• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerden fikir almak istiyorum :)

O da yorucu bir iş yahu, kafanın falan rahat olması lazım. Keyfin yoksa aklına ilgi göstereyim falan gelmiyor. Uykunuzu mu iyi alamıyorsunuz acaba? Sabahları da çok yorgun kalkıyorsanız uyku merkezleri olan hastanelere gidip bir kendinizi gösterin derim.

ayol bir 42 biri 47 yaşında çocukluğumuzdan beri vallahi biz soğuduk onlar soğumadılar :KK70: erkek kardeşim bir gün dedi yemek masasında gözünüzü seveyim eşek gibi çalışıyorsunuz ta nerelerden evin yolunu bulup geliyorsunuz çamaşır bulaşık yemek eve gelen işler arasından nasıl hala yapıyorsunuz bunu 21 yaşındayım benim böyle hayatım yok yaşlandınız yeter artık diye isyan etti de en azından artık duymuyoruz :KK71::KK70:

her çocuğun 1 kez bari başına gelmiştir eminim inşallah sizde böyle ENERJİK olursunuz tatlııım :)

birde boş vaktinde mesela yemeği yap az haşla hafif çiğden çiğden at buzluğa. annem maydonozu bile kıyar atar buzluğa. hayat kurtarıyor. yeni evlisin galiba böyle küçük küçük kendince çözümlerle devrim yaratırsın bence çok takılma :KK24:

Bu konuyu cidden onlarla konustunuz mu :oha:
Ben utandim burdan ya :olamaz:

Çalışırken haftaiçi o iş olmaz bence kendimden biliyorum :olamaz:
Eşim ya uyuyorsun ya mutfaktasın der hep bende 2de çocuk var
Yani hayat zor çalışıp çocuk bakmak daha da zor birde üstüne yemek çamaşır temizlik eklenince :ruh:

Banyodan Sonra uyku gelir zaten bir de üstüne uzanınca insan mayışır. Sabah alın duşunuzu. Akşam size kalsın. Bence bütün problem duşun saati. :KK53:

Arkadaşa katiliyorum duş uykuya hazırlar insanı hele bi de yorgunsan . yemeğinizi yiyin bulaşık vs çay için özel ilgien son duş yemekte de detaya girmeyin kendinizi yormayın mutfakta

size yardım etmekten fazlasını yapsın mesela yemek görevni her zaman siz yapmayın o yapsın aradı siz çamarşılar vs. ile ilgilenin
ona iş yaptırın
iş yükünüz hafiflerse ilgilenebilirsiniz

mesai saatlerim 8.30 18.30 çok uzak değil evime iş yerim. sanırım yoğun tempodan dolayı bu haldeyim:110:
Benim mesai saatlerim 8-6 , 6,30 veya en geç 6,45 de evde oluyorum eşim alırsa beni arabayla 10 dkkada evdeyim , ama yinede aynı durumdayım , önceleri vitamin eksikliği dedi doktor b12 şimdi daha iyiyim ama yine uykuyu sevdiğimden 11 dedimi hop uyuyorum ben

Merhaba ,

Ben de Akşam 19:00 da evde olabiliyorum malesef.Eşim çok yoğun çalışmadığı zamanlar evde bana yardım ediyor,böylelikle iş yüküm hafifliyor.Yoğun olduğu zamanlar zaten eve geç geliyor,o arada bende hafif 1 çeşit yemek yapıyorum.Haftada 1 akşam ütü akşamım oluyor.Yine eşim eve geç gelecekse 1 akşam perşembe veya cuma temizlik yapıyorum.Evim küçük zaten 3 saate çoktan bitmiş oluyor.Enerjim benim de düşük,vitamin kullanıyorum biraz toparlıyor en azından..

