K Kemkum Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2013 155 28 43 35 Muğla 6 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kemkum #21 Haklı dellidda .!.: Seni eski konundan hatırladım. Orada evlenip gitmeyi istiyorum demiştin. Sonra diğer konularını okudum bir yılda 3.kişiden bahsediyorsun. Bence duyguların çok çabuk değişiyor. Bence karar vermek için 3 ay erken değil ama senin için erken Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsn kafam karmakarisik
Haklı dellidda .!.: Seni eski konundan hatırladım. Orada evlenip gitmeyi istiyorum demiştin. Sonra diğer konularını okudum bir yılda 3.kişiden bahsediyorsun. Bence duyguların çok çabuk değişiyor. Bence karar vermek için 3 ay erken değil ama senin için erken Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsn kafam karmakarisik
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Kayıtlı Üye 2 Eylül 2007 17.020 12.641 823 6 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kemkum #22 Kemkum .!.: Yani oylede olabilir degismesndn korkuyorum ama ins degismez Genişletmek için tıkla... İnşallah değişmesin tabii ama bunu ancak yaşayarak göreceksin.Ş an kafanı bulandırma sadece acele etme yeter...
Kemkum .!.: Yani oylede olabilir degismesndn korkuyorum ama ins degismez Genişletmek için tıkla... İnşallah değişmesin tabii ama bunu ancak yaşayarak göreceksin.Ş an kafanı bulandırma sadece acele etme yeter...