ya yorgun
Tamam her zaman esref saati oomaz ben bana sakrabanlik yapsin demiyorum biraz ilgi istiyorum
Ben ilgiyi cekince geliyo bi sorup sorguluyo ama trip isini uzatirsam kendi halime birakiyo bende buna dayanamiyorum iste bende esin gibi istiyorum ten temasi olmali ayni koltukta yan yana dip dibe sohbet muhabbet tv kapali telefon sessizde..sadece birbirimize kalalim ha bunu haftada bu gun yapiyoruz ama yetmiyo yaaBennde aynı durumdayım
Eşim enerjiktir benim
Ama bu tv ve telefon olayı bizde de var
Biz 4 sene olacak evleneli
Ve cocugumuz da yok
Çok daha güzel vakit geçirebilrix diye düşünüyorım
Eşimle de cok konustum bu konuyu
Hergün beraberiz zaten ne konusacagız diyor
Benimki evde hep hitap ederek sever beni
Seni cok özledim der
Sarılır
Gel yanıma yat der sever ama
Hiç sohbetimiz olmaz
Bana birsey anlatır mesela
Tv ye bakarak anlatır
Ben birsey anlatırken de tv ye bakarak anlatır
Ben de sustum olmadı soylendim olmadı
Değişmyor eşim
Eşim beni hep yanında ister
Aynı koltukta olalım elimi tutsun bana değsin
Haftasonu börek kek yapalımm beraber ama sohbetsiz oturup yiyelim
Bennde bu sabah karar aldım
EŞime de dedim
Sen beni bu konuda anlayna kadar senle asla konusmayacağım dedim
Şuanda konsmuyorum mesela:)
Sabredeceğim çnk benden ayrı kalınca canı sıkılacak biliyorım
Sen de çek ilgini beklentini bakalım ne yapacak
Bennde istiyorum öyle ama tv denen bela aramızda işteBen ilgiyi cekince geliyo bi sorup sorguluyo ama trip isini uzatirsam kendi halime birakiyo bende buna dayanamiyorum iste bende esin gibi istiyorum ten temasi olmali ayni koltukta yan yana dip dibe sohbet muhabbet tv kapali telefon sessizde..sadece birbirimize kalalim ha bunu haftada bu gun yapiyoruz ama yetmiyo yaa
Bence herşey normal siz abartıyorsunuz.adam napsın ki daha sonuçta siz onun çocuğu değilsiniz masum masum şap şup öpsün dursun o kadar çok mıcırdarsanız iş başka yere kayar zaten normal.yani bence eşinizle ilişkinizde bi problem yok.evlilik böyle birşey işte flört etmiyoruz ki.Simdi soyle bi durum var
Esim hep soguk degil ama onun sevgisini gosterme tarzi yapisi benden cok farkli o daha agir
Kapidan girer bi sarilir oper sofrada gunun nasil gecti filan diye konusuruz cocuklarla bogusur o onlari uyuturken ben sofra toplarim saat 9 dedin mi uyur cocuklar bu sefer esim kosenine cekiliyor ya hani konustuk gulduk sofrada takildik simdi dinlenme zamani diye bi suskunluk oluyor bende asil simdi dipdibe oturup ozel vakit gecirme zamani diye ozel ilgi bekliyorum esim ise iki yanina yanasinca isi baska yere cekiyor yani masum opme sarilma algisi yok bazen mutfakta oturup gec saatlere kadar sohbet ederiz biseyler icer o zaman cenesi acilir ama nadirdir bu durum yani yapi meselesi sanirim ve ben cok mucadeleciyim hani kabullenme sorunum var heralde
Bence karakter meselesi kimi erkek cok civik mic mic ta olabiliyorken kimisi agir takiliyo arada alkol alirsa bicir bicir tam istedigim kisilik cikiyo ortaya (tabi bunu ona soylemiyorum)Bence herşey normal siz abartıyorsunuz.adam napsın ki daha sonuçta siz onun çocuğu değilsiniz masum masum şap şup öpsün dursun o kadar çok mıcırdarsanız iş başka yere kayar zaten normal.yani bence eşinizle ilişkinizde bi problem yok.evlilik böyle birşey işte flört etmiyoruz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?