• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlere acilen ihtiyacım var,lütfen kızlar bugün bu konuyu halledelim

yapanları öğrendikten sonra sırtımdan vuruldum.çünkü bir tanesi kızkardeşi çıktı.kısacası hala bu konular ile uğraşmak beni korkunç yordu..ama unutamıyor ve çok seviyorum onu.ama onunda beni sevdiğinden emin olmak adına adına attığım her adımda,ben bir kez daha soru işaretine boğuluyorum.ne yapmam gerek.2 sene aradan sonra seni seviyorum desem saçmalık olmaz mı...

Bak güzelim bence sen unut o çocuğu biliyorum unutması zor ama seni istemeyen ve büyü yaptıran bir ailenin oğluyla mutlu olamazsın...Şimdi 40 gün ağlarsın geçer gide ama evlenince hergün ağarsın ve pişman olursun:1no2:....

o adamın attığı msj ne ki öle??? güzel arkadaşım bnce kendini üzme etraına bak emnim ki çok daha ii insanlar karşına çıkar yani bence.. bn 20 yaşındaım bunun farkındaım benden daha büyük ablalarım war brda onlar da yaşaış görmüşlerdir yani sewen biribi kimse tutamaz her şekilde gelir wala hiç kendini paralama elalamin çocuğu için acaba o seni senin onu düşündüün kadar düşünüo mu?? üzülüp hasta olsan daha mı ii,kimse senden daha önemli değil cnmm

arkadaşlar

erkek arkadaşımla beni büyü ile ayırdılar.bir anda ne olduğunu anlamadan bitti.2 ay sonra istemeye gelecek olan şahıs biranda hayatımdan çıktı.daha sonraları ise bu büyü çözüldü ben yapanları öğrendim ve bir kez daha sırtımdan vuruldum.evet tam sene yaşadığımı bilemedim. kısacası yaşayan bir ölüden farkım yoktu.yaşadığım acıları anlatmak o kadar zor ki,içiinizde aşk acısı yaşayan var ise beni anlar.şimdi ise benim etrafımda dolanıyor ve ben artık bu konu sonlansın diye ona mesaj attığımda bana geçmişin tekerrür etmesini istemediğimi belirtmekte fayda miülaza görüyorum diye bir cevap geldi.görüşmemiz ile bunun ne alakadsı var.ne anlada yazdı bana bu mesajı.ben ona sadece uygun olduğunda görüşmek istiyorum dedim.madem beni seviyor hala ne bekliyor....seven adam ne bekler.yada madem beni sevmiyor mesajıma neden cevap yazdı....mdem sevmiyorda neden evimin etrafında benim etrafımda dolanıyor....çok çaresizim çok.kaç gün oldu aramadı bile..neden bu kadar direniyor..bu inat nereye kadar.ne yapabilrim sizce,:nazar::nazar:

canim benim ya cok kotu birsey boyle birseyi kim neden yapar :oklava:
her neyse siz birbirinizi gercekten seviyorsaniz ki öyle gözüküyor bence bu tür seyler
sizi ayiramaz :)) allah goruyor bunlari sevenleri ayirmak ne buyuk bir gunah...
bunu yapanlar cezasini cekecektir kesinlikle...
size gelince erkekler bazen fazla ilgi gorunce kendilerini birsey sanabiliyorlar :))
bence en iyisi bi süre kendi haline birakmak,bi yerden sonra yoklugunu farketmeye
baslayacaktir emin ol..bir de büyü meselesini erkek arkadasin biliyor mu acaba?
benim cok sevdigim bir söz vardir onu da paylasmak istedim;
"bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır"
ne kadar güzel bir söz..bence herseyi cok acik bir sekilde anlatiyor
sen en iyisi bi süre onu yalniz birak... :))

Büyü konusuna hiiiiçç girmeden yorum yapmak istiyorum çünkü artık bu büyü olaylarından sıkıldım.
Şimdi benim anladığım, arkadaş sevgilisinden ayrılmış ama unutamamış ve sevgilisine mesaj atmış karşılığında eski sevgilisi aynı şeyleri yaşamak istemediğinden bu talebi reddetmiş.
Yani arkadaş -bence- eski sevgilisini o kadar çok seviyorki bence kendi kendine kuruntu yapıp mesaj atmış. Ah be güzelim ne gerek vardı. Seni anlıyorum ama bak ikinci defa böyle bir cevap alınca ne kadar üzülmüşsün. Bırak gitsin sen kendine bak. O adamdan sana hayır geleceğini sanmıyorum.

büyü müyü sacmalığına da büyü bozdurmak için verilen paraya da yazık..seven adama büyü işlemez bana sacma geliyor bunlar..

arkadaşlar

erkek arkadaşımla beni büyü ile ayırdılar.bir anda ne olduğunu anlamadan bitti.2 ay sonra istemeye gelecek olan şahıs biranda hayatımdan çıktı.daha sonraları ise bu büyü çözüldü ben yapanları öğrendim ve bir kez daha sırtımdan vuruldum.evet tam sene yaşadığımı bilemedim. kısacası yaşayan bir ölüden farkım yoktu.yaşadığım acıları anlatmak o kadar zor ki,içiinizde aşk acısı yaşayan var ise beni anlar.şimdi ise benim etrafımda dolanıyor ve ben artık bu konu sonlansın diye ona mesaj attığımda bana geçmişin tekerrür etmesini istemediğimi belirtmekte fayda miülaza görüyorum diye bir cevap geldi.görüşmemiz ile bunun ne alakadsı var.ne anlada yazdı bana bu mesajı.ben ona sadece uygun olduğunda görüşmek istiyorum dedim.madem beni seviyor hala ne bekliyor....seven adam ne bekler.yada madem beni sevmiyor mesajıma neden cevap yazdı....mdem sevmiyorda neden evimin etrafında benim etrafımda dolanıyor....çok çaresizim çok.kaç gün oldu aramadı bile..neden bu kadar direniyor..bu inat nereye kadar.ne yapabilrim sizce,:nazar::nazar:
sözün özü "geçmişi kurcalama tekrar etmiyecektir" diyor arkadaş
lakin birde şu açıdan bakmak lazım geçmiş tekarlanmıyacak derken yaşanan kötü anılardan mı bahsediliyor
"tekrar birlikte olalım eskiyi unutalım, o yaşanan kötü anılar tekrarlanmıyacak" mı
yoksa
"birdaha seninle olmaz aklına sakın öyle bir şey gelmesin" mi demek istiyor?
Bİrde o mesajın sonundaki nazarlıklar neyin nesi , hani neye nazar değmesin ?

arkadaş osmanlı kütüphanesinde mi çalışıyo :delphin:

kısa ve net diyeceğim şudur;
bırak bu adamdan sana fayda gelmez
kaydirigubbakcemile5

Back
X