Peki siz de yardımcı olmak yerine kocaman paragrafta neden oraya takıldınız?Öğretmen olduğunuzu niye belirtiyorsunuz?
Paragrafta takilmadim başlıkta takıldım. Paragrafta olsa takılmam zaten insan kendini anlatırken mesleğini de belirtebilir. Ama başlıkta çok ilginç...Peki siz de yardımcı olmak yerine kocaman paragrafta neden oraya takıldınız?
Paragrafta takilmadim başlıkta takıldım. Paragrafta olsa takılmam zaten insan kendini anlatırken mesleğini de belirtebilir. Ama başlıkta çok ilginç...
Yani başlık öyle olunca meslek hayatınızla ilgili bir şey soracaksınız gibi anlaşılıyor ama metni okuyunca hiç de öyle olmadığı görülüyor. Paragraflar ve başlık uyumsuz yani.
Haklısınız ama maalesef var.En korktugum erkek tipi
Peki üzülmüyor musunuz?Bu davranışının yakışıklılığıyla ilgisi yok bence .bizim klasik türk erkeği bakar gözleriyle yer bitirir ama inkar eder. benim eşim yakışıklı değil oda öyle bakar gözümün önünde bakar ama bakmadım der inkar eder artık ben yoruldum bekar kende böyleydi evlendik halan aynı .artık söyle söyle kavga et yoruldum huylu huyundan vazgeçmiyor .ben bi çözüm bulamadım artık tartışmıyorum ne hali varsa görsün gözü çıksın.
Haklı olabilirsiniz..Ama başından sonuna kadar öyle yazdıysam inanın kendimi beğenmişliğimden değil.Ben güzelliğin ve yakışıklılığın bir yere kadar olduğunu çok iyi biliyorum.Sadece kendisi yakışıklı olduğu için egosunu vurguladım..Benim kendimle ilgili düşüncelerim bu değil.Çevremin düşüncesi bu.Ama tabii asla ego için dediğim şeyler değil.Dediğim gibi bunlar geçici.Buraya böyle bir konu açma nedenim ben galiba ondan vazgeçemiyorum.Biz çok şey paylaştık.Sizlerden fikirler aldım umarım hakkımda hayırlısı olur.Hepimizin arkadaşlar.Sizde baya bir takıntı haline gelmiş sanırım. Sürekli güzelim beğeniliyorum kelimeleriyle başlayıp o kelimelerle bitirdiniz konunuzu . Ben size nacizane fikrimi belirteyim sağlıklı mutlu bir ilişkinizin olacağını düşünmüyorum. Çünkü sürekli güven sorunu yaşayacaksınız ki ilişki de en önemli sey güven dir. Güven bitince saygı da biter saygı bitince sevgi de biter. Demekki egosu olan biri. Yarın bir gun ona ilgi duyan sizden daha guzel en az sız kadar kariyerli birine karsılık verebilir. bununla bir ömür yaşayamazsınız. Siz de takıntı haline geliyor ve hep de gelecektir. Tabı hayat sızın karar sızın.
Aman büyük konuşmayın var işte maalesef böyleleri.Bir de benim gibi böyle bir tipe sevdalananlar..Büyük konuşmak istemem ama gözleri fıldır fıldır ise dünya ahiret kardeşimdir o derece uzak dururum onunla bir ilişkiden.
ben yapı olarak kıskanç biriyim kabullenemem böyle şeyleri ama eğer sadece bakıyorsa imkan buldığunda daha ileri gitmeyeceğinden eminseniz kalbinizin sesini dinleyin. Ben erkeklere pek güvenmem ama prensip olarakAman büyük konuşmayın var işte maalesef böyleleri.Bir de benim gibi böyle bir tipe sevdalananlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?