:eek::KK1::KK1:Merhabalar kızlar çalışıyorum sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 7 gibi evde oluyorum .
Evliyim. eve gelip duş alıp yemek yapıp yememiz, masayı toplamam saat 9u buluyor akşam.
Asıl sorun da burdan sonra başlıyor. Uzanayım tv izleyeyim eşimle sohbet edeyim diyorum ben saat 10.30 11 gibi koltukta uyuyakalmış oluyorum :KK11:
Eşim de benim aksime 2 gün uyumasa yorgunum uykum var demez :KK1: günde 3 4 saat uyku Ada'ma yetiyor anlayamıyorum :KK51:
e haliyle eşim sen benimle ilgilenmiyorsun ,sevgini göstermiyorsun , gece uyurken bile arkanı dönüp hemen yatıyorsun nidalarına başlıyor:sopa:
Zaten o özel olaydan dolayı da sıkıntıdayım uyuyakaldığım için hafta sonları gerçekleştirme durumunda kalıyoruz ona da kızıyor :KK53:
Kızlar bana bir akıl verin doktora mı gideyim bu yorgunluk , uykusuzluğun bir hal çaresi var mıdır :KK1:
İsi birak canm mecburmusun calismaya

o dediğiniz durumu benö esim yapıyordu uyuya kalıyordu ciddi anlamda sıkıntı. multivitamin hapları kullanın. bazı gnler dısardan yiyin yada aperetif birseyler yapın .
veya 9 da yatın 11 de kalkın

Merhaba ,

Ben de Akşam 19:00 da evde olabiliyorum malesef.Eşim çok yoğun çalışmadığı zamanlar evde bana yardım ediyor,böylelikle iş yüküm hafifliyor.Yoğun olduğu zamanlar zaten eve geç geliyor,o arada bende hafif 1 çeşit yemek yapıyorum.Haftada 1 akşam ütü akşamım oluyor.Yine eşim eve geç gelecekse 1 akşam perşembe veya cuma temizlik yapıyorum.Evim küçük zaten 3 saate çoktan bitmiş oluyor.Enerjim benim de düşük,vitamin kullanıyorum biraz toparlıyor en azından..

İsi birak canm mecburmusun calismaya
Evet çalışma mecburiyetim var maalesef şu an.

o dediğiniz durumu benö esim yapıyordu uyuya kalıyordu ciddi anlamda sıkıntı. multivitamin hapları kullanın. bazı gnler dısardan yiyin yada aperetif birseyler yapın .
veya 9 da yatın 11 de kalkın
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim doktora gittim doktor demir eksikliğine bağlı anemi tespit etti ilaçlarımı aldım bakalım kullanıcam. Umarım düzelme yaşarım

:eek::KK1::KK1:Merhabalar kızlar çalışıyorum sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 7 gibi evde oluyorum .
Evliyim. eve gelip duş alıp yemek yapıp yememiz, masayı toplamam saat 9u buluyor akşam.
Asıl sorun da burdan sonra başlıyor. Uzanayım tv izleyeyim eşimle sohbet edeyim diyorum ben saat 10.30 11 gibi koltukta uyuyakalmış oluyorum :KK11:
Eşim de benim aksime 2 gün uyumasa yorgunum uykum var demez :KK1: günde 3 4 saat uyku Ada'ma yetiyor anlayamıyorum :KK51:
e haliyle eşim sen benimle ilgilenmiyorsun ,sevgini göstermiyorsun , gece uyurken bile arkanı dönüp hemen yatıyorsun nidalarına başlıyor:sopa:
Zaten o özel olaydan dolayı da sıkıntıdayım uyuyakaldığım için hafta sonları gerçekleştirme durumunda kalıyoruz ona da kızıyor :KK53:
Kızlar bana bir akıl verin doktora mı gideyim bu yorgunluk , uykusuzluğun bir hal çaresi var mıdır :KK1:

Bende sabah 6buçukta evden çıkıyorum akşam 6 buçukta evde oluyorum benimde 2 çocuğum var yemek ödevler ev toparlama vs derken bir bakıyorum saat 11 olmuş..eşimde yardımcı oluyor ama yetmiyor bende uykuya hasret yaşıyorum bugün işe sürünerek geldim ..
ben ayrıyeten doktorada gittim aşırı derecede d ve b12 eksikliği çıktı birde kansızlık..bunlarda yorgunluk yapıyormuş ..bence sende bir doktora git bu yoğun tempoya ne kan kalıyor insanda ne can

Back
X