Sizlere biraz cocukca gelebilir ama düsüncelerinize ihtiyacım var..

Kgckgc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
27
2
1
27
Senenin basından beri hoslandigim bir cocuk vardı okulda 9 aydır cok fazla sey yasadık muhabbeti kurduk gayet ve cocuk benim ondan hoslandigimin farkindaydi neyse cok fazla ders calisiyodu -son sinifiz- sabah aksam calısan bir cocuktu neyse böyle son 3 haftadır aramız şahane yani cocugun yakın bir kız arkadasıyla benim aram baya iyiydi kizda hoslandigimi biliyodu bugun okulun son günü oldugu için kıza dedim iste söyle artik ben diyemicem cünkü hoslandigimi en azından düsüncesini ögrenirim diye kiz söylemis cocugun dediği sey "zaten ben bunu anlamistim ama su an böyle bisey icin enerjm yok" olmus arkadaslar ben anlamadim yani kafam basmdi madem enerjin yok neden umut veriyosun bir de olayı siz yorumlayabilir misiniz sonra olur demek mi bu.. Ya da ne anliyosaniz

Muhabbeti kurmak demek umut vermek mi demek?

Size karşı arkadaşça davrandı belki de siz öyle anladınız. Ayrıca bence de keşke ya kendiniz bir şekilde ifade etseydiniz ya da sussaydınız. Araya başkasını sokmak bence daha kötü.

Derslere odaklanmış bence, demek istediği de o...

Bence
evet haklısın ama gidip ne dicegimi bilemedim acıkcası O kadar cesur da değilim...
Sende kendini agirdan al.
Ilk teklifin erkekden gelmesi her zaman arti puandir.
Kadinlar hicbirzaman kendini gururunu ayaklar altina almamali bence..ne bileyim bence daha birsey yapma akişina birak herseyi.
Sende derslerine odaklan bence..

Valla ben de sınav-tercih zamanı dünya yakışıklısı gelse bakmazdım, geleceğim söz konusu. Muhabbetinizin derecesini bilmiyorum ama seninle arkadaş gibi de takılmış olabilir, sen ondan hoşlandığın için farklı algılamış olabilirsin, kırmamak için kibarca reddetmiş gibi geldi.

pek umut vermemiş ama ya..
zaten bir şeyler hissetseydi sanki kendi söylerdi

Biz senin anlattığından sadece sohbet anlamışız o yüzden arkadaşlar bunun nesi umut demişler ama senin hislerin belki de bir bakışta bir sözde flörtözlük sezmiştin.Bu kibarca reddetme de olabilir eğitim meselesinin şu an öncelik olmasından da olabilir veya seninle sadece öyle sohbet-takılma-bakışma evresinde kalmak istemiş olabilir yani karşılıklı duyguları açıklayıp sevgili olma evresini hiç istememiş olabilir.En iyisi sen üsteleme.O sana haince bir şey de yapmış değil,yalan da söylememiş bu yüzden küsme.Sen de tercihlerle filan oyala kendini o yazmadıkça yazma üstünde düşünüp kendini de yıpratma güzelim.Her şey olacağına varır de biraz

Gercekten düsüncelerin icin cok tesekkür ederim 2 gündür onlarca kisiyle konustum ama kimse bu kadar boyutlu düsünmemisti cok tesekkürler gercekten

bu son sınıf lise son sınıf mı

o zaman boş ver şimdi bunları

pazar sınava odaklan yarın varsa sınavın tabii ona da odaklan

sonrasında her şey olabilir yani

bizim arkadaşlar dershane bitip kazanınca sevgili olmuşlardı mesela

ayrıca üniversite de seçenek çok

eğer son sınıf üniversite ise de iş hayatında da seçenek çokkk

Enerjim yok ne demek yahu elektrik oluşmamış demekki

Bana şöyle geldi; Seninle ilgilenecek, peşinden koşacak zamanım yok. Aynı zamanda çok hoşlanmadığının da göstergesi. Eğer çok hoşlanmış olsaydı ne yapar eder enerji yaratırdı. Birde yoğun sınav temposu olan zamanlarda insanı sabah akşam çalışmak çok yıpratıyor, hayattan soğutuyor. Belirli bir yerden sonra tükenmişlik yaratabiliyor. Hiç bir şey yapmak için istek duymayabiliyorsun bazen. Ama dediğim gibi etkilenmiş olsa bu onun keyfini enerjisini yerine getirirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…