Ama cumartesi son hadi tercih donemi falan olsa galiba ilk dediğine cikiyo..ilgisi yok demek ki. yada önceliği şuan sınavı olduğu için aşk meşk işlerine girip kafasını kurcalamak istemiyordur.
Ya bana oyle gelmisti konusmasi davranislariMuhabbeti kurmak demek umut vermek mi demek?
Ya bana oyle gelmisti konusmasi davranislari
Sende kendini agirdan al.evet haklısın ama gidip ne dicegimi bilemedim acıkcası O kadar cesur da değilim...
Gercekten düsüncelerin icin cok tesekkür ederim 2 gündür onlarca kisiyle konustum ama kimse bu kadar boyutlu düsünmemisti cok tesekkürler gercektenBiz senin anlattığından sadece sohbet anlamışız o yüzden arkadaşlar bunun nesi umut demişler ama senin hislerin belki de bir bakışta bir sözde flörtözlük sezmiştin.Bu kibarca reddetme de olabilir eğitim meselesinin şu an öncelik olmasından da olabilir veya seninle sadece öyle sohbet-takılma-bakışma evresinde kalmak istemiş olabilir yani karşılıklı duyguları açıklayıp sevgili olma evresini hiç istememiş olabilir.En iyisi sen üsteleme.O sana haince bir şey de yapmış değil,yalan da söylememiş bu yüzden küsme.Sen de tercihlerle filan oyala kendini o yazmadıkça yazma üstünde düşünüp kendini de yıpratma güzelim.Her şey olacağına varır de biraz
Enerjim yok ne demek yahu elektrik oluşmamış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